بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 98 از 117 اولیناولین ... 488896979899100108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هت تريک بعد از توپ طلا

ليو مسي در اولين بازي بعد از کسب توپ طلاي جهان سه بار دروازه تيم بتيس را فروريخت تا بارسا با اين سه گل و گلهاي پدرو و کيتا از صعود به دور بعد اطمينان داشته باشد.
    البته بارسا درنیمه اول خوب نبودند و مخصوصا خط دفاعی وحشتناک بود که در این بین بحث آلوز و پیکه جلب نظر کرد اما هرچقدر که خط دفاعی خوب کار نکرد، در عوض پینتو گلر دوم بارسا امشب عالی بود. واقعا امشب شب پینتو بود. <H4 align=justify itxtvisited="1">

</H4>
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اينتر 3 – جنوا 2: صعود با گل‌هاي اتوئو

اينتر توانست با برد سه بر دو مقابل جنوا به دور بعد جام حذفي راه يابد.

ساموئل اتوئو در دقیقه 15 روی اولین فرصتی که دو تیم به دست آوردند گل زد. او سانتر سولی مونتاری را عالی کنترل کرد و پس از فریب امیلیانو مورتی و دومنیکو کریشیتو با خونسردی دروازه آلسیو اسکارپی را گشود.
    اتوئو در دقیقه 42 گل دوم را زد. بار دیگر اشتباه سمت چپ خط دفاعی جنوا، جایی که مورتی و کریشیتو شب کابوس واری را سپری کردند منجر به گل زد. مایکون توپ را به اتوئو سپرد و او پس از جا گذاشتن مورتی گل دوم را به ثمر رساند.
    جنوا در دقیقه 53 با پنالتی حسین خرجه به یک گل رسید. آندره‌آ رانوکیا با خطا روی گرگلی رودولف که موقعیت خطرناکی هم نداشت این پنالتی را به حریف داد.
    اینتر در دقیقه 59 با ضربه سر برق‌آسای مک‌دونالد ماریگا که به گوشه بالا و چپ دروازه رفت گل سوم را زد. این گل روی کرنر مایکون بود.
    جنوا به حملات گسترده پرداخت و سرانجام با ضربه سر جوزپه اسکولی در دقیقه 89 روی سانتر میگل ولوسو به گل رسید. با این حال آنها گل تساوی را نتوانستند بزنند و در نهایت حذف شدند.
    در دیگر دیدار امشب جام حذفی، پالرمو با پنالتی دقیقه 80 فابریتسیو میکولی کیه‌وو را برد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدينيو: خوشحالم به فلامنگو پيوستم

رونالدينيو، خريد جديد فلامنگو با استقبال 20 هزار نفر از هواداران اين تيم روبرو شد. او ضمن معرفي به هواداران بسيار احساساتي شد و گفت خوشحالم به فلامنگو پيوستم.

رونالدینیو در نشست خبری گفت: «راه‌های بسیاری را برای بازگشت به برزیل تصور کردم، اما هیچ کدام مانند آن چیزی نبود که امروز تجربه کردم.
    رونالدینیو گفت:بسیار خوشحالم که بازیکن فلامنگو شدم و پیراهن شماره 10 را می‌پوشم. بازیکنان بزرگی این پیراهن با این شماره را در این باشگاه به تن کرده‌اند، مانند زیکو. امیدوارم که احساسات هوادارانی که امروز این جا آمدند را با کاری انجام دهم که می‌توانم آن را به بهترین شکل انجام دهم، یعنی فوتبال.
    وی افزود: این بازگشت بسیار پراحساس است. هرگز تا این حد انگیزه نداشتم که کارم را به بهترین شکل انجام دهم، کاری که بازی فوتبال است. منتظرم که دوباره بازی کنم و نام فلامنگو را تا جایی که می‌شود بالا ببرم و با این تیم قهرمان شوم و برای این جمعیت پرشمار هوادار روبو-نگروس شادی بیاورم.»
    رونالدینیو همچنین گفت بازگشت به برزیل ارتباط به جام جهانی 2014 هم دارد: «هدف من این است که دوباره برای تیم ملی بازی کنم. برای همین به برزیل برگشتم. می‌خواهم به تیم ملی برگردم و جایم را در آن تا جام جهانی حفظ کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ردنپ: گرث بيل جايي نمي‌رود

مربي تاتنهام تاکيد کرد گرث بيل فروشي نيست. درحالي که روبرتو مانچيني، مربي منچسترسيتي گفته بود بيل اصلي‌ترين هدف من سيتي در نقل و انتقالات تابستاني است.

گرث بیل 21 ساله بخشی مهم از موفقیت‌های تاتنهام در فصل جاری بود و نمایش‌های خیره‌کننده‌ای داشت که باعث شد بسیاری از باشگاه‌های اروپایی به دنبال او باشند.
    با این حال ردنپ می‌گوید این بازیکن جوان میلی به رفتن ندارد و برای بلندمدت در تاتنهام می‌ماند: «خب، نمی‌دانم چرا روبرتو درباره بیل حرف می‌زند. عالی است که بیل را داریم و امیدوارم او مدتی طولانی این‌جا بماند. دلیلی نمی‌بینم که او بخواهد برود. او نمی‌خواهد جایی برود و ما هم نمی‌خواهیم او را بفروشیم.
    ردنپ همچنین به بازی تاتنهام با منچستریونایتد پرداخت و افزود: «بازی بزرگی است، آنها تیم بزرگی هستند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاتو : به ميلان وفادارم

الکساندر پاتو، مهاجم تيم آ ث ميلان هر گونه پيوستن به اينتر، تيم همشهري را تکذيب کرد.

مهاجم تیم آ ث میلان گفت: من مانند لئوناردو نیستم و هرگز به اینتر نمی‌روم . لئوناردو سال‌های بسیاری را در میلان گذراند در شب کریسمس مربی اینتر شد، پاتو می‌گوید: «این شغل است. لئوناردو تصمیمی گرفت و ما به آن احترام می‌گذاریم.
    پاتو افزود: من می‌خواهم با پیراهن میلان برنده شوم آن را تا جایی می‌پوشم که باشگاه از من بخواهد. آیا به اینتر خواهم رفت؟ نه، هرگز، من تنها میلان را می‌خواهم.
    مهاجم میلان گفت: اینتر همیشه اینتر است، تیمی قوی که فصل پیش همه چیز را فتح کرد،اما همان طور که گفتم ما روی اهداف خود باید تمرکز کنیم. من متقاعد شده‌ام که می‌توانیم به شکلی عالی کار خود را انجام دهیم.»
    پاتو از ماسیمیلیانو آلگری، مربی تیم هم ستایش کرد و افزود: «این مربی شایسته حضور در میلان است. او مربی بزرگی است و همه ما از او راضی هستیم. او با همه صحبت می‌کند و در مشکلاتشان به آنها کمک می‌کند.
    آلگری می‌داند چطور به بازیکنان انگیزه بده، حتی آنهایی که قبلا فاتح همه چیز شده‌اند. ما تیمی متحد هستیم، تیمی واقعی. ما می‌خواهیم به خاطر او پیروز شویم. من هر چه او از من بخواهد انجام می‌دهم و خود را فدای تیم می‌کنم.»
    الکساندر پاتو درباره رفتن رونالدینیو به فلامنگو هم گفت: «دلمان برای شخصیت و لبخند او تنگ می‌شود، و فراموش نکنیم که او در میدان جزو بهترین بازیکنان دنیا بود. او برای تیم ملی برزیل به خانه رفت و امیدوارم در تیم برزیل کنار او بازی کنم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گالياني: ميلان فان‌بومل را نمي‌خواهد

نايب‌رييس ميلان علاقه روسونري به جذب مارک فان‌بومل را رد کرد.

آدریانو گالیانی، نایب‌رییس میلان گفت تیمش علاقه‌ای به جذب مارک فان‌بومل از بایرن مونیخ در نقل و انتقالات زمستانی ندارد.
    نایب‌رییس میلان گفت: «فان‌بومل بازیکن مهمی است،اما ما به او علاقه نداریم، چرا که سن او بالاست ما نیازی به تقویت دفاع خود نداریم، و تنها زمانی به بازار می‌رویم که فرصت مناسبی داشته باشیم.
    گالیانی افزود:برای حمله، اوضاع خوب است و اینتزاگی هم در مارس از مصدومیت رهایی مییابد. بازار نقل و انتقالات در 31 ژانویه به پایان می‌رسد و بعید می‌دانم بتوانیم بازیکنانی مانند ایبراهیموویچ و روبینیو را در بازار فعلی بخریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فان خال: کرافت شماره يک من است

کرافت 22 ساله که امسال از تيم جوانان بايرن به تيم اصلي آن منتقل شد در اولين ديدار بايرن پس از تعطيلات نيم فصل برابر ولفسبورگ به ميدان خواهد رفت
    بوت 36 ساله در 17 دیدار گذشته بایرن در لیگ درون دروازه حضور داشت و فان خال با شروع نیم فصل دوم کرافت را به عنوان دروازه بان اول معرفی کردو بوت برای بدست آوردن جایگاه گذشته خود باید با او رقابت کند.
    فان خال گفت:" کرافت دروازه بان شماره یک است و بوت می تواند برای بازگشت به ترکیب با او رقابت کند".
    فان خال انتقاد فرانس بکن بائر را در مورد شماره یک شدن کرافت رد کرد و به کرافت اعتماد خوبی دارد و می گوید او حتما موفق خواهد شد. فن گال افزود :" من اعتقاد زیادی دارم که او می تواند این کار را انجام دهد."
    بایرنی ها به شدت برای انتقال مانوئل نوئر دروازه بان شماره یک آلمان در پایان فصل و برای جایگزینی یورگ بوت تلاش می کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اينتر به دنبال کنتنتو

سران باشگاه اينترميلان ايتاليا قصد دارند براي خريد ديه گو کنتنتو با باشگاه بايرن مونيخ آلمان مذاکره کنند.

این در حالی است که سران باشگاه بایرن مونیخ هیچ قصدی برای فروش این بازیکن ۲۰ ساله ندارند و قصد دارند به زودی با این مدافع ایتالیایی،قراردادش را تمدید کنند،باشگاه اینتر میلان قصد دارد پیشنهاد خرید این بازیکن را با مبلغی بالا ارائه دهد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

درگيري پيکه و آلوس در جريان ديدار بارسا -بتيس(عكس)

دو مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در جريان ديدار اين تيم مقابل رئال بتيس در دور رفت مرحله يک چهارم پاياني جام حذفي اسپانيا صدايشان را بالا بردند.

جرارد پیکه و دانی آلوس در جریان نیمه اول دیدار بارسلونا مقابل رئال بتیس در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا با هم درگیری لفظی پیدا کردند و صدایشان را روی هم بلند کردند.
    این درگیری در دقیقه 25 بازی و زمانی که روبن کاسترو باعبور از سد این دو مدافع خود را به دروازه پینتو رساند و در آستانه گلزنی بود، رخ داد.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،پیکه ، آلوس را به این خاطر که در این شرایط مهاجم بتیس را پوشش نداده است سرزنش می کرد و بر سر او فریاد کشید. این درگیری لفظی که حدود 15 ثانیه به طول انجامید نزدیک بود تا با دست به یقه شدن آن دو همراه شود که در نهایت این اتفاق نیفتاد و با به جریان افتادن بازی پایان یافت

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برچسب برای این موضوع