بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 12 از 109 اولیناولین ... 210111213142262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

وستلى برزيليا مهاجم برزيلى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من بازيكن حرفه اى هستم اما با ۱۵ دقيقه بازى نمى توانم خودم را نشان دهم.
    او افزود: وقتى به ايران آمدم دوست داشتم براى پرسپوليس بازى كنم و به هدفم برسم. به خاطر همين اين تيم را انتخاب كردم.
    اين بازيكن برزيلى يادآور شد: دراردوى امارات توانستم به هدف اصلى ام برسم و با بازى هاى درخشان نظر كرانچار را جذب كنم. من بازيكن حرفه اى هستم و نظر كادر فنى را قبول دارم. وقتى به پرسپوليس آمدم از نظر بدنى شرايط خوبى نداشتم اما الان درشرايط خوبى هستم.
    با اين حال بايد به هواداران پرسپوليس بگويم كه نمى توانم با ۱۵ دقيقه بازى خودم را نشان دهم.

pnugirl
    • n/a

عباس اسماعيل بيگي از ليدرهاي قديمي پرسپوليس، با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال النصر امارات ملحق شد.
    اسماعيل بيگي در امارات مأموريت دارد هواداران باشگاه النصر امارات را سازماندهي کند. تيم النصر امارات که به دليل نزديکي به باشگاه ايرانيان دوبي رابطه خوبي با ايراني ها دارد، در ساليان گذشته بازيکنان ايراني مختلفي را به خدمت گرفته است و برخي از بازيکنان عرب اين تيم نيز اصالتاً ايراني مي باشند.

pnugirl
    • n/a

اغراق نيست اگر بگوييم واعظ آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال حالا نفر اول سازمان تربيت بدني است، بخصوص در امور مربوط به باشگاههاي زير نظر اين سازمان تأثيرگذار خواهد بود.
    روز گذشته جلسه معارفه آشتياني به عنوان قائم مقام سازمان تربيت بدني برگزار شد و مديرعامل استقلال که احتمالا آخرين روزهاي فعاليت خود را در اين پست پشت سر مي گذارد به خبرنگاران گفت: ورزش کشور به تلاش همه جانبه نياز دارد و تمام مسائل نبايد به شخص رئيس سازمان ارجاع شود.
    با اين اوصاف سعيدلو مسائل کلان ورزش را زير نظر خواهد گرفت و آشتياني به عنوان نفر دوم سازمان با بدنه ورزش در ارتباط خواهد بود. با اين توضيح مي توان به دلايل ملاقات ناگهاني عباس انصاري فرد، مديرعامل پرسپوليس با آشتياني که بعد از ظهر ديروز و در شلوغ ترين روزهاي مديريت انصاري فرد اتفاق افتاد، پي برد. مخالفت هيأت مديره و کميته فني پرسپوليس با برکناري کرانچار به نوعي وتوي تصميم انصاري فرد بود و لحظاتي پس از اين اتفاق علي سعيدلو اعلام کرد برنامه هاي جديدي براي مديريت پرسپوليس در ذهن دارد.اين نشانه ها به آقاي مدير عامل هشدار داد که حتي ممکن است قبل از داربي از کار برکنار شود و به همين دليل به سراغ نفر دوم سازمان رفت.
    آشتياني و انصاري فرد پيش از انتصاب مديرعامل استقلال به عنوان قائم مقام سازمان رابطه دوستانه اي با هم داشتند و وقتي آشتياني ماجراي بليت فروشي مسابقات را در انتقاد از سازمان پيش کشيد انصاري فرد هم خيلي زود به جبهه او پيوست و به پيروي از آشتياني گفت: اگر ترتيب اثر داده نشود ما هم همزمان با استقلال تيم خود را از ليگ بيرون مي کشيم. اکنون اين دوستي انصاري فرد را اميدوار کرده که قائم مقام سازمان برايش ريش گرو بگذارد و زمينه ابقاي او در مديريت پرسپوليس را فراهم کند.
    آشتياني به انصاري فرد اطمينان داده فعلاً خبري از برکناري او نيست و اگر داربي را ببرد حداقل تا پايان نيم فصل ابقا مي شود. شايد اين براي اولين بار باشد که مديرعامل پرسپوليس چند روز قبل از داربي براي بقا دست به دامن مديرعامل استقلال مي شود.

pnugirl
    • n/a

پيشکسوت پرسپوليس با اشاره به اينکه پس از داربي تکليفش براي حضور در اين تيم مشخص مي شود، گفت: فرقي نمي کند با چه سمتي به پرسپوليس بازگردم.
    علي پروين اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي در دو مرحله با سعيدلو داشتم و همراه با حبيب کاشاني مشکلات پرسپوليس را بازگو کرديم.
    وي افزود: مسائل مالي و دلايل قانع کننده اي داشتيم که پرسپوليس اگر اين مشکلات را نداشته باشد، مي تواند با همين جوانان براي هر تيمي دردسرساز شود.
    پروين در خصوص حضورش در پرسپوليس تأکيد کرد: به احتمال زياد بعد از داربي در خدمت پرسپوليس خواهم بود. براي من فرقي ندارد در چه پستي باشم؛ چون هدفم خدمت به پرسپوليس است.

pnugirl
    • n/a

سخنگوي هيأت مديره پرسپوليس گفت: تا فردا (امروز) شاهد تغييرات اساسي در باشگاه خواهيم بود. مجيد فرخزادي در گفتگو با شبکه خبر گفت: سازمان تربيت بدني اين تغييرات را تا دوشنبه اعلام خواهد کرد و تا قبل از اعلام رسمي سازمان چيزي را نمي توانم بگويم. البته اين تغييرات کلي است و فقط شامل هيأت مديره نمي شود.عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس درباره حضور علي پروين در پرسپوليس گفت: درباره اين موضوع نمي توانم چيزي بگويم، ولي فکر نمي کنم علي پروين عضو هيأت مديره شود.

pnugirl
    • n/a

احمدرضا عابدزاده مربى دروازه بان هاى پرسپوليس معروف به بمب روحيه است، او تحت هر شرايطى روحيه بالايى دارد و بهترين مثال براى تأييد اين حرف بازى تيم ملى مقابل استراليا در پلى آف جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه است كه او با حركات خاص و منحصربه فردى كه داشت، روحيه تيم ملى را بالا برد.
    عابدزاده هنوز هم همان روحيه گذشته را دارد و همچنان باروحيه است. او را ديروز ظهر جلوى در باشگاه پرسپوليس ديديم و صحنه اى را نظاره گر بوديم كه قابل باور نبود. در حالى كه عابدزاده قصد داشت وارد باشگاه پرسپوليس شود، شخصى به همراه فرزند ۹ ساله اش به سمت اورفت و به مربى دروازه بان هاى پرسپوليس گفت: احمدآقا، بچه من بعد از بازى با پيكان اصلاً حال و روز خوبى ندارد و خيلى گريه مى كند، تو را به خدا به او بگوييد كه استقلال را مى بريد تا خيالش راحت شود.عابدزاده بعد از شنيدن حرف هاى پدر، پسر را در آغوش گرفت، او را بوسيد و به او گفت: خيالت راحت باشد، به خاطر شما هواداران هم كه باشد، ما استقلال را مى بريم. من قول مى دهم كه استقلال را ببريم، نگران نباش.شايد باور نكنيد اما همين حركت و چند جمله كوتاه از سوى عابدزاده باعث شد كه آن پسربچه ۹ساله با شور و شوق خاصى به سمت پدرش برود و اميدوار به اين بود كه حرف عابدزاده حرف است و دغدغه هاى فكرى او برطرف شده بود. از چهره آن بچه مشخص بود كه با حرف عابدزاده، مطمئن شده بود كه تيم محبوبش استقلال را شكست مى دهد.
    اين حركت عابدزاده در نوع خودش براى ما جالب بود اما چيزى كه بيشتر اهميت داشت، روحيه بالاى او بود. با توجه به اتفاقات اخير و مشكلاتى كه پرسپوليس در اين روزها دارد، عابدزاده در آستانه دربى تهران آنقدر خونسرد وبا اعتماد به نفس و مطمئن صحبت مى كرد كه قابل باور نبود. او نشان داد كه همان عابدزاده سابق است و همچنان بمب روحيه تيمش است.

pnugirl
    • n/a

پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اين كه پس از دربي تكليفش براي حضور در اين تيم مشخص مي‌شود گفت: فرقي نمي‌كند با چه سمتي به پرسپوليس بازگردم.
    علي پروين اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي در دو مرحله با سعيدلو داشتم و همراه با حبيب كاشاني مشكلات پرسپوليس را بازگو كرديم.
    وي افزود: مسائل مالي و دلايل قانع كننده‌اي داشتيم كه پرسپوليس اگر اين مشكلات را نداشته باشد مي‌تواند با همين جوانان براي هر تيمي دردسرساز شود.
    پروين در خصوص حضورش در پرسپوليس تاكيد كرد: به احتمال زياد بعد از دربي در خدمت پرسپوليس خواهم بود. براي من فرقي ندارد در چه پستي باشم چون هدفم خدمت به پرسپوليس است.
    سرمربي اسبق پرسپوليس درباره بازي 10 مهر پرسپوليس و استقلال يادآور شد: اميدوارم مثل سال‌هاي گذشته پرسپوليس و استقلال يك بازي جوانمردانه را به نمايش بگذارند. بازيكنان پرسپوليس ترسي نداشته باشند چون نتيجه اينبازي در 90 دقيقه مشخص مي‌شود. بايد جوانان پرسپوليس بدانند كه در چه بازي و با چه پيراهني مي‌خواهند به ميدان بروند.
    پروين در خصوص كرانچار عنوان كرد: اين مربي، بچه خوبي است و خوب شد يك بازي ديگر او را نگه داشتند. البته بعضي ها نوشتند من، او را اخراج كردم كه واقعا خنده‌دار است. اميدوارم دست از اين حرف‌هاي بيهوده برداشته شود.

pnugirl
    • n/a

سازمان تربیت بدنی برای رسیدگی به مشكلات مالی باشگاه پرسپوليس مبلغ 300 میلیون تومان به این باشگاه كمك كرد.
    بعد از درخواستهای مكرر "عباس انصاری فر" از "علی سعیدلو" در نهایت مقرر شد قبل از دربی مبلغ 300 میلیون تومان بین بازیكنان پرسپوليس تقسیم شود تا سرخپوشان با كمترین دغدغه برای این مسابقه حاضر شوند.
    نكته قابل توجه این است كه مبلغ مقرر شده توسط نماینده سازمان تربیت بدنی 48 ساعت قبل از دربی به عنوان بخشی از پیش قراردادهای بازیكنان پرسپوليس به آنها داده شود تا عملا ثابت شود كه "انصاری فرد" آخرین روزای خود را در این باشگاه می گذراند.

pnugirl
    • n/a

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس به علامت سوال بزرگي نزد طرفداران اين تيم تبديل شده است و همه آنها از رسيدن يا نرسيدن "کريم باقري" به دربي روز جمعه مي پرسند؛ سوالي که هنوز خود باقري هم پاسخ روشني به آن نداده است.
    کريم باقري کاپيتان اردوگاه سرخ گفت: "اين روزها مشغول انجام فيزيوتراپي روي پاي مصدوم خود هستم و هر روز نزد دکتر زرينه مي روم تا هر چه سريعتر از مصدوميت رهايي يابم. "
    وي افزود: "اين روزها هر کسي را که مي بينم،درباره حضور يا عدم حضورم در دربي حرف مي زند،اما باور کنيد هنوز وضعيت نهايي ام مشخص نشده است و اميدوارم به بازي روز جمعه برسم."
    باقري که پس از اظهار نظر جنجالي اش در برنامه نود هفته گذشته مهرسکوت بر لب زده بود،گفت: "با آقاي انصاريفرد هيچ مشکلي ندارم و منظورم از صحبت هاي مطرح شده در برنامه نود اين نبود که فقط مديرعامل مشکل ناکامي هاي پرسپوليس است، بلکه يکي از دلايل را مديريت دانستم."
    وي اضافه کرد: سالهاست که در پرسپوليس بازي مي کنم و مشکلات را به خوبي مي شناسم. يکي از مشکلات اصلي امسال ما دير بسته شدن تيم بود. ضمنا برخلاف ديگر جاهاي دنيا، در ايران اول بازيکنان را انتخاب مي کنند و بعد سرمربي مي آيد که اين مساله به تيم ما ضربه زد."
    باقري افزود: "تا زماني که استقلال و پرسپوليس امکانات خوبي نداشته باشند،وضع به همين منوال خواهد بود. ضمنا ديگر مثل گذشته نيست که استقلال و پرسپوليس به حريفان 3 تا 4 تا گل بزنند."
    باقري درباره اعتراضات هواداران پرسپوليس در ديدارهاي اخير گفت: "من به هواداران حق مي دهم،اما آنها بايد منطقي باشند و بدانند فوتبال پيشرفت کرده و تيم ها مقابل استقلال و پرسپوليس حرفهاي زيادي براي گفتن دارند. هواداران پرسپوليس بايد صبر و تحمل خود را بالا ببرند و احساسي با قضا برخورد نکنند."
    باقري در انتها درباره بازي روز جمعه گفت: "نتيجه را نمي توان پيش بيني کرد اما تمام تلاشمان را مي کنيم تا تماشاگران از بازي لذت ببرند."

pnugirl
    • n/a

تمرين پرسپوليس از ساعت 10 و30 دقيقه صبح امروز برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس زير نظر عبدي به گرم كردن، پاسكاري‌هاي چرخشي، سانتر از جناحين و ضربه به گل و كارهاي ويژه تاكتيكي پرداختند. در مرحله آخر نيز در قالب دو گروه فوتبال دستگرمي بازي كردند. در اين فوتبال دستگرمي بازيكنان در پست‌هاي مختلف تقسيم شدند و تركيب اصلي پرسپوليس براي دربي شصت و هفتم مشخص نبود.
    * در تمرين امروز كريم باقري پس از چند روز استراحت حضور پيدا كرد و اختصاصي زير نظر دكتر زرينه به تمرين پرداخت.
    * ايكوويچ و كرانچار غايب بودند.
    * حدود 200 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت بازيكنان و كادر فني را تشويق كردند. آنها با سردادن شعارهايي از پرسپوليسي‌ها خواستند ياد و خاطره بازي 6 بر صفر مقابل استقلال تكرار شود. آنها همچنين به اختصاص يافتن روبروي جايگاه به تماشاگران استقلال به شدت اعتراض كردند. آنها از محمود خوربين خواستند روبروي جايگاه در ورزشگاه آزادي را همچنان پرسپوليسي نگه دارد.
    * در ابتداي تمرين امروز يك راس گوسفند زير پاي بازيكنان قرباني شد.
    * احمدرضا عابدزاده در تمرين امروز تمرينات ويژه‌اي را براي معمارزاده در نظر گرفته بود. او دقايقي با جهش‌هاي بلند قصد داشت معمارزاده را راهنمايي كند و موجب شد هواداران به شدت او را تشويق كنند.
    * صغيري به دليل مصدوميت 10 دقيقه تمرين كرد و سپس نظاره‌گر تمرين بود.
    * عملكرد مهاجمان پرسپوليس در تمرين امروز مطلوب بود و باعث شد عبدي آنها را تشويق كند.

برچسب برای این موضوع