saaaaaaaaaaaaaaaaaaaalam.kasi nist???
saaaaaaaaaaaaaaaaaaaalam.kasi nist???
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaam.kasi nist
سلام روان جان:دی
چطوری؟خوبی؟خوش اومدی:دی
سلام سوال من اینه:
من تازه در دوره دانش پذیری ثبت نام کردم
البته تحصیلات دانشگاهی دارم (دانشگاه دولتی) منتها دوست دارم در یه رشته ی غیر مرتبط با رشته ی قبلیم درس بخونم ...
بنا به دلایلی رشته حقوق رو انتخاب کردم
من قبلا هم دوبار طرح فراگیر پیام نور ثبت نام کردم که البته فقط در حد ثبت نام بوده
اما این بار که تصمیم جدی دارم که ادامه بدم به یه سوال برخورد کردم
چرا ظرفیت تعیین شده؟ واسه رشته حقوق مشهد فقط 35 نفر پذیرش دارن... چرا آخه؟
salam.......................man ravanshenasiyam...are.. midonam alan hame 1joraye be man neyaz daran...man dar khedmatam![]()
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
درسته زده 35 نفر.من زیاد از دوره دانش پذیری سر در نمیارم اما اینو میدونم چون کلاسای دوره های فراگیر غیره حضوریه ظرفیت پذیرش معمولا بیشتر از این حرفاست و از طرفی هم شما مطمئن باشید اگه اون درسایی که مشخص کردن بخونید قبول میشید چون در دوره های فراگیر رقابتی به اون صورت وجود نداره.اگر هم که سوالاته بیشتری دارید میتونید حضوری تشریف ببرید دانشگاه و ازاقای محمد نژاد مسول اموزش سوال کنید
داریم به 48 تم نزدیک میشیم یکی نمیخواد یه فکری به حاله ما برداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟![]()