طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...
http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg
موفق باشیداین ریسکه.اگه دختر بیاد و اینکارو کنه و بعدش پسره پشیمون بشه از ادامه رابطه.دختره دیگی چیزی نداره.
معمولا هیچکسی هم با کسی که قبلا باشخص دیگه رابطه داشته ازدواج نمیکنه.![]()
موافقم .پسری که دختری را بخواهد به هر قیمتی حاظر میشه شرایط ازدواج با اون دختر مهیا کنه نه اینکه به خاطر سختی هایی که داره تنها به یه رابطه عاطفی و جنسی قبل ازدواج بسنده کنه. من خیلی از دخترها رو دیدم که به خاطر علاقه شون از خیلی خواسته هاشون صرفه نظر کردن وشرایط ابتدایی واولیه که خیلی پایین بوده قبول کردن وازدواج کردن البته اگه عشق واقعی درمیان باشه
موفق باشید
;hlgh l,htrl
خیلی بیشتر از یه درصد احتمال میدم که پسره دختره رو ول کنه!
مسئله اینجاست که میگم نمیگن به خاطر این که باهات خوابیدم نمیتونم باهات ازدواج کنم!! به دلایل دیگه ای که همه به هم میزنن از هم جدا میشن. این وسط هم س.. اگه نقش خوبی ندشاته باشه تو جدا نشدن ( که در بیشتر شرایط داره) اثر منفی نخواهد داشت!!
من بالا توضیح دادم که س.. چبکار میکنه برای یه رابطه!
جوابگوشون هم نه من نیستم! مگه موقع لذت بردن لذتشو من بردم که جوابشو من بدم؟ مگه خودشون عقل ندارن؟
راجع به کنترل شدن هم مطمئن نیستم بدونم منظورتون چیه ، ولی حتما! حتما که باید کنترل بشه. میتونن با همدیگه صحبت کنن و مرز ها رو مشخص کنن.
بعد از اون هم حرفای دیگه ای هست که اینجا نمیشه درست بیانش کرد چون هم کسی نیست که حاضر باشه تا آخر مبحث بشینه و جواب بده ، هم ممکنه استفاده از بعضی کلمات باعث شیتلر شدن سایت بشه....
حرف شما درسته... خود من هم همینطور هستم. همونطور که بالاتر گفتم :
"مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنم
مطمئن باش اون دختر بیشتر از شما دوست داره که با پسره ازدواح کنه و بهش بگه شوهرم"
ولی واسه بعضی ها تهیه کردن حتی کمترین شرایط هم خیلی دشوار هست... حداقل واسه یه زمان مشخص
همونطور که گفتم همه نیازمندی های ازدواج به پول ختم نمیشه!!! خیلی نیازهای دیگه داره که باید زمان زیادی بگذره تا اونا آماده بشن...
به نظر من اگه یه خانوم دختر با یه آقا پسر دوست باشن و حتی بعد از 1 سال به هم بزنن خیلی خیلی خیلی بهتر هست تا واسه اینکه به اسم عشق پاک و عشق واقعی زودتر از اون که بخوان همدیگه رو بشناسن با هم ازدواج کنن و بعد ببینن که اصلا این طرف نمیفهمه چی میگن!! یا بدتر از اون به حرف قدیمی ها گوش کنن و بچه دار بشن تا زندگی شون بهتر بشه! مطمئنا تو اون شرایط زندگی هم بدتر میشه و بعد مجبورن " به خاطر بچه" با هم بمونن. مخصوصا تو جامعه مریض مردسالار ما که تو دادگاه ها و موارد طلاق معمولا همه چیز به نفع آقایون تموم میشه. ( البته به جز مهریه) و بعد از اون به عنوان یه خانوم مطلقه به زندگی شون ادامه بدن و بخوان دوباره ازدواج کنن. اونم تو جامعه ما که مطلقه بودن = مجرم هست!
بنده هم مثل باقی دوستان برای کسی باید یا نباید تعیین نکردم.
من فقط میگم همچین چیزی که پسرانی که با دوست دختراشون میخوابن هیچوقت حاضر نیستن با اونا ازدواج کنن اصلا درست نیست!!
میگم شان و احترام یه فرد رو نمیشه با داشتن یا نداشتن س... با دوست پسر یا دخترش سنجید! چون یه چیز خیلی خصوصی ، زیبا و از نظر من ( و اگر نه همه شون ، بسیاری از روانشناسان بزرگ دنیا ) برای یه رابطه ضروری هست!
موفق باشید![]()
طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...
http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg