اين اولين پست من در اين سايت هست!
بنظر من مدير كل سايت از همه بهتره! ايشان در يك مشكل برنامه نويسي بدون هيچ هزينه و چشم داشتي به من كمك كردند!
Borna66 (معاونت باشگاه ) اقا طه
SunyBoy (مدير كل محترم باشگاه)
مژگان (كنترل باشگاه)
50cent (مدير سابق)
donya88 (سرپرست تالار علوم اقتصادي)
Nima.N (ناظم باشگاه)
اين اولين پست من در اين سايت هست!
بنظر من مدير كل سايت از همه بهتره! ايشان در يك مشكل برنامه نويسي بدون هيچ هزينه و چشم داشتي به من كمك كردند!
در سايت ميگشم اين پست رو ديدم و خواستم منم نظر خودمو بگم!
بنده مدير كل را با توجه به شناختي كه حاصل چند بار تماسي كه بصورت ايميل با ايشان داشتم انتخاب ميكنم! البته كل اعضاي سايت بنظر ادم هاي خوبي هستند!
چند بار زحمتي كه با ايشان دادم ينظر من شخصيت خوب و كاملي دارند! اميدوارم خداوند متعال هميشه پشتيبان ايشان باشد كه با ايجاد چنين سايت خوب و مفيدي به دانشجويان پيام نوري كمك شاياني كرده اند!
خوب معلومه محبوبه خانم همون طور كه از اسمشونم پيداست محبوبه ديگه
از دسته شما دكي جون كه اخرش هم كاره خودت رو كردي مگر نبينمت!!
ممنون دوست عزيز.لطف داريد
دوستان ديگه هم حتما بياند توي نظر سنجي شركت كنند و حتما نظرات مختلفشون از شكايت و انتقاد و .... گرفته تا ....... رو حتما بگند مخصوصا در مورد بنده (طه) يا هر انتخابشون!
مطمئن باشيد ما خوشحال مي شويم بدونيم چطور هستيم تا بتونيم بهتر شويم
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
دوستان عزيز همگي لطف نسبت به بنده و مديران عزيز لطف دارند! ما همگي داريم به وظيفه مون عمل ميكنيم نيازي به تشكر نيست!
با احترام مديريت باشگاه
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
منم با تمام احترامي كه براي آقاBornaي عزيز وهمچنين ساير دوستان كه اسمشون در اين نظرسنجي هست قايلم وميدونم كه واسه باشگاه خيلي زحمت ميكشن اما نظرم مدير كل هستن وهمونطور كه ساير دوستان گفتن ايشون واقعا آدم خوب وبا شخصيتي هستن وازشون بابت اين سايت عالي كه درست كردن واقعا ممنونم
خدایا !
مرا تنها مگذار
که مبادا نگاهم به نگاه بنده ای
از جنس خاک محتاج شود
با سلام
نظر من اول مدير كل بخاطر مهربوني و كار دانيشان! دوم دنيا جان بخاطر نوشته هاي خوب در قسمت اقتصاد! سوم برنا66 بخاطر نمونه سوالاتي كه درج كرده اند!
منم مدير كل را انتخاب ميكنم نوشته هاي وبلاگشان را خوندم واقعا احساسات زيبايي دارند! خوشحالم كه با اين سايت خوبي آشنا شدم! از نوشته هاي مدير كل واقعا لذت بردم !
منهم به partner و همکار عزیزم محبوبه جون رای میدم چون هم با تجربه است وهم خوش سلیقه و هم مهربون
ضمن عرض ادب و احترام نسبت به سایر همکاران عزیزم.
IU
PNU
http://najvayemehrbani.blogfa.com/
ميگم توي اين نظرسنجي خبري از محبويت اتحاد خانومي ها نيست
كم كم اين اتحاد داره روبه زوال ميره
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
به ادرس زیر مراجعه کنید