از این به بعد دیگه تو این بحث شرکت نمیکنم به دلیل این که فایده نداره...
یه خواهشی هم دارم:
دوستان حتما اداب و رسوم فضای مجازی را بخونید و با ان اشنا باشید تا ...
DEH-AB'گرامی
نظر دادن حق همه هست چرا چیزی نگی؟ اما لطفا به موضوع مطرح شده دقت کن و راجع به اون صحبت کن تا همه استفاده کنیم .افرادی که اینجا هستن به نوعی اهل علم و دانش هستن ,پس درک مسائلی که در جامعه خودمون داریم رو دارن نیازی نیست که بگیم فرضا مبارزه با ...؟اصلا نمی خواهیم این مسائل رو بررسی کنیم .می خواهیم بررسی کنیم چرا فرضا باید بد حجابی که حالا هست در این جامعه وجود داشته باشه ؟متوجه منظورم میشی حالا که هست من چه راهی رو پیشنهاد میکنم که با زور نباشه منطقی باشه بر اساس روحیه افراد اینچنینی باشه.فرض که من فردی هستم اهمیت به مسائل دینی نمی دهم خوب شما چه پیشنهاد ی میدی که من توجه کنم.البته که پاسخ به این مسائل سخته چون روحیه افراد با هم فرق داره اما به هر حال من دوست دارم به کمک هم تا یک جایی برسیم.
فرض من به کسی که این پوشش رو داره با ماشینی که بزرگ نوشته گشت مبارزه با....و جلوی چشم مردم که حتما آبرو داره با برخورد نامناسب بندازمش تو ماشین فکر میکنی این شخص وقتی از انجا خارج شد ارشاد هم میشه , مسلما از روی لج هم شده بد تر میکنه و تازه افرادی که این صحنه رو دیدن چی مسلما آنها هم این روش رو تایید نمی کنن علاوه بر این که از مسئولین برخورد با این فرد , شاکی میشن در اولین ذهنیتی که بوجود میاد همه کسانی که حجاب دارن میرن زیر سوال فکر میکنن که حتما آنها این روش ارشاد کردن رو تایید کردن و در نتیجه یک دل زدگی نسبت به حجاب و دین بوجود میاد و این مسائل به جاهای دیگه هم امکان داره کشیده بشه متوجه منظورم میشی .خوب امام صادق(ع)فرمودن که امر به معروف و نهی از منکر بر تمام امت واجب نیست.این کار بر عهده کسی است که فرمانش را ببرند و معروف را از منکر باز شناسد نه بر کسانی که ناتوانند و خود هدایت نیافته اند و از روی نا آگاهی دیگران را از حق به سوی باطل میخوانند.در سوره توبه باز این موضوع توضیح داده شده وهمینطور راجع به بحث مفصل غیبت کردن و آثار بسیار بسیار بد جبران ناپذیر آن در قران بارها به آن اشاره شده .ببین مثلا من کسی رو میبنم که پوشش نا مناسب داره اگه راهش رو نمی دونم چطور با اون راجع به این پوشش صحبت کنم , بهتره چیزی نگم درست که من حجاب خوب دارم اما این کافیست.؟ مسلما نه من باید یک عالم باشم که از تمام امور دینم آگاه باشم و علاوه بر اون آنها را رعایت کنم اگه من نماز بخونم و و حجاب هم داشته باشم و کلی کارهای خیر هم انجام داده باشم تا فرض فلانی رو میبینم بگم ببین چه پوششی داره مثل ..... فلان شده ها ست.همین کلمه کافیه که بدونم من کسی نیستم که کفایت امر به معروف کردن رو داشته باشم .علاوه بر غیبت تهمت هم زدم که مثل فلان شده هاست و آبروی اونو بردم پس من طبق احادیت و قرآن حکم تهمت زننده را دارم .حالا من کارم از زنا و ربا و ...خیلی مسائل دیگه بد تره .حالا با مطالعه راجع به غیبت و تهمت متوجه میشی که کاری نمونده که نکرده باشم .اسلام رو از بیخ و بن کندم.پیامبر اکرم میفرماید کسی که به منظور عیبجویی و آبرو ریزی مومنی سخنی نقل کند تا او را از چشم مردم بیاندازد خداوند او را از ولایت خویش بیرون کرده به سوی ولایت شیطان میفرستد و شیطان هم او را نمی پذیرد و تنها راه درست کردن آن اینه که برم پیش اون شخص و کاری کنم که اون منو ببخشه تازه امام صادق (ع) میفرمایداگر توبه کند آخرین کسی است که وارد بهشت میشود .چون کار من هزارها برابر از کار او بدتره به همین راحتی میتوان این موضوع رو درک کرد که من برای اینکه کسی رو بخواهم به دین خودم دعوت کنم یا انو آشنا کنم چقدر میتونه سخت باشه و باید این مسائل را رعایت کنم .نه اینکه به واسطه حجاب و... خودم رو برتر بدونم و این اجازه رو به خودم بدم چون دیگری حجاب نداره من میتونم هر تهمت و بد و بیراهی بهش بگم . خداوند در قرآن در سوره اعراف به این موضوع اشاره دارد که باید امر و نهی کننده خیر خواه شخص شنونده باشه ودر سوره نحل می فرماید با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن.....و در جایی منظور این است که از هر گونه جسارت و توهین و تحقیر و.. پرهیز کن.و در سوره بقره به این موضوع اشاره دارد که آیا مردم را به نیکی امر میکنید و خودتان را فراموش میکند.
آنچه گفتم مثال بود و دوباره شروع نکنید که کسی رو زیر سوال ببریدما اینج قصد محکوم کردن کسی رو نداریم ...مسائلی رو مطرح کنید که به موضوع این پست مربوط باشه متوجه باشید که چه میخواهیم و دنبال چه هستیم .بگید چه راه کاری رو پیشنهاد میدین.امید وارم اینبار توضیحاتم کافی بوده باشه.بهتره بدون اینکه نارحت بشید منطقی باشید.آنچه که مسلم هست در واقع این مسائل در جامعه وجود داره بهتره واقع بین باشیم.
هرچند خودم هم گاهی وقتی عصبانی میشم اصلا منطق ندارم![]()
دوست عزیزم شما که میگی فرهنگ؟؟؟ فرهنگ رو کی میسازه ؟؟؟ مگه غیر من و شما هستیم ؟؟؟
مسئول همه اینا خودمون هستیم یه کم به این مطلب فکر کن
روی سنگ قبر شخصی نوشته شده بود در کودکی دوست داشتم دنیا را تغییر بدهم ، وقتی به جوانی زسیدم تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم ، وقتی به میان سالی رسیدم تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم ، وقتی به پیری رسیدم تصمیم گرفتم خانواده ام را تغییر دهم ، و حالا وحالا که نزدیک مرگم فهمیدم که اگر از همان اول خودم را تغییر میدادم دنیا را هم میتوانستم تغییر بدهم .
این همون فرهنگیه که شما میگی چون فرهنگ رو خودمون میسازیم چه خوب چه بد پس بیاین تلاش کنیم که خوب بسازیمش
موفق باشی
خوب منم که همینو گفتم
فقط یکم عمقی کار کردم که علت بی فرهنگی مشخص بشه( دیدی که نوشتم بی فرهنگی ما)
دلیل اینکه بی فرهنگ بار اومدیم سیستمه ولی مسئول درست کردنش خودمون هستیم من با حرفتون کاملا موافقم
ولی اگه موضوع تاپیکو دیده باشین گفته چرا؟؟؟؟؟؟ منم دلیلشو گفتم از نظر خودم
هر وقتم یه تاپیک درست کردن چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟ میگم خودمونو درست کنیم![]()
okhi منم بعد از چرا ها گفتم چه راه حلي پيشنهاد ميكنين كه با توجه به مسائل موجود در جامعه كاربردي باشه
![]()