بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 77 از 117 اولیناولین ... 2767757677787987 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 761 تا 770 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

فان خال: روبن بعد از تعطيلات زمستاني بر مي گردد

لوئيس فان خال، مربي هلندي بايرن مونيخ در صحبتهايي اعلام کرد که آرين روبن، ستاره هلندي تيمش بعد از تعطيلات زمستاني به ترکيب تيم بازخواهد گشت
    این ستاره هلندی پس از بازگشت از اردوی تیم ملی هلند در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی به دلیل پارگی عضله ران از میادین دور بود.
    او اخیرا به تمرینات بازگشته و فان خال امیدوار است که ستاره 26 ساله اش در دیدار پانزدهم ژانویه مقابل وولفسبورگ به ترکیب اصلی باواریایی ها بازگردد.
    فان خال اعلام کرد:« روبن به خوبی تمرین می کند و اصلا احساس درد ندارد. او بی صبرانه منتظر بازی کردن است و این پس از 6 ماه دوری از میادین کاملا طبیعی است ولی روبن باید تا 15 ژانویه صبر کند.»

pnugirl
    • n/a

از سوي وکيل دوم اينترميلان فاش شد
    لئوناردو گزينه مورد علاقه موراتي

وکيل دوم باشگاه اينترميلان از تمايل موراتي براي جذب سرمربي آ.ث ميلان خبر داد.
    پرمو لوئيجي يکي از مديربرنامه‌هاي قديمي فيفا و وکيل دوم باشگاه اينترميلان تصريح کرد: لئوناردو دل خوشي از ميلان ندارد و تنها اکنون که تيمش نتيجه مي گيرد به او احترام مي گذارند. او خود نيز تمايلي به ماندن در ميلان ندارد و مي تواند دومين مربي در تاريخ دو رقيب ميلاني باشد که در هر دو تيم مربيگري مي‌کند.
    وي افزود: شفاف بگويم، لئوناردو گزينه مورد علاقه موراتي است و راه جذب اين مربي نيز راضي کردن مالک ميلان به قبول استعفاي لئوناردو خواهد بود. اين براي من غير ممکن نيست و اگر تصميم قطعي در اين خصوص اتخاذ شود دست به کار خواهم شد.
    رافائل بنيتس به دستور کتبي و شبانه موراتي، مالک اينتر از سمت خود برکنار شد.
    اين در حالي است که نام والتر زنگا نيز بر سر زبان‌ها افتاده اما لوئيجي چيزي در اين خصوص به خبرنگاران نگفت و سکوت کرد.

pnugirl
    • n/a

شوخي مالک باشگاه با خبرنگاران عصباني
    موراتي: بنيتس هنوز مربي اينتر است

مالک باشگاه اينترميلان هنگام خروج از دفتر کار خود به خبرنگاراني که ساعت‌ها پشت درب خروج منتظر بودند گفت: اشتباه نوشتيد، بنيتس هنوز مربي اينتر است.
    ماسيمو موراتي که از دو روز پيش کارهاي پنهاني او خبرنگاران را آزار مي‌دهد، طبق ادعاي يکي از دوستان نزديکش ستادي 35 نفره تشکيل داده تا مربي بعدي اينترميلان را انتخاب کند، خبري از نامه نوشته شده موراتي مبني بر اخراج بنيتس نيست و منابع خبري هر چه در دست دارند توليد شده از برآيند بردارهاي مختلف خبري است.
    موراتي گفت: هنوز با هيچ مربي تماس نداشته‌ايم و هيچ نامي در ذهن من وجود ندارد.
    خبرنگار خبرگزاري آنسا ايتاليا که در جام باشگاه‌هاي جهان در ابوظبي نيز بر سر همين موضوع با موراتي درگيري لفظي داشت گزارشي تخريبي عليه وي نوشته و روزنامه‌هاي ورزشي اين کشور نيز دل خوشي از پنهان کاري‌هاي موراتي ندارد.
    اظهارات موراتي در خصوص عدم اخراج بنيتس از سوي منابع خبري ايتاليايي يک شوخي بي مزه تعبير شده اما در هر حال هنوز هيچ سند قطعي مبني بر خبر منتشر شده در خصوص اخراج رافا در دست منابع خبري نيست.

pnugirl
    • n/a

رييس فدراسيون فوتبال فرانسه ماه گذشته اعلام کرده بود 23 بازيکن فرانسه در جام جهاني موافقت کرده اند تمامي پاداش هاي خود و مبالغي را که در ازاي استفاده از تصاويرشان در جام جهاني گرفته اند، پس بدهند.
    ''فرناند دوشاسي'' گفت: بيشتر بازيکنان اين موافقت نامه را امضا کردند.
    اما ''فرانسوآ ماناردو'' مدير ارتباطات فدراسيون فرانسه گفته است، فکر نمي کند آنلکا اين کار را انجام بدهد.
    آنلکا در جريان جام جهاني به دليل توهين به ''ريموند دومنک'' سرمربي وقت تيم ملي فرانسه اخراج شد و سپس هم تيمي هايش به نشانه حمايت از او شرکت در تمرينات اين تيم را تحريم کردند و دست به اعتصاب زدند.
    وي هم اکنون در حال سپري کردن 18 ماه محروميت خود از حضور در تيم ملي فرانسه است.
    هانري به عنوان بهترين گلزن تاريخ فوتبال فرانسه نيز در جام جهاني به عنوان بازيکن ذخيره بازي کرد و اکنون براي تيم ''نيويورک رد بولز'' آمريکا بازي مي کند.
    دومنک هم بعد از حذف مفتضحانه فرانسه در دور نخست جام جهاني اخراج شد ولي به گفته دوشاسي بازپرداخت پاداش ها شامل حال او نمي شود.

pnugirl
    • n/a

سخنگوي آقاي خاص:مورينيو به اينتر باز نمي گردد

الاديو پارامس، سخنگوي ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال در صحبتهايي انتشار خبر تماس مورينيو با ماسيمو موراتي،رئيس باشگاه اينتر در روزهاي اخير را تکذيب و به اين نکته اشاره کرد که مربي پرتغالي هرگز پروژه کاري اش را پس از يک سال ترک نمي کند.
    پارامس گفت:« هیچ تماس یا دیداری در مادرید بین ژوزه مورینیو و ماسیمو موراتی نبوده و نخواهد بود و این اصلا معنا و مفهومی ندارد. مورینیو با رئال قرارداد دارد و به این قرارداد احترام خواهد گذاشت.»
    حضور موراتی در مادرید به خاطر مسائل حرفه ای و صحبتهای روز یکشنبه مورینیو در پایان دیدار قابل سویا که از وجود اختلافاتی میان او و مسئولان باشگاه مادریدی خبر می داد و ازسوی دیگر انتشار خبربرکناری رافا بنیتس، باعث شده تا بازار شایعه بازگشت آقای خاص به نیمکت مربیگری نرآتزوری داغ تر از قبل شود.
    پارامس در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« بسیار بعید می دانم ولی در دنیای فوتبال هرگز نمی توانی بگویی هرگز. این طبیعی نیست که مورینیو یک پروژه را تنها پس از یک سال رها کند ؛ او هرگز چنین کاری نکرده است.»

pnugirl
    • n/a

مدير برنامه هاي رونالدينيو: هرکسي او را مي خواهد بايد با باشگاه ميلان تماس بگيرد

گفته مي شود اين ستاره سابق بارسا در راه گرميو است.
    روبرتو دی آسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو، اعلام کرد باشگاه هایی که خواهان این ستاره برزیلی هستند، باید ابتدا با باشگاه میلان مذاکره کنند.
    این اظهار نظر با گزارش رسانه های ایتالیایی در مورد آماده شدن رونالدینیو برای جدایی از میلان همزمان شد. رییس باشگاه گرمیو اخیرا گفته آنها به زودی رونالدینیو را خواهند خرید.
    دی آسیس در مصاحبه با گلوبو اسپورته گفت:" باشگاه هایی که می خواهند رونالدینیو را بخرند، باید ابتدا نظر مثبت میلان را جلب کنند تا سپس بتوانند پیشنهادشان را به این بازیکن ارائه دهند.هرکسی رونالدینیو را می خواهد باید با باشگاه میلان تماس بگیرد."

pnugirl
    • n/a

رونالدينيو با گرميو به توافق رسيد

پائولو اودونه، رييس باشگاه گرميو اعلام کرده که آنها با رونالدينيو به توافق رسيده‌اند.

این بازیکن 30 ساله دوران بازی‌اش را از این تیم آغاز کرد و اولین بازی خود را در جام لیبرتادورس 1998 انجام داد.
    آنتونیو کاسانو در راه سن‌سیرو است و گفته می‌شود ستاره برزیلی که پس از زلاتان ایبراهیموویچ و روبینیو در اولویت سوم مهاجمان میلان است قصد جدایی دارد.
    اودونه گفت: «در زمینه گرمیو و رونالدینیو همه چیز هماهنگ شده است. چیزی که مانده این است که روبرتو دی‌آسیس (برادر و مدیر برنامه‌های رونالدینیو) بر سر فسخ قرارداد او با باشگاه ایتالیایی صحبت کند. مهم این است که رونالدینیو می‌خواهد به گرمیو برگردد که خانه‌اش است و جایی است که فوتبال را از آن آموخت.»
    این بازیکن مورد توجه پالمیراس و فلامنگو هم بود، اما به باشگاهی برمی‌گردد که فوتبالش را از آن شروع کرد. رونالدینیو در سال 2001 از این تیم به پاری سن ژرمن پیوست.
    گرمیو خبر رسمی پیوستن رونالدینیو را تا کریسمس اعلام خواهد کرد.

pnugirl
    • n/a

ژوزه مورينيو: انتظار داشتم بنيتس از من تشکر کند

بعضي از رسانه هاي ايتاليايي اعلام کردند ممکن است مورينيو به سن سيرو بازگردد و بار ديگر هدايت اينتر را برعهده بگيرد اما او تاکيد کرد که قصد ندارد به اين زودي لاليگا را ترک کند.
    ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، با انتقاد از شیوه عملکرد رافا بنیتس در تیم اینتر، اعلام کرد که اهمیتی به اخراج شدن سرمربی اسپانیایی نمی دهدو او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" نمی خواهم حتی بدانم که بنیتس چه زمانی اخراج می شود. من تنها به تیم اینتر، رئیس موراتی، دوستان، بازیکنان و هواداران تیم که در مدت دو سال لطف زیادی در حق من انجام دادند، علاقه مند هستم. من دوست دارم اینتر در همه رقابت ها به قهرمانی برسد به جز در چمپیونزلیگ زیرا این جام متعلق به رئال است. صحبت های رافا پس از قهرمانی در جام باشگاه های جهان؟ هیچ حرفی در این مورد ندارم. انتظار داشتم به خاطر فرصتی که در اختیارش قرار دادم، از من تشکر کند. می توانید از همه هواداران اینتر در مورد اینکه در مورد من و او چه فکری می کنند، بپرسید."
    بعضی از رسانه های ایتالیایی اعلام کردند حتی ممکن است مورینیو به سن سیرو بازگردد و بار دیگر هدایت اینتر را برعهده بگیرد اما او تاکید کرد که قصد ندارد به این زودی لالیگا را ترک کند.
    " برگشتن به اینتر؟ من هرگز نگفتم به آنجا برمی گردم و البته هیچ وقت هم نگفتم که هرگز به تیم دیگری نمی روم. اینتر در صدر گزینه های من قرار دارد. البته امیدوارم آنها به من نیاز نداشته باشند زیرا این مسئله به این معنی است که در مسیر اشتباهی قرار دارند. آینده من در سری آ یا لیگ برتر رقم خواهد خورد. مشکلات در رئال؟ من هرگز اینجا مشکلی نداشتم."

pnugirl
    • n/a

نيکلاس آنلکا به آمريکا مي‌رود

نيکلاس آنلکا در نظر دارد پس از پايان قرارداد با چلسي فوتبال خود را در ايالات متحده آمريکا دنبال کند.

قرارداد آنلکا 18 ماه دیگر با آبی پوشان استمفوردبریج به پایان می رسد و او در نظر دارد به یک تیم آمریکایی بپیوندد. آنلکا در مدت زمان حضوری 11 ساله در لیگ برتر انگلستان، برای تیم های آرسنال، لیورپول، منچسترسیتی ، بولتون و حال حاضر چلسی بازی کرده است.
    برادر این بازیکن 31 ساله که مدیر برنامه هایش نیز هست گفته بازیکن پیشین تیم های رئال مادرید، پاریسن ژرمن و فنرباغچه در نظر دارد فوتبال خود را در آمریکا دنبال کند.
    کلود آنلکا در گفتگو با "دیلی استار" اظهار داشت: نیکلاس به من گفت می خواهد فوتبال خود را در آمریکا دنبال کند. وی علاقمند است در کنار تیه ری آنری بازی کند.

pnugirl
    • n/a

اسنايدر: مي‌خواهم مربي آژاکس شوم

وسلي اسنايدر در تابستان امسال تازه 26 ساله شد، اما اين هافبک بسيار ارزشمند از همين حالا به فکر زندگي پس از دوران بازي است. اين ستاره سابق آژاکس گفته خوشحال خواهد شد به آمستردام آره‌نا برگردد و مربي آژاکس شود.

او به فوتبال اینترنشنال گفته است: «بی‌نهایت رویایی خواهد شد اگر روزی به آژاکس برگردم و مربی آنجا شوم. به نظرم آنچه که برای مربی موفق شدن مورد نیاز است را دارم. رسیدن به مفاهیم تاکتیکی جدید کاملا برازنده‌ام است.»
    ملی‌پوش هلندی در اوترخت زاده شد، اما هرگز پیراهن باشگاه شهرش را نپوشید. او با این حال روش ریاست فرانس فان‌سومرن، رییس اوترخت را می‌پسندد: «با او مرتبا صحبت می‌کنم. او عامل اصلی جهش اوترخت در چند فصل گذشته است. او انسانی خوب با برنامه‌هایی عالی است. او برای هر کاری که در آژاکس انجام می‌دهد دلیل دارد. اوترخت می‌تواند الگوی آژاکس باشد.»

برچسب برای این موضوع