بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 از مجموع 65

موضوع: چرا؟؟؟(لطفا تمام دوستانی که میخونن نظر بدن)

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moo2010 نمایش پست ها
    سلام
    عزیزان در مورد این بحث وظیفه من هست که تذکر بدهم
    مواظب انتخاب کلمات و نحوه بیان باشید تا توهینی به کسی یا گروهی یا موجبات فیلتر شدن سایت نشه
    باشه داداشی حتما رعایت میشه...
    ولی نمردم و معنی کلمه مودب بودن و عصبانیت را فهمید...

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط زهره محبی نمایش پست ها
    در جواب به دوست عزیز
    جواب:
    من گفتم اونی که شما به عنوان مبلغ میشناسید یه گرگیه که لباس گوسفند پوشیده...
    به نظرشما هر کس که لباس روحانیت بپوشه مبلغ دینه؟؟؟اول ما باید تکلیفمون را مشخص...
    در ضمن سعی کنید با مدرک جواب بدید این دوستمون میتونه مدرکی رو کنه دال بر این کار هایی که مسئولین میکنن..؟؟؟
    من نمیخوام طرف کسی را بگیرم ولی این حرف دوستمون ناشی از عدم شناخت نظامه....
    شاید بگی مگه شما میشناسید ؟؟؟؟ نه من نمیشناسم ولی سیاست که معلومه..
    بد بعضی از مردم اینه که از روی جهل و نادانی حرف میزنن برای نمونه:

چرا ایران به عراق ,افغانستان ,فلسطین و .... کمک میکنه اگه یه کم فقط از سیاست خارجه میدونستن این حرف ها را نمیزدن....
    چرا بنزین سهمیه بند شده
    چرا دولت این کار را کرده چرا اون کار را کرده و.....

در ضمن وارد مبحث سیاسیش هم نمیشم در مورد نظام و غیره دلیلش هم بماند.../.

نکته اول :من اصلا از بعد سیاسی بحث نکردم که اگه می خواستم در اون مورد صحبت کنم باید به موارد دیگه اشاره می کردم به نظر میرسه شما آدم متعصبی هستید همین تعصب شما باعث می شه منطقی به موضوع نگاه نکنید منظور من از مسئولین ولایت فقیه یا ریاست جمهوری یا حتی وزرا هم نبود شهردار یه منطقه مدیر یه اداره حتی کارمندا همه مسئولند پس تا وقتی از منظور کسی مطلع نیستید سریع موضع گیری نکنید .
    نکته دوم : در مورد مبلغ دین مسلما یه شخص روحانی عملش و حرفش بیشتر مورد توجه و الگوست تا من و شما
    نکته سوم : متاسفانه دروغ که یکی از گناهان کبیره است الان بسیار باب شده به عنوان مدرک همین ماجرای برنج های وارداتی آلوده به سرب که تکلیف مردم معلوم نیست
    در آخر تاثیر رفتارهای این چنینی را نمی توان کتمان کرد.
    ...
    ممنون
    از جوابتون....
    نه من ادم متعصبی نیستم این را مطمئن باشید....

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

از این به بعد دیگه تو این بحث شرکت نمیکنم به دلیل این که فایده نداره...
    یه خواهشی هم دارم:
    دوستان حتما اداب و رسوم فضای مجازی را بخونید و با ان اشنا باشید تا ...

mojgan77 آواتار ها
    • 761

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش پاتوق باشگاه
    راه های ارتباطی

Star

DEH-AB'گرامی
    نظر دادن حق همه هست چرا چیزی نگی؟ اما لطفا به موضوع مطرح شده دقت کن و راجع به اون صحبت کن تا همه استفاده کنیم .افرادی که اینجا هستن به نوعی اهل علم و دانش هستن ,پس درک مسائلی که در جامعه خودمون داریم رو دارن نیازی نیست که بگیم فرضا مبارزه با ...؟اصلا نمی خواهیم این مسائل رو بررسی کنیم .می خواهیم بررسی کنیم چرا فرضا باید بد حجابی که حالا هست در این جامعه وجود داشته باشه ؟متوجه منظورم میشی حالا که هست من چه راهی رو پیشنهاد میکنم که با زور نباشه منطقی باشه بر اساس روحیه افراد اینچنینی باشه.فرض که من فردی هستم اهمیت به مسائل دینی نمی دهم خوب شما چه پیشنهاد ی میدی که من توجه کنم.البته که پاسخ به این مسائل سخته چون روحیه افراد با هم فرق داره اما به هر حال من دوست دارم به کمک هم تا یک جایی برسیم.
    فرض من به کسی که این پوشش رو داره با ماشینی که بزرگ نوشته گشت مبارزه با....و جلوی چشم مردم که حتما آبرو داره با برخورد نامناسب بندازمش تو ماشین فکر میکنی این شخص وقتی از انجا خارج شد ارشاد هم میشه , مسلما از روی لج هم شده بد تر میکنه و تازه افرادی که این صحنه رو دیدن چی مسلما آنها هم این روش رو تایید نمی کنن علاوه بر این که از مسئولین برخورد با این فرد , شاکی میشن در اولین ذهنیتی که بوجود میاد همه کسانی که حجاب دارن میرن زیر سوال فکر میکنن که حتما آنها این روش ارشاد کردن رو تایید کردن و در نتیجه یک دل زدگی نسبت به حجاب و دین بوجود میاد و این مسائل به جاهای دیگه هم امکان داره کشیده بشه متوجه منظورم میشی .خوب امام صادق(ع)فرمودن که امر به معروف و نهی از منکر بر تمام امت واجب نیست.این کار بر عهده کسی است که فرمانش را ببرند و معروف را از منکر باز شناسد نه بر کسانی که ناتوانند و خود هدایت نیافته اند و از روی نا آگاهی دیگران را از حق به سوی باطل میخوانند.در سوره توبه باز این موضوع توضیح داده شده وهمینطور راجع به بحث مفصل غیبت کردن و آثار بسیار بسیار بد جبران ناپذیر آن در قران بارها به آن اشاره شده .ببین مثلا من کسی رو میبنم که پوشش نا مناسب داره اگه راهش رو نمی دونم چطور با اون راجع به این پوشش صحبت کنم , بهتره چیزی نگم درست که من حجاب خوب دارم اما این کافیست.؟ مسلما نه من باید یک عالم باشم که از تمام امور دینم آگاه باشم و علاوه بر اون آنها را رعایت کنم اگه من نماز بخونم و و حجاب هم داشته باشم و کلی کارهای خیر هم انجام داده باشم تا فرض فلانی رو میبینم بگم ببین چه پوششی داره مثل ..... فلان شده ها ست.همین کلمه کافیه که بدونم من کسی نیستم که کفایت امر به معروف کردن رو داشته باشم .علاوه بر غیبت تهمت هم زدم که مثل فلان شده هاست و آبروی اونو بردم پس من طبق احادیت و قرآن حکم تهمت زننده را دارم .حالا من کارم از زنا و ربا و ...خیلی مسائل دیگه بد تره .حالا با مطالعه راجع به غیبت و تهمت متوجه میشی که کاری نمونده که نکرده باشم .اسلام رو از بیخ و بن کندم.پیامبر اکرم میفرماید کسی که به منظور عیبجویی و آبرو ریزی مومنی سخنی نقل کند تا او را از چشم مردم بیاندازد خداوند او را از ولایت خویش بیرون کرده به سوی ولایت شیطان میفرستد و شیطان هم او را نمی پذیرد و تنها راه درست کردن آن اینه که برم پیش اون شخص و کاری کنم که اون منو ببخشه تازه امام صادق (ع) میفرمایداگر توبه کند آخرین کسی است که وارد بهشت میشود .چون کار من هزارها برابر از کار او بدتره به همین راحتی میتوان این موضوع رو درک کرد که من برای اینکه کسی رو بخواهم به دین خودم دعوت کنم یا انو آشنا کنم چقدر میتونه سخت باشه و باید این مسائل را رعایت کنم .نه اینکه به واسطه حجاب و... خودم رو برتر بدونم و این اجازه رو به خودم بدم چون دیگری حجاب نداره من میتونم هر تهمت و بد و بیراهی بهش بگم . خداوند در قرآن در سوره اعراف به این موضوع اشاره دارد که باید امر و نهی کننده خیر خواه شخص شنونده باشه ودر سوره نحل می فرماید با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن.....و در جایی منظور این است که از هر گونه جسارت و توهین و تحقیر و.. پرهیز کن.و در سوره بقره به این موضوع اشاره دارد که آیا مردم را به نیکی امر میکنید و خودتان را فراموش میکند.
    آنچه گفتم مثال بود و دوباره
    شروع نکنید که کسی رو زیر سوال ببریدما اینج قصد محکوم کردن کسی رو نداریم ...مسائلی رو مطرح کنید که به موضوع این پست مربوط باشه متوجه باشید که چه میخواهیم و دنبال چه هستیم .بگید چه راه کاری رو پیشنهاد میدین.امید وارم اینبار توضیحاتم کافی بوده باشه.بهتره بدون اینکه نارحت بشید منطقی باشید.آنچه که مسلم هست در واقع این مسائل در جامعه وجود داره بهتره واقع بین باشیم.
    هرچند خودم هم گاهی وقتی عصبانی میشم اصلا منطق ندارم

okhi آواتار ها
    • 289

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    چوپون
    رشته تحصیلی
    فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط deh-ab نمایش پست ها

به نظر من نه اصلا هم این طور نیست ناشی از همون دو علت است که پیامد جهله...

میشه بگید کجا با زور چادر سر مردم کردن ((البته مردم نه بد حجاب)) ؟؟؟بلکه دارن با بدحجابی مقابله میکنن....

مطمئن هستید ادم ربایی نبوده؟؟؟
    دوست عزیز اینا مال قدیم بوده الان اینجور رفتار نمیکنن....

نقل قول نوشته اصلی توسط deh-ab نمایش پست ها
    نه بدی بعضی از مردم اینه که نسنجیده ,فکر نکرده بعضی از حرفها را قبول میکنن و باعث انتشارش میشن....
    برادر من اینا مخالف حکومت نیستن مخالف اصل اسلام هستن....
    اینایی هم که اشوب میکنن مردم نیستن یه مشت ادم باج بگیر , ضد اسلام هستن که دارن فتنه ایجاد میکنن....
    میشه این امار را ادرس بدید من هم ببینم؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونم امار را سالی یه دفعه میدن نه هفته ایی....
    اگه منظورتون امار شرکت های خصوصی و یا کشور های خارجی است اونم تکلیفش معلومه...

من اصلا رو تعصب جواب نمیدم مطمئن باشید...

خیلی خوبه که اصلا از روی تعصب حرف نمیزنی

mojgan77 آواتار ها
    • 761

عنوان کاربری
    راه های ارتباطی

mojgan77 آواتار ها
    • 761

عنوان کاربری
    راه های ارتباطی

بقیه چی شدن؟

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط okhi نمایش پست ها
    جناب deh-ab عزیز
    اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره

دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.

خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم

حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.

همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه

ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم

ببخشید سرتونو درد آوردم
    دوست عزیزم شما که میگی فرهنگ ؟؟؟ فرهنگ رو کی میسازه ؟؟؟ مگه غیر من و شما هستیم ؟؟؟

مسئول همه اینا خودمون هستیم یه کم به این مطلب فکر کن

روی سنگ قبر شخصی نوشته شده بود در کودکی دوست داشتم دنیا را تغییر بدهم ، وقتی به جوانی زسیدم تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم ، وقتی به میان سالی رسیدم تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم ، وقتی به پیری رسیدم تصمیم گرفتم خانواده ام را تغییر دهم ، و حالا وحالا که نزدیک مرگم فهمیدم که اگر از همان اول خودم را تغییر میدادم دنیا را هم میتوانستم تغییر بدهم .

این همون فرهنگیه که شما میگی چون فرهنگ رو خودمون میسازیم چه خوب چه بد پس بیاین تلاش کنیم که خوب بسازیمش

موفق باشی

okhi آواتار ها
    • 289

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    چوپون
    رشته تحصیلی
    فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط آبجی نمایش پست ها
    دوست عزیزم شما که میگی فرهنگ ؟؟؟ فرهنگ رو کی میسازه ؟؟؟ مگه غیر من و شما هستیم ؟؟؟

مسئول همه اینا خودمون هستیم یه کم به این مطلب فکر کن
    خوب منم که همینو گفتم

فقط یکم عمقی کار کردم که علت بی فرهنگی مشخص بشه( دیدی که نوشتم بی فرهنگی ما)
    دلیل اینکه بی فرهنگ بار اومدیم سیستمه ولی مسئول درست کردنش خودمون هستیم من با حرفتون کاملا موافقم
    ولی اگه موضوع تاپیکو دیده باشین گفته چرا؟؟؟؟؟؟ منم دلیلشو گفتم از نظر خودم
    هر وقتم یه تاپیک درست کردن چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟ میگم خودمونو درست کنیم

mojgan77 آواتار ها
    • 761

عنوان کاربری
    راه های ارتباطی

okhi منم بعد از چرا ها گفتم چه راه حلي پيشنهاد ميكنين كه با توجه به مسائل موجود در جامعه كاربردي باشه

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع