بهتره بعد یه سال ازدواج غیر قانونی از هم جدا بشن یا قانونی ؟
2 نفر با هم رابطه داشته باشن و بعد یه سال جدا بشن اون بدبختی که میخواد با اون دختر ازدواج کنه چی ؟ حداقل تو قانونیش میدونه اون زن مطلقه است ولی تو موردی که شما(اقا رضا) میگین یا اون دختر نمیگه و یا اگه بگه خود شما حاضرین باهاش ازدواج کنین ؟
من یه دوست داشتم با دخترا دوست میشد با وعده ی عشق و ازدواج باهاشون رابطه برقرار میکرد بعد ولشون میکرد من یکی از اون دخترارو دیده بودم باورم نمیشد که موی این دخترو نا محرم دیده باشه چه برسه به اینکه ... (مسلما اون دختر فکر نمیکرد اون همچین نیتی داره)
پسری که عاشق یه دختر باشه تا زمانی که توانایی ازدواج نداشته باشه به خودش اجازه نمیده به اون دختر حتی دست بزنه (این عشق واقعیه)
یا میره(به همراه خانوادش) با خانواده ی اون دختر صحبت میکنه و ازشون میخواد تا زمانی که امکان ازدواج براش فراهم بشه به هم محرم بشن اگه من بجای پدر اون دختر باشم ترجیح میدم دخترم محرم باشه و تو خونه ی من زندگی کنه و من هزینه ی زندگیشو بدم تا اینکه محرم نباشه و رابطه داشته باشه و بازم تو خونه ی خودم باشه و من مخارجشو تامین کنم
این یعنی چی ؟! (ازدواج هم یه مسئله ساده نیست!!! باید 2 طرف خیلی از هم شناخت داشته باشن و کاملا از همه خصوصیت های اخلاقی همدیگه با خبر باشن تا ازدواج کنن و همچنین برای یه ازدواج شاد و موفق یه سن عقلی مشخص نیاز هست!)
ازدواج یعنی چی ؟ یهنی رابطه ی عاطفی و عشق و رابطه ی جنسی و در کنار هم بودن درسته ؟
پس وقتی برای ازدواج آماده نیست از لحاظ عقلی شناختی و همون چیزایی که گفتین چطور میتونه همه ی روابطی رو که داخل ازدواج معنی پیدا میکنه خارج ازدواج برقرار کنه و بگه این عشقه ؟!