نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-1
سرمربي جديد و پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران گفت: فرصتي که ايجاد شده مجالي است براي به اشتراک گذاشتن روياهايمان براي رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل.
کارلوس کوئيروش در نشست مطبوعاتي بعداز ظهر امروز که از ساعت 15 در هتل آکادمي تيمهاي ملي فوتبال ايران با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* اين فرصت، مجالي است براي اشتراک گذاشتن روياهايمان
بايد از تمام دوستان رسانهاي که در اولين کنفرانس مطبوعاتي شرکت کردند، تشکر کنم. اسم من کارلوس کيروش است. اگر تلفظ اين اسم براي برخي سخت است، ميتوانيد من را کارلوس بناميد و اگر از امروز تا آخر من را کارلوس صدا کنيد، خوشحال ميشوم.
در وهله اول دوست دارم به طور عمومي از مسئولان فدراسيون فوتبال ايران که از من دعوت کردند تا در فوتبال ايران کار کنم و اين فرصت را به وجود آوردند تشکر کنم. در حقيقت فرصتي که ايجاد شده مجالي است براي به اشتراک گذاشتن روياهايمان براي رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل.
در زماني که ترابيان براي اولين بار با من ملاقات کرد آرزوها و روياهايش را با من به اشتراک گذاشت متوجه شدم اين آرزوها با روياهايي که من دارم، مطابقت دارد تا بتوانيم تيم ملي را به جام جهاني برسانيم.
* تازه کار آغاز شده است
از حالا به بعد قسمت سخت کار آغاز شده است. چرا که اگر بخواهيم به اين روياها رنگ واقعيت بدهيم متوجه ميشويم کار سختي در پيش داريم. در فوتبال هيچ کاري ساده و راحت نيست.
معتقدم با حمايت فدراسيون، باشگاهها، هواداران و رسانهها اگر تيمي هماهنگ داشته باشيم ميتوانيم به اهدافمان دست پيدا کنيم اما دوست دارم واقعبينانه به مسائل نگاه کنيم چرا که به هيچ وجه کار سادهاي در پيش نداريم.
* در فوتبال هيچ کس نميتواند پيروزي را تضمين کند
با احساسات فراوان و استعدادهاي سرشاري که در فوتبال ايران وجود دارد اگر آمادهسازي خوبي داشته باشيم و مصمم باشيم به آنچه که ميخواهيم دست پيدا ميکنيم. هر چند ممکن است در برخي لحظات فراز و نشيب داشته باشيم و زماني خوشحال باشيم و زماني خوشحال نباشيم اما آنچه که مهم است محصول نهايي که ارائه ميشود.
در فوتبال هيچ کس نميتواند بردن يک نتيجه را تضمين کند و حقيقت آن است که پول موفقيت نميآورد.
* تيم ملي ايران در بهترين شرايط به مصاف حريفان ميرود
در حقيقت آنچه من و دوستانم ميتوانيم تضمين کنيم، اين است که تمام تلاشمان را انجام بدهيم و تمام زمانمان را در اختيار تيم ملي ايران بگذاريم. مهم نيست با چه تيمي و در چه زماني بازي کنيم اما به شما قول ميدهم تيم ايران در مصاف با حريفان در آمادهترين حالت ممکن به ميدان برود. اين تضمين را ميدهم که تيم ملي ايران هميشه آماده باشد تا ما بتوانيم خوشحالي خود را با مردم فوتبالدوست ايران به اشتراک بگذاريم. من قول به سختکوشي و کار زياد ميدهم. ما مربيان تيم ملي ايران هر چه داريم ارائه خواهيم کرد.
* من سه دستيار در تيم ملي ايران دارم
مايلم کادر فني خود را به شما معرفي کنم. آنتوني سيموئز که يکي از بازيکنان پرتغال بوده و پس از دوران بازيگري تيم به عنوان مربي در کنار بزرگاني چون پله و بکن باوئر حضور داشتند و در پرتغال با من کار کردند. دوست دارم يک راز را با شما بگويم. اينکه او قرمز است و طرفدار بنفيکا است. (در اين لحظه در پاسخ به خبرنگاري که گفت پس سيموئز پرسپوليسي است،گفت: او طرفدار بنفيکا است نه پرسپوليس).
* مايکل ديموند مربي بدنساز
ديموند مربي بدنساز است که تجربه زيادي در ايرلند، انگليس و آمريکا داشته است و آخرين کشوري که او کار کرده امارات بوده است. من او را متقاعد کردم که به جمع ما ملحق شود. يک دستيار ديگر خواهم داشت به نام دون گاسپارت که امروز و فردا به ما ملحق ميشود و مربي دروازهباني است و تجربه زيادي در تيم ملي آفريقاي جنوبي، پرتغال، آمريکا و ژاپن داشته و در جام جهاني 2010 دستيار من بوده است. او در تيمهاي اسپورتينگ، بنفيکا و پورتو کار کرده است.
* ترابيان دست راست من است
من ميخواهم اينجا عباس ترابيان را به شما معرفي کنم که نميدانم او را مي شناسيد يا نه. او وظيفه سنگيني دارد و به عنوان سرپرست هماهنگي خارج از زمين را بر عهده خواهد داشت. کار بسيار سختي است.
* بدون حمايت باشگاهها موفق نميشوم
ميخواهم با مسئولان باشگاهها صحبتي داشته باشم و به آنها بگويم بدون حمايت آنها نميتوانيم موفق شويم. همه بايد دست در دست هم بدهيم تا به جام جهاني 2014 برزيل برسيم و همه تلاش کنيم تا به هدفمان برسيم.
* به بازيکنان تيم ملي ايران ميگويم شرايط راحتي براي آنها نخواهد بود
به بازيکنان تيم ايران ميخواهم بگويم که کار من اين نيست که شرايط را براي آنها راحت فراهم کنم. در حقيقت وظيفه و کارم اين است که بهترين استفاده را از نيروهاي فوتبال ايران داشته باشم. وظيفهام اين است که شرايطي را فراهم کنم که بازيکنان با نهايت توانايي بتواننددر زمين موفق شوند. البته اين کار با احساسات زياد انجام ميشود. يعني شور و نشاط بيشتري.
ادامه دارد...