به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی پورامیدی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: مفاد مواد ۱۳۲ و ۱۳۸ قانون مالیات های مستقیم به بحث سرمایه گذاری مربوط هستند.
وی بیان داشت: مطابق ماده ۱۳۲ شرکت هایی که در مناطق کمتر توسعه یافته قرار دارند به میزان ۱۰۰ درصد و معادل ۱۰ سال و شرکت های واقع در مناطق توسعه یافته به میزان ۸۰ درصد و به مدت چهار سال مشمول مالیات ابرازی هستند.
پور امیدی با بیان این مطلب که فعالان اقتصادی برداشت های متفاوتی از قانون های امور مالیاتی دارند عنوان کرد: یک نمونه از اختلاف نظرها در این زمینه این است که قانون می گوید درآمد مشمول مالیات ابرازی که فعالان اقتصادی طلب می کند معاف است و مازاد آن مشمول پرداخت است.
مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان اظهار داشت: سازمان امور مالیاتی استان طی سال گذشته علیه هیچ شرکت بدهکاری اقدام اجرایی نکرده است علیرغم اینکه قانون به ما اجازه پلمپ این شرکت ها را داده بود.
پور امیدی با اشاره به اینکه گرفتن مالیات از افراد کار بسیار دشواری است تصریح کرد: برخی از شرکت ها توان پرداخت مالیات را دارند اما مالیات خود را پرداخت نمی کنند.
وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی استان همواره از بخش صنعت حمایت کرده است افزود: این نوید را بدهم که در اصلاحیه قانون مربوط به بحث شهرک های صنعتی قانون خوبی وضع شده که به شورای رقابت رفته است.
پور امیدی ادامه داد: اگر این قانون در شورای رقابت نهایی شود در بخش اشتغال زایی شرایط رقابت پذیری برای شرکت ها فراهم می شود و با افزایش میزان اشتغال هر شرکت مدت معافیت بیشتر می شود.
مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان تصریح کرد: در بحث درآمدهای مالیاتی سال گذشته سهمیه ای که برای استان لرستان در نظر گرفته شد بسیار بالا بود که با پیگیری های صورت گرفته از جانب استان موفق شدیم حدود ۳۰ میلیارد تومان به بخش ارزش افزوده کم کنیم.
پورامیدی یادآور شد: درآمدهای سازمان مالیاتی استان طی سال گذشته در بخش های تکلیفی، حقوق دولتی و خصوصی و ارزش افزوده بوده که توسط مصرف کننده پرداخت شده لذا به هیچ شرکتی برای پرداخت مالیات فشار وارد نکرده ایم.
وی با بیان اینکه سال گذشته سهم ما از مالیات اشخاص حقوقی غیر دولتی ۲۹ درصد بوده است افزود: همچنین سهم ما از ارزش افزوده پرداخت شده توسط مصرف کننده ۳۱ درصد و بخش حقوق اعم از دولتی و خصوصی ۳۵ درصد بوده است.  ‌