بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 50 از 117 اولیناولین ... 40484950515260100 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مرور روزنامه هاي چاپ سه شنبه اسپانيا

روزنامه مارکا: تیتر یک روزنامه مارکا این بود :« خیلی بارسا ولی اندکی مادرید» و به پیروزی 0-5 بارسا اشاره شده است

* در دقیقه 18 بارسلونا به لطف فوتبال ژاوی، ویا و سوپر مسی با نتیجه 0-2 از رئال پیش بود
    *ایتورالده پنالتی والدس برروی رونالدو را نادیده گرفت و آفساید ویا دربه ثمر رسیدن گل سوم بارسا را سوت نزد
    *راموس به خاطر خطا برروی مسی از زمین مسابقه اخراج شد و بعد از آن کنترل اعصابش را از دست داد
    در بخش پائینی روزنامه هم به رفتار نادرست کریس رونالدو با پپ گواردیولا که برای دقایقی بازی را به تشنج کشید، اشاره شده و عکسهایی از این لحظات به تصویر در آمده است

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يووه به دنبال پالاسيوس

سران يوونتوس تمايل زيادي به جذب ويلسون پالاسيوس هندوراسي دارند و به نظر مي رسد که در ماه ژانويه براي جذب اين ستاره وارد عمل خواهند شد و اين پيشنهاد را در بازار نقل و انتقالات زمستاني به صورت رسمي به دفتر تاتنهام ارائه خواهند کرد.

این بازیکن هندوراسی دراین فصل کمتر در ترکیب اصلی تاتنهام قرار گرفته و این در حالی است که او فصل گذشته همیشه درترکیب اصلی تیمش حاضر بود.
    از سوی دیگر، لوئیجی دل نری،مربی باتجربه یوونتوس که در بازار نقل و انتقالات تابستانی، بازیکنان تازه ای را به خدمت گرفت و تغییراتی در چهره تیمش اعمال کرد، اکنون به دنبال آن است تا با به خدمت گرفتن پالاسیوس استحکام بیشتری به خط دفاعی اش بدهد .پالاسیوس دراین فصل تنها در شش دیدار به طور کامل در زمین بوده است .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دني آلويز: اگر خدا بخواهد، قراردادم را بارسا تمديد مي كنم!

دني آلويز، مدافع برزيلي بارسلونا، گفت اگر اين باشگاه آماده باشد، حاضر است قراردادش را تمديد کند.

بارسلونا شب گذشته موفق شد با يک نتيجه باورنکردني رئال مادريد را شکست دهد و تيم ژوزه مورينيو را با نتيجه 5-0 شکست دهند. پس از اين ديدار ستاره برزيلي گفت که مي خواهد قراردادش را براي چند سال ديگر تمديد کند.
    آلویز که در سال 2008 از سويا به بارسلونا پيوست، يکي از بازيکنان کليدي تيم در سه فصل اخير بوده و در حال حاضر دو سال از قراردادش با باشگاه کاتالاني باقي است.
    او که در سمت راست خط دفاعي به ميدان مي رود، در اکثر بازي هاي فصل نقش يک بال را براي تيمش بازي کرده و با نقشي که در دفاع و حمله بازي کرده، نشان داده که در 27 سالگي به اوج رسيده است.
    او پس از بازي ديشب در گفتگو با مارکا گفت:" من دوست دارم در بارسا بمانم تا بتوانيم بار ديگر چنين بازي هايي را به نمايش بگذاريم.
    من تا سال 2012 قرارداد دارم و اگر خدا بخواهد، قراردادم را امضا مي کنم. ماندن در بارسا اولويت اول من است."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بنيتس: کالچو تاکتيکي‌تر از ليگ‌هاي اسپانيا و انگليس است

مربي اينتر گفته فوتبال در ايتاليا بسيار تاکتيکي است.
    رافا بنیتس دوره‌های نسبتا موفقی را با والنسیا در اسپانیا و لیورپول در انگلیس گذراند و سپس به اینتر، قهرمان ایتالیا پیوست.
    این مربی 50 ساله می‌گوید تفاوت‌هایی بین این سه کشور وجود دارد: «در اسپانیا بازی‌ها تکنیکی‌تر است، در انگلیس فیزیکی‌تر و در ایتالیا تاکتیکی‌تر. هر کشور چالش خود را دارد و دوست دارم خود را به آزمایش بگذارم. امسال به دلیل جام جهانی بازیکنان دیر برگشتند و ما مجبور شدیم بلافاصله برای دو سوپرجام آماده شویم.
    نقش من هم در بازار کمی تغییر می‌کند چون در ایتالیا، مانند اسپانیا، مدیر فوتبال حرف آخر را در زمینه انتقالات می‌زند، در حالی که در انگلیس مربی اختیارات بیشتری دارد، هرچند که باید به مدیر اجرایی جواب بدهد. البته در هر دو سیستم می‌توان عالی کار کرد.»
    او درباره جام باشگاه‌های جهان در ابوظبی هم گفت: «اخیرا دوران آسانی نداشته‌ایم، اما بازیکنان خوبی داریم و می‌خواهیم در اوج به ابوظبی برویم. ما حالا روی اینترناسیونال برزیل تمرکز کرده‌ایم.
    یک بازی آنها را شخصا تماشا کردم و به نظرم آنها سریع و از نظر تکنیکی قدرتمند هستند. پیش از آغاز رقابت‌ها می‌خواهیم نگاه نزدیک‌تری به دیگر رقیبان بیندازیم، چون با آن که از نقاط قوت خود باخبریم، به سبک فوتبال هر قاره هم احترام می‌گذاریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يک جلسه محروميت براي سرخيو راموس

به خاطر اخراج در ديدار نوکمپ، ستاره اسپانيايي رئال براي يک جلسه قادر به همراهي تيمش نخواهد بود
    کمیته رقابتهای لالیگا، سرخیو راموس را به خاطر کارت قرمزی که در جریان دیدار ال کلاسیکو ، در ورزشگاه نوکمپ دریافت کرد، برای یک جلسه از همراهی تیمش محروم نمود.
    مدافع جوان رئال به خاطر خطای خشنی که برروی مسی در دقایق پایانی مسابقه مرتکب شد، کارت قرمز مستقیم را از داور مسابقه دریافت کرد و بدین ترتیب شانس حضور در دیدار مقابل والنسیا را از دست خواهد داد
    در پایان این مسابقه و در حالی که بازیکنان دو تیم درحال ورود به تونل رختکن بودند هم مسائلی به وجود آمد و به همین خاطر بسیار بعید به نظر می رسد که سران باشگاه رئال نسبت به این حکم درخواستی برای تجدید نظر ارائه کنند.
    از همین رو انتظار می رود که ژوزه مورینیو بیشتر به فکر جانشین مناسبی برای راموس درجریان دیدار تیمش مقابل والنسیا در سانتیاگو برنابئو باشد
    قابل ذکر است که این کمیته، کیکه سانچس فلورس، مربی اتلتیکو مادرید را نیز برای دو جلسه از همراهی تیمش محروم کردند

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تشکر گومز از مديران باشگاه بايرن مونيخ

به نقل از سايت ساکرنت؛ ماريو گومز که اين روزها اميد اول بايرن محسوب مي شود، نشان داده است که به آمادگي و فرم عالي در اين فصل بازگشته و اين موفقيت ها را مديون اعتماد و ايمان مسئولين باشگاه به خود ميداند.
    سوپر ماریو 9 گل در هفت دیدار اخیر بایرن در بوندس لیگا به ثمر رسانده است و توانست نشان دهد که در این فصل مهاجم بایرن کاملا با فصول گذشته متفاوت بوده و نظر منتقدان را به خوبی جلب کرده است.

لوییس فان خال که در شروع فصل کلوزه را به عنوان تک مهاجم در ترکیب اصلی بایرن قرار می داد و با مصدومیت تک مهاجم خود این شانس به گومز داده شد تا در ترکیب قرار گیرد و ماریو نیز از این فرصت استفاده بهینه را برد در ابتدای فصل گومز چندان مورد توجه فان خال نبود حتی زمزمه هایی مبنی بر جدایی او به گوش می رسید ولی با حمایت های همه جانبه اولی هوینس و رومینیگه در بایرن ماندنی شد و پاسخ اعتماد آنها را به بهترین شکل ممکن داد.

گومز می گوید:"واقعا از شرایطی که در حال حاضر دارم بسیار خوشحال هستم و آن را مدیون تصمیم ابتدای فصل و ماندنم در بایرن می دانم. آنها به من گفتند که در بایرن بمان و ما به تو اعتماد داریم. من منتظر یک فرصت بودم این دقیقا همان چیزی بود که من برای آن تلاش می کردم و الان همه ما یک ماریو گومز را که در فرم بسیار خوبی قرار دارد می بینیم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ميلان: پاتو در اوايل سال جديد به ميادين برمي‌گردد

ميلان اعلام کرده بهبود او طبق برنامه پيش مي‌رود.
    میلان تایید کرده که الکساندر پاتو طبق برنامه بهبود می‌یابد و او در ژانویه به میادین برمی گردد. این بازیکن برزیلی پس از مصدومیت همسترینگ در 10 نوامبر در پیروزی سه بر یک مقابل پالرمو تاکنون از میادین دور بوده است.

در بیانیه‌ای در وب‌سایت رسمی باشگاه میلان آمده است: «دکتر جیان‌لوکا مله‌گاتی، رییس بخش سلامت باشگاه میلان، اعلام می‌کند که الکساندر پاتو پس از مراحل اولیه بهبودی در کلینیک فیزیوتراپی، دارد به برنامه بهبودی خود ادامه می‌دهد و به زودی فاز بهبودی عملکردی را در میلانلو آغاز خواهد کرد.

او پیشرفت خوبی دارد و به خوبی در فرجه‌های مشخص به اهداف تعیین‌شده رسیده است.»

این بازیکن احتمالا پس از تعطیلات به میادین برخواهد گشت. پاتو در این فصل سری آ شش گل زده ولی تنها هشت بازی انجام داده، چرا که مصدومیت‌ها مانع بازی او شده‌اند.

بازگشت او به میادین برای میلان باعث خوشحالی است، چون هم‌تیمی او، فیلیپو اینتزاگی تا انتهای فصل غایب است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تنبيه 3 بازيکن شالکه

به نظر مي رسد که صبر فليکس ماگات، مربي شالکه از ناکامي هاي اخير تيمش به سر آمده است
    شکست 0-5 شالکه مقابل کایزرسلاترن کافی بود تا صبر فلیکس ماگات به سر آمده و در پایان این دیدار به تنبیه 3 نفر از شاگردانش بپردازد.
    جرامین جونس، هانس سارپی و الکساندر بائومیوهان می بایست دست کم تا تعطیلات زمستانی سال نو، با تیم ذخیره شالکه به تمرین بپردازند.این جریمه ای است که ماگات برای این سه بازیکن درنظر گرفته است.
    ماگات در صحبتهایی در این رابطه گفت:« از عملکرد جرامین جونس در زمین بازی راضی نبودم و در مورد دو بازیکن دیگر هم باید بگویم که از عملکرد آنها در تمرینات تیم رضایت ندارم.»
    از سوی دیگر ماگات تصمیم گرفته تا زمان تعطیلات تیمش در آستانه سال نوی میلادی را کاهش دهد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نيكلاس آنلكا: قبل از جام جهاني تصميم به خداحافظي از تيم ملي گرفتم

مهاجم تيم چلسي اعلام کرد محروميتي که فدراسيون فوتبال فرانسه برايش در نظر گرفت، تاثيري در اين مسئله نداشت.
    يکلاس آنلکا، مهاجم تيم چلسي، اعلام کرد که از مدت ها پيش تصميم گرفته بود پس از جام جهاني 2010 از فوتبال ملي خداحافظي کند و محروميتي که فدراسيون فوتبال فرانسه برايش در نظر گرفت، تاثيري در اين مسئله نداشت.

آنلکا در دومين ديدار فرانسه در جام جهاني مقابل مکزيک با ريموند دومنک درگيري لفظي پيدا کرد و به همين دليل از اردوي خروس ها اخراج شد.

پس از اين رقابت ها نيز فدراسيون فوتبال فرانسه تصميم گرفت تا آنلکا را براي 18 بازي از همراهي تيم ملي محروم کند اما آنلکا تاکيد کرد که همان طور که قبلا اعلام کرده بود، قصد داشت از تيم ملي خداحافظي کند.

او در مصاحبه با نشريه ايندپيدنت گفت:" واقعيت اين است که من قبل از جام جهاني به دومنک گفتم که مي خواهم بعد از جام جهاني از تيم ملي خداحافظي کنم فارغ از هر اتفاقي که در اين رقابت ها رخ دهد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اسنايدر:براي مورينيو مي ميرم

او از مربي سابقش بسيار ستايش کرده است.
    همه می‌دانند که ژوزه مورینیو رابطه‌ای صمیمی با بازیکنانش دارد، اما وسلی اسنایدر گفته چقدر به مربی سابقش علاقه دارد.

او در مصاحبه‌ای با فرانس فوتبال گفته: «او یک بار به من گفت: وسلی، خسته به نظر می‌رسی. چند روز برو استراحت کن. با همسر و فرزندت برو به سفر و آفتاب بگیر.

تمامی مربیان دیگری که داشته‌ام فقط درباره تمرینات صحبت کرده‌اند، اما او من را به ساحل فرستاد. به همین دلیل سه روز به ایبیسا رفتیم. وقتی برگشتم حاضر بودم برایش دیگران را بکشم یا خودم بمیرم.»

البته وسلی شاید باید زودتر این حرف‌ها را می‌زد، چرا که اگر پیش از ال‌کلاسیکو یا در جریان آن می‌گفت ارزش بسیار بیشتری برای مورینیو داشت.

اما واقعا فوتبالیست‌ها را چه می‌شود؟ آیا چند روز به مسافرت رفتن آنها را به ترمیناتور شخصی مربیان تبدیل می‌کند؟ نکند برای جنارو گتوزو هم همین اتفاق افتاده؟

برچسب برای این موضوع