بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 117 اولیناولین ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

دو بازيکن ايراني تيم فوتبال اوساسونا همچنان در فهرست پزشکي حضور دارند و در تمرينات گروهي شرکت نمي کنند.
    به نقل از سايت رسمي باشگاه اوساسونا، نام مسعود شجاعي در گزارش منتشر شده از تمرينات اوساسونا همچنان در فهرست مصدومان تيم رؤيت مي شود و علت غيبت وي در تمرينات و بازي هاي لاليگا، بيماري عفوني و شدت يافتن ذات الريه است.
    جواد نکونام که خستگي شديد عضلاني و درد در ناحيه زانوي راست علت غيبت وي عنوان شده، روز گذشته همراه تيم وارد کمپ تمريني شد اما به دستور پزشک ارشد باشگاه به تنهايي تمرين کرد.
    به نظر مي رسد دو بازيکن ايراني اوساسونا در هفته ششم نيز نتوانند تيمشان را همراهي کنند.

pnugirl
    • n/a

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اوندا سه‌رو، په‌په، بازيكن مصدوم رئال مادريد كه براي چند بازي اخير به عنوان مهره تك نيمه‌اي مورد استفاده مورينيو قرار گرفته، از دو هفته پيش توسط وكيلش در حال مذاكره با بارسلونا است. قرارداد اين مدافع تا پايان سال 2011 ميلادي است. او مي‌تواند از اكنون آزادانه براي آينده حرفه‌اي خود تصميم بگيرد.

رئال مادريد هنوز واكنشي در قبال اين افشاگري نشان نداده است. از آنجا كه منشي دفتر روسل نيز تحت فشار نيست، به نظر مي‌رسد همان كاري را كرده كه مقامات بالاتر از او خواسته‌اند.
    مذاكره با بازيكنان رئال از دو ماه پيش توسط بارسلونا در دستور كار قرار گرفته است. برخي نويسندگان مادريدي، آن را جنگ رواني بي اثري براي ال‌كلاسكو ‌دربي (هشتم آذر ماه) توصيف كرده‌ا

pnugirl
    • n/a

فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار فوتبال (‪ )iffhs‬پيرلوييجي كولينا ايتاليايي را به عنوان بهترين داور دنياي فوتبال از سال ‪ ۱۹۸۷‬تا ‪ ۲۰۱۱‬انتخاب كرد.

اين فدراسيون بهترين داوران ‪ ۲۵‬سال گذشته دنيا را بر اساس سيستم رده بندي سالانه و همچنين بيشترين حضور آنها در مسابقات ملي، المپيك، ليگ‌ها و جام‌هاي حذفي كشورها و همچنين رقابت‌هاي قاره‌اي باشگاه‌ها انتخاب كرده است.

اما استفاده از اين سيستم نشان مي‌دهد كه ‪ ۴‬نفر نخست فهرست بهترين داوران ربع قرن گذشته كه پيرلوييجي كولينا در راس آنها قرار دارد، ديگر جزء داوران فعال فوتبال نيستند.

در اين فهرست دكتر ماركوس مرك آلماني نيز در رده دوم قرار گرفته است اما جايگاه نفر سوم به بعد تا ژانويه سال ‪ ۲۰۱۲‬كه رده بندي سالانه اعلام مي‌شود ، قابل تغيير خواهد بود.

انتخاب كولينا و مرك به عنوان بهترين داوران دنيا در حالي صورت گرفته كه حساسيت داوري در دو دهه اخير به دليل رواج انواع خطاهاي حرفه‌اي و فريب ها در بين بازيكنان، افزايش چشمگيري داشته است.

از سوي ديگر اشتباهات داوران و خطاهاي بازيكنان در اين مدت توسط تصاوير تلويزيوني و ديگر رسانه‌ها به دقت مورد بررسي قرار گرفته كه اين امر بر حساسيت كار داوران افزوده است.

بنابر اعلام فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار فوتبال فهرست ‪ ۱۰‬داور برتر فوتبال از سال ‪ ۱۹۸۷‬تا ‪ ۲۰۱۱‬به شرح زير است:
    ‪ (۱‬پيرلوييجي كولينا از ايتاليا ‪ ۱۹۱‬امتياز
    ‪ (۲‬ماركوس مرك از آلمان ‪ ۱۸۴‬امتياز
    ‪ (۳‬كيم ميلتون نيلسن از دانمارك ‪ ۱۵۹‬امتياز
    ‪ (۴‬پيتر ميكلسن از دانمارك ‪ ۱۴۲‬امتياز
    ‪ (۵‬اوسكار خوليان روييز آكوستا از كلمبيا ‪ ۱۲۲‬امتياز
    ‪ (۶‬ساندور پل از مجارستان ‪ ۱۱۹‬امتياز
    ‪ (۷‬اورس مه ير از سوييس ‪ ۱۰۲‬امتياز
    ‪ (۸‬آندرس فريسك از سوئد ‪ ۱۰۰‬امتياز
    ‪ (۹‬پيرلوييجي پايرتو از ايتاليا ‪ ۹۷‬امتياز
    ‪ (۱۰‬هلموت كروگ از آلمان ‪ ۹۶‬امتياز
    ‪ (۱۰‬لوبوس ميشل از اسلواكي ‪ ۹۶‬امتياز

pnugirl
    • n/a

پپ گواردیولا، مربی بارسلونا به شوخی گفته اگر اینتر 250 میلیون یورو بپردازد اجازه رفتن را به لیونل مسی خواهد داد.

مسی در دیدار مقابل کپنهاگن در چهارشنبه‌شب هر دو گل تیمش را زد. اخیرا ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر علاقه‌اش به خرید مسی را آشکار کرده است.

گواردیولا در این باره گفته اگر اینتری‌ها بتوانند مبلغ بازخرید درج‌شده در قرارداد او را بپردازند، او درباره رفتن مسی مذاکره خواهد کرد: «اگر موراتی 250 میلیون یورو بدهد و لیو بخواهد برود، شاید با هم صحبت کنیم. اما من درک کرده‌ام که مسی نمی‌خواهد برود و نظر بازیکن در فوتبال سرنوشت‌ساز است. حرف آخر را بازیکن می‌زند.»

pnugirl
    • n/a

سسک فابرگاس، کاپیتان اسپانیایی تیم فوتبال آرسنال ابراز امیدواری کرد با این تیم در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به برتری برسد.

در فصل نقل و انتقالات تابستانی شایعه پیوستن فابرگاس به بارسا، باشگاه دوران کودکی این بازیکن در حال قوت گرفتن بود اما راه به جایی نبرد.

فابرگاس اخیرا در گفتگو با "دیلی میل" از تعهدش به آرسنال سخن گفته و اینکه دوست دارد با این تیم به افتخارات بسیاری دست پیدا کند.

فابرگاس ابراز امیدواری کرد با آرسنال در دیدار نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا که در ماه مه سال 2011 برگزار می شود، مقابل کاتالان‌ها به برتری برسد.

وی گفت: من همیشه بهترین عملکرد را برای آرسنال خواهم داشت چرا که آنها بخش ویژه‌ای از زندگی من هستند و می خواهم با این تیم موفق باشم. من همیشه ممنون آرسنال خواهم بود.

فابرگاس با بیان اینکه دوست دارد فینال سال 2006 بین تیم‌های آرسنال و بارسلونا تکرار شود، گفت: دوست دارم این بار آنها را شکست دهیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ونگر: آرسنال هم مي‌تواند حقوق 200 هزار پوندي به بازيكنان بپردازد

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: در صورتي که وضعيت مالي ما متعادل شود، مي‌توانيم بازيکنان گران‌قيمت با حقوق هفته‌اي 200 هزار پوند را استخدام کنيم.

‌آرسن ونگر اظهار داشت: به باور من پرداخت حقوق هفته‌اي 200 هزار پوند در تيم ما امکان‌پذير است. البته اين موضوع بستگي به شرايط بازار نقل و انتقالات و همچنين تيمي که بازيکن از آن مي‌گيريم دارد. در کنار اين بايد حساب‌هاي مالي‌مان نيز شرايط متعادلي داشته باشند. آن وقت ما هم مي‌توانيم از اينگونه ارقام به عنوان دستمزد پرداخت کنيم.
    وي اين صحبت‌ها را در اظهارنظري در مورد پرداخت‌هاي سنگين به بازيکنان در ليگ برتر عنوان کرد.
    در تابستان سال جاري منچسترسيتي از ليگ برتر اولين تيمي شد که چنين سطح دستمزدي را حاضر است بابت ستاره‌اي همچون يحيي توره پرداخت کند. برپايه قراردادي که او بست، هافبک 24 ميليون پوندي،‌ قادر است 221 هزار پوند دستمزد خالص دريافت کند.
    اين در حالي است که مناسبات مالي حاکم بر تيم لندني اجازه نداده مربي فرانسوي 14 سال گذشته آرسنال بازيکناني با سطح دستمزد بالا استخدام کند.
    ونگر ادامه داد:‌ نمي‌توانم بگويم چه زماني اين امکان براي ما فراهم مي‌شود.فقط آن را منوط به زماني مي‌دانم که از لحاظ مالي در بهترين شرايط ممکن باشيم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنلكا: چلسي استقبال كند، مي‌مانم

مهاجم بحث‌انگيز تيم فوتبال چلسي براي تمديد قراردادش ابراز تمايل کرد.

نيکولا آنلکا گفت: بابت حضور در چلسي فوق‌العاده راضي هستم. اگر شرايط تمديد قرارداد مهيا شود، استقبال و باز هم به چلسي کمک مي‌کنم.
    اين بازيکن 31 ساله فرانسوي که از سال 2008 در خدمت‌ آبي‌پوشان لندني است، هفته گذشته در بازي ليگ قهرمانان اروپا مقابل اسپارتاک مسکو توانست پنجاهمين گلش را براي تيم قهرمان فصل گذشته ليگ برتر به ثمر برساند.
    آنلکا که در جام‌جهاني 2010 به خاطر حواشي زياد از تيم کشورش اخراج شد، به دليل اينکه در گذشته زياد تيم باشگاهي عوض کرده و در هر جا، بيشتر از 36 ماه نمانده، از سوي دوستدارانش لقب پرنده مهاجر گرفته است.
    وي ادامه داد: آينده را نمي‌توانم پيش‌بيني کنم. هرچند يک سال از مدت قراردادم با تيم باقي است اما من تمايل به ماندن دارم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نشست خصوصي آلگري با پاتو

سرمربي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا طبق ادعاي دوستان نزديک مهاجم برزيلي، جلسه‌اي خصوصي با وي داشته است.

ماکسي آلگري، سرمربي ميلان روز گذشته از پاتو، بازيکن گلزن تيمش خواست تا در جلسه‌اي خصوصي با وي شرکت کند.
    آلگري پس از خروج از اين جلسه دو ساعته، با معدود خبرنگاران منتظر پشت در صحبت نکرده و در تنها جمله کوتاه خود گفته است: "او بايد بداند در چه تيم بزرگي بازي مي‌کند. "
    سايت رسمي باشگاه ميلان نيز در گزارش پيش از بازي امشب به اين جلسه اشاره‌اي کوتاه داشته و آورده است: پاتو اخيرا وارد حواشي نگران کننده‌اي شده که براي باشگاه جالب نيست. گويا آلگري در اين مورد به او هشدار جدي داده است.
    به نظر مي‌رسد اين هشدار جدي در پي رويت پاتو در يکي از باشگاه‌هاي شبانه نزديک به منزل مسکوني اين بازيکن صادر شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليگ دسته اول برزيل به نام ستاره تابناك فوتبال

ليگ دسته اول برزيل به نام ستاره تابناک فوتبال اين کشور و جهان نامگذاري شد.

فدراسيون و اتحاديه فوتبال اين کشور هفته اخير ليگ اين کشور را به خاطر تولد هفتاد سالگي ادسون آرانتس دوناسيمنتو معروف به سلطان پله را به "مسابقات بزرگمرد 70 ساله " نامگذاري کردند.
    اين دو سازمان به منظور قدرداني از زحمات اين ستاره تابناک که روز گذشته جشن تولد خود را برگزار کرد، اقدام به چاپ بروشورهاي از اين بازيکن پيشين بزرگ جهان کردند که در آن سرگذشت زندگي وي و تصاويري از وي منتشر شده است.
    نيمار، ستاره جواني که آينده‌اي کاملا روشن را براي او توسط کارشناسان پيش‌بيني مي‌شود، همزمان با سالروز تولدت اين چهره، اعلام کرد به ياد پله، براي هميشه پيراهن شماره 70 سانتوز يا هر تيم ديگر باشگاهي را به تن خواهد کرد.
    اين بازيکن دراين راستا براي اولين مرتبه در بازي تيمش برابر گرميو با اين شماره وارد ميدان شد.
    چهره اسطوره‌اي برزيليان از سال 1956 تا 1977 در تيم‌هاي باشگاهي سانتوز و کاسموس نيويورک آمريکا بازي کرد. او همراه باتيم کشورش در سال‌هاي 1958، 1962 و 1970 قهرمان شد. در 1356 بازي موفق به زدن 1281 گل شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خستگي يك فرانسوي از بي‌توجهي مورينيو

‌مهاجم تيم فوتبال رئال مادريد نارضايتي خود را از نيمکت‌نشيني در اين تيم اسپانيايي بيان کرد.

کريم بن‌زما گفت: روز به روز با شرايط دشوارتري روبرو مي‌شوم. مجبورم فقط روي نيمکت‌ بنشينم؛ در حاليکه جايم آنجا نيست.
    اين بازيکن که سال گذشته راهي مادريد شد، مخالفت خود را با سياست‌هاي خوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم علني کرد. وي افزود: برايم حداکثر پنج دقيقه حضور کافي نيست. در شرايطي که 22 سال دارم، مي‌توانم راحت به طور کامل بازي کنم؛ ولي نمي‌دانم چرا چنين امکاني برايم مهيا نيست. اين در حاليست که به گواه دوستانم، وضعيت روحي بسيار ايده‌آلي دارم؛ اما با اين حال مجبورم بنشينم و چنين وضعيت سختي را تجربه کنم.
    بن‌زما پيش‌ از حضور در مادريد به مدت 5 فصل براي المپيک ليون 148 بازي کرد و 66 گل به ثمر رساند. او که در ازاي رقم 35 ميليون يورويي تابستان سال گذشته به تيم متمول‌هاي مادريدي منتقل شد، در يک سال گذشته 41 بازي کرده و 10 گل نيز زده است.

صفحه 7 از 117 اولیناولین ... 567891757107 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع