بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 89 از 117 اولیناولین ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرانك لمپارد: نمي خواهم دوران فوتبالم را بدون قهرماني در چمپيونز ليگ تمام كنم

فرانک لمپارد، هافبک چلسي، تاييد کرد که بي صبرانه در انتظار قهرماني در جام باشگاه هاي اروپاست.

اين ملي پوش انگليسي در سال 2008 بسيار به رسيدن به اين افتخار نزديک شده بود اما چلسي در فينال لوژنيکي مقابل منچستريونايتد در ضربات پنالتي شکست خورد.
    او در مصاحبه با چلسي چنل گفت:" من سه بار قهرمان ليگ برتر شده ام و خيلي از بازيکنان تيم حداقل يک بار در اين رقابت ها به قهرماني رسيده اند.
    ما خيلي به قهرماني در چمپونز ليگ نزديک شديم اما بدشانسي آورديم و هواداران اين را درک مي کنند. هميشه بزرگترين هدف من در هر فصل قهرماني در ليگ برتر است. قهرماني در جزيره بزرگترين افتخار براي من است اما نمي خواهم دوران بازي ام را با پنج حضور در نيمه نهايي و يک فينال چمپيونز ليگ به پايان ببرم بدون اينکه قهرماني اي به دست آورده باشم.
    رسيدن به قهرماني در اين رقابت ها فوق العاده اما بسيار دشوار است. مرحله گروهي اين رقابت ها هر سال پيش از کريسمس آغاز مي شود و در ماه فوريه ادامه پيدا مي کند و در اين مدت ممکن است بازيکنان تيم آسيب ببينند يا از فرم خارج شوند.
    ما فصل گذشته در زماني که از اوج فاصه گرفته بوديم با اينتر روبرو شديم و به همين دليل شکست خورديم. من معتقدم که بدون بازيکنان بزرگ مان نمي توانيم به قهرماني برسيم. در واقع هيچ تيمي نمي تواند."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بکام به تاتنهام «بله» گفت/ احتمال حضوربکام در بازي مقابل يونايتد

ديويد بکام آماده است تا به صورت قرضي و براي سه ماه به تاتنهام منتقل شود.
    هری ردنپ مربی تاتنهام در صحبتهایی این خبر را تائید کرده است:« دیوید به من گفت که دوست دارد به اینجا بیاید.» اگر درنهایت سران دو تیم تاتنهام و لس آنجلس گلکسی به توافق برسند، این احتمال وجود دارد که دیوید بکام اولین بازی اش برای تاتنهام را مقابل منچستریونایتد، در تاریخ 16 ژانویه و در ورزشگاه وایت هارت لین انجام دهد. نکته جالب توجه اینجاست که بکام چندی پیش پیشنهاد اورتون را رد کرد تا بدین ترتیب وفاداری اش به یونایتد را نشان دهد. ولی به نظر می رسد که سرنوشت برای تاتنهام به نحو دیگری حکم داده.
    بکام در منطقه ای به نام لیتونستون در چند کیلومتری وایت هارت لین رشد و پرورش یافت و زمانی که یک پسربچه بود برای تاتنهام توپ می زد ولی به توصیه سر بابی چارلتون، سرالکس فرگوسن او را به اولدترافورد برد. روزنامه دیلی میل در گزارشی به این نکته اشاره کرده که بکام از سران تاتنهام درخواست دستمزد هفتگی 80 هزار پوند را داشته؛ مبلغی که سران تاتنهام حاضرند برای بازگرداندن بکام به لیگ برتر بپردازند!

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ردنپ، واسطه انتقال احتمالي بكام به تاتنهام

دوست صميمي هافبک گالاکسي واسطه انتقال احتمالي وي به تاتنهام‌هاتسپرز است.

در شرايطي که روز گذشته گزارش‌هاي زيادي در مورد نزديک شدن ديويد بکام به حضوري موقت در تيم قديمي شهر لندن، در سطح رسانه‌هاي نوشتاري و ديجيتالي بريتانيا انتشار يافت، روز دوشنبه (امروز) در گزارشي متفاوت عنوان شد جيمي ردنپ که از سال‌ها قبل با هافبک 35 ساله چهار فصل اخير گالاکسي دوست و همبازي بوده، رايزني بسياري براي کسب تفاهم دو طرف کرده است.
    ردنپ 37 ساله که اکنون به عنوان کارشناس فعاليت مي‌کند، سابقه 17 بازي در تيم ملي انگليس را از سال 1995 الي 1999 دارد، در سال‌هاي 2002 الي 2005 براي هاتسپرزي‌ها بازي کرده و نزد مقامات اين باشگاه از جايگاهي بسيار خوب برخوردار است.
    در اين گزارش عنوان شده با توجه به تاثير زيادي که ردنپ بر بازيکن سابق منچستريونايتد و رئال‌مادريد دارد، احتمال چنين انتقالي بسيار افزايش يافته است.
    بکام که در دو سال اخير پس از خاتمه فصل باشگاهي آمريکا به عنوان بازيکن قرضي براي مدت سه ماه در اختيار آ.ث‌‌ميلان بوده، با انتخابي تازه، اميدوار است بتواند تجربه ديگري نيز در اين زمينه داشته باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدير کميته سازماندهي المپيک لندن خبر داد
    حضور انگليس در المپيك 2012 با بكام، جرارد و روني

براساس اظهارات يک مقام عاليرتبه ورزشي انگليس احتمال حضور ستاره 35 ساله لوس‌آنجلس گالاکسي آمريکا در المپيک لندن قوت گرفته است.

سباستين کو، دونده نامي اسبق اين کشور بريتانيايي که اکنون مدير کميته اجرايي مسابقات المپيک 2012 است، در مصاحبه‌اي عنوان کرد علاقمنداست تا ديويد بکام را در تيم بريتانيا در اين آوردگاه ورزشي جهان به عنوان بازيکن و مربي ببيند.
    اين مقام حتي افزود حضور چهره‌هاي مجرب ديگري مثل استيوون جرارد يا وين روني به افزايش قدرت انگليس در المپيک منجر خواهد شد.
    اين اظهارات از سوي نفر اول کميته سازماندهي المپيک درحالي عنوان شده که اکنون بحث انتقال موقت بکام براي مدت سه تا چهار ماه در تيمي از ليگ برتر نظير تاتنهام، سوژه اول مطبوعات اين کشور اروپايي شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گوارديولا: چاوي به ركورد 700 بازي هم مي‌رسد

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: اگر بازيکنان تيم‌هايي مثل لوانته اجازه داده و کسي را مصدوم نکنند، چاوي مي‌تواند به رکورد 700 بازي هم برسد.

گوارديولا در نشست خبري پس از بازي تيمش مقابل لوانته که منجر به پيروزي دو بر يک بارسا شد تصريح کرد: چاوي بازي شماره 549 خود را تجربه مي‌کرد و رکورد ميگلي را شکست و اين مسئله براي من خيلي ارزشمند بود، او به اين مراسم احتياج داشت و هواداران بايد او را تشويق مي‌کردند.
    سرمربي تيم فوتبال بارسلونا ادامه داد: اگر چاوي آسيب نبيند و بازيکنان تيم‌هايي مثل لوانته تا اين حد خشن بازي نکنند، چاوي که قراردادش تا سال 2016 تمديد شده مي‌تواند حتي بازي شماره 700 خود را نيز ثبت کند.
    گوارديولا درمورد کرکيچ گفت: بوخان خيلي خوب بازي کرد و در مجموع از او راضي هستم به هر حال پس از تعطيلات زمستاني خيلي سخت مي‌شود شاهد درخشش بازيکنان باشيم، آنها به زمان نياز دارند و در تمرينات بعدي به شرايط ايده‌آل خواهيم رسيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مورينيو و استقبال از بازگشت کاکا

ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد در صحبتهايي از بازگشت کاکا از مصدوميت طولاني مدت زانويش استقبال کرد و ابراز اميدواري کرد که بتواند کاکا را در ديدار امشب تيمش مقابل ختافه برروي نيمکت ببيند اين مربي پرتغالي در ادامه نااميدي اش را از روند مصدوميت گونسالو ايگواين اعلام کرد.
    پیش از این شنیده می شد که ایگواین نیازی به جراحی ندارد ولی درنهایت مشخص شد که ستاره آرژانتینی رئال باید زیر تیغ جراحی برود. مورینیو در صحبتهایی گفت:« در دیدار مقابل ختافه، کاکا در ترکیب ثابت تیم نخواهد بود ولی به او 15 تا 20 دقیقه فرصت بازی می دهم.او بازیکنی حرفه ای است که با مربی اختصاصی به شدت تلاش کرد تا هرچه زودتر به ترکیب تیم بازگردد و هر زمانی که کاکا به میدان بازگردد ما از او استقبال خواهیم کرد.» آقای خاص درادامه در مورد شرایط ایگواین صحبت کرد و گفت:« بدون شک گونسالو نیاز به عمل جراحی دارد.خیلی ها می گفتند که او بدون جراحی می تواند بهبود یابد ولی الان ایگواین نظرش را عوض کرده و به جراحی نیاز خواهد داشت. این تاسف آور است.چون ایگواین بازیکن فوق العاده ای است و بدین ترتیب ما او را برای مدت زمان باقی مانده از فصل نیز از دست خواهیم داد.» مورینیو با اشاره به مصدومیت طولانی مدت بازیکنانش گفت:« ما کاکا را برای شش ماه در اختیار نداشتیم و توانستیم در نبود او تیمی را شکل دهیم الان باید تیم دیگری را بدون ایگواین شکل بدهیم. باید با تمام شرایط تطبیق پیدا کنیم و با توجه به اینکه بازیهای زیادی پیش روی ماست به تعادل برسیم.از الان تا بازی مان در لیون در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 14 بازی دیگر پیش رو داریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرزوي روبرتو کارلوس سرمربيگري رئال

ظاهراً روبرتو کارلوس، مدافع چپ پيشين تيم ملي برزيل و باشگاه رئال مادريد اسپانيا، قصد ندارد به اين زوديها کفشهاي خود را آويزان کند.

روبرتو کارلوس سی و هفت ساله که همچنان در ترکیب ثابت تیم کورنتیانس به زمین می رود، اعلام کرده قصد دارد تا سال دو هزار و دوازده بازی کند و آرزو دارد روزی سرمربی رئال مادرید اسپانیا شود.
    روبرتو کارلوس به این مسئله اذعان دارد که حضورش در رئال مادرید اسپانیا به پیشرفت فوتبال وی بسیار کمک کرد. جناح چپ تیزپای سالهای پیش تیم ملی فوتبال برزیل به مدت بیش از ده سال با کهکشانی های مادرید بازی کرد و سپس برای دو فصل به تیم فنرباغچه ترکیه پیوست اما دوباره به کشورش بازگشت و در حال حاضر با پیراهن کورنتیانس به میدان می رود.
    روبرت کارلوس در مصاحبه ای مفصل با نشریه ورزشی آس اعلام کرد آرزویش این است که پس از خداحافظی از بازیهای باشگاهی، بتواند یک روز هدایت تیم رئال مادرید اسپانیا را بر عهده بگیرد. کارلوس ادامه داد من امیدوار هستم که پس از پایان دوران فوتبالم از طرف مسئولان رئال مادرید به عنوان سفیر حسن نیت این باشگاه انتخاب شوم، من امیدوار هستم که فلورنتینو پرز مرا به این سمت منصوب کند.
    بازیکن برزیلی سابق رئال مادرید تاکید کرد من با دقت بازیهای لالیگا را پیگیری می کنم. زمانی که رئال مادرید پنج بر صفر از بارسلونا شکست خورد، من بسیار غمگین شدم اما کاملا اطمینان دارم که در بازی برگشت، شرایط کاملا متفاوت خواهد بود و مادریدی ها انتقام خواهند گرفت.
    به گزارش پایگاه اینترنتی کرونوفوت، روبرتو کارلوس که اکنون سی و هفت سال دارد هنوز حرفی از خداحافظی از فوتبال نزده است. قرارداد کارلوس با تیم کورنتیانس سال دو هزار و یازده به پایان می رسد. وی افزود قصد دارد در سال دو هزار و دوازده هم در لیگ فوتبال امریکا بازی کنم و در انجا به دوران فوتبال خودم پایان دهم. روبرتو کارلوس که به عنوان بهترین مدافع چپ و یکی از ده بازیکن نامزد جایزه توپ طلا در جام قهرمانی باشگاههای امریکای جنوبی انتخاب شده است، به همه ثابت کرده است که به همراه رونالدو همچنان در اوج بسر می برد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با يک روز تاخير
    زي‌روبرتو، گوئرو، رينكون امروز به اردوي هامبورگ در دبي مي‌پيوندند

بازيکنان اهل آمريکاي‌جنوبي تيم فوتبال هامبورگ روز دوشنبه (امروز) به اردوي آماده‌سازي بندرنشينان وارد مي‌شوند.

زي روبرتو ، پائولو گوئرو و توماس رينکون که تعطيلات زمستاني ميان دو نيم فصل را در زادگاه خود سپري کردند، با شروع تمرينات آماده‌سازي اين تيم سنتي بوندس‌ليگا، به موقع حضور نيافتند.
    اين سه بازيکن با پروازي مشترک از آلمان خود را به محل اردو در شهر دبي امارات خواهند رساند.
    تيم رده نهمي جدول ليگ هجده تيمي بوندس ليگا از روز يکشنبه(ديروز) براي برپايي اردو به امارات رفت.
    دور برگشت بوندس‌ليگا از تاريخ 25 دي‌ماه آغاز خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هوليه: تساوي با چلسي مقدمه‌اي خوب در سال جديد است

سرمربي تيم فوتبال آستون‌ويلا انگليس گفت: تساوي پرگل با چلسي مقدمه‌اي براي حضوري خوب در سال نو است.

ژرار هوليه اظهار داشت: بازي بسيار خوبي مقابل چلسي ارائه کرديم. هرچند در پايان به تساوي 3 بر 3 رسيديم ولي گمان مي‌کنم اين نتيجه و بازي خوب، مقدمه‌اي براي شروعي دلپذير در سال جديد شود.
    مربي فرانسوي فصل جاري ويلايي‌ها افزود: جدا از نتيجه که تقسيم امتيازات را براي هر دو طرف به همراه داشت، من از کيفيت بازي تيمم در اين مصاف يعني مقابل چلسي، فاتح فصل قبل بسيار راضي هستم. اين کيفيت آنقدر عالي است که به خودم مي‌گويم در ديدارهاي بعدي، باز هم بازي‌‌هاي بهتري ارائه مي‌کنيم.
    در بازي شب گذشته چلسي در حالي که تا دقيقه 89 با تساوي 2 بر 2 متوقف شده بود توسط جان تري به گل رسيد ولي در دقيقه 91 گل تساوي را دريافت کرد تا آستون ويلا به يک امتياز ارزشمند برسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پدر و پسر در جمع شياطين سرخ
    پسر فان‌درسار عضو منچستريونايتد شد

فرزند ارشد دروازه‌بان هلندي تيم منچستريونايتد به عضويت شياطين سرخ درآمد.

درشرايطي که اکنون صحبت از کناره‌گيري احتمالي ادوين فان‌درسار، دروازه‌بان 40 ساله شياطين‌سرخ از دنياي ورزش در پايان فصل جاري مطرح است، جو فان‌درسار، پسر ارشد او که 11 سال دارد، ‌به عضويت تيم زير12 ساله‌هاي باشگاه اولدترافوردي درآمده است.
    در اين ارتباط پدرش به خبرنگاران گفت: جو وقتي فوتبال را شروع کرد، در وسط زمين بازي مي‌کرد. اما اکنون بيشتر در نقش دروازه‌بان کار مي‌کند. فکر نکنم اين اتفاق ناخوشايندي برايش باشد.
    وي گفت: اميدوارم او تا آنجا پيش برود که به بازيکن مطرحي تبديل شود.
    ستاره قديمي سرزمين‌ لاله‌‌هاي نارنجي از پنج سال قبل عضو تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن است.

برچسب برای این موضوع