بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 57

موضوع: پست جنجالي و بحث بر انگيز <=> چرا مردها باهوش تر از زن ها هستند

Hybrid View

pnugirl
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط moo2010 نمایش پست ها
    من رابطه خوبی با غرب و تفکر غربی ندارم اما بهشون احترام می گذارم . مخصوصا به تحقیقاتشون .

اگه شما به دین آسمانی پای بند هستید لطفا بگید که حضرت آدم باهوش بوده یا نه . اگه نبوده پس چرا پیامبر شده و حضرت حوا رو پیامبر نکردن . (منم یه طوری می گم انگار کشکه)

من یه تقلبی به شما برسونم .

یه مطلب هم من در اینجا بگم بد نیست ( ان الانسان لفی خسر) اگه انسان در خسران نبود حضرت آدم سخن حضرت حوا رو قبول نمی کرد .

اگه دین ندارید پس به این سوال جواب بدید که اگه نسل ما از میمون هست ، تکامل انسان یا همون جهش ژنیه ما نسل بشر ناشی از جنس مونث بوده یا مذکر
    با تشکر
    نمیدونم منظورتون از طرح این سوال که چرا حضرت آدم به جای حضرت حوا پیامبر شده چیه. آیا اینکه حضرت آدم پیامبر شده صرفا به خاطر هوشش بوده؟ اینجوری بخواین حساب کنین باید به این نتیجه برسیم که خدا خیلی نامرده و درحق زن ها خیلی بی عدالتی کرده (البته همه می دونیم که اینطور نیست). پیامبری صرفا به خاطر باهوش تر بودن یه فرد نیست. برای پیامبر شدن فاکتورهای دیگه ای هم هست که اهمیت داره و در جنس مذکر به علت زمختیش بیشتر پیدا میشه. اگر فکر می کنین غیر اینه می تونین بگین که حضرت زهرا(س) از مثلا امام علی(ع) ضریب هوشی پایین تری داشته؟ توجه کنین به این روایت که خدا می گه ای محمد اگر تو نبودی زمین رو خلق نمی کردم، اگر علی نبود تورا خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود هیچ کدام را خلق نمی کردم.

moo2010 آواتار ها
    • 1,499

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش فیزیک
    محل تحصیل
    پشت دریاها
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک اتمی و ملکولی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    نمیدونم منظورتون از طرح این سوال که چرا حضرت آدم به جای حضرت حوا پیامبر شده چیه. آیا اینکه حضرت آدم پیامبر شده صرفا به خاطر هوشش بوده؟ اینجوری بخواین حساب کنین باید به این نتیجه برسیم که خدا خیلی نامرده و درحق زن ها خیلی بی عدالتی کرده (البته همه می دونیم که اینطور نیست). پیامبری صرفا به خاطر باهوش تر بودن یه فرد نیست. برای پیامبر شدن فاکتورهای دیگه ای هم هست که اهمیت داره و در جنس مذکر به علت زمختیش بیشتر پیدا میشه. اگر فکر می کنین غیر اینه می تونین بگین که حضرت زهرا(س) از مثلا امام علی(ع) ضریب هوشی پایین تری داشته؟ توجه کنین به این روایت که خدا می گه ای محمد اگر تو نبودی زمین رو خلق نمی کردم، اگر علی نبود تورا خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود هیچ کدام را خلق نمی کردم.

اصلا از اینجا شروع کنیم
    شما باهوش بودن رو در چی تعریف می کنید . اول باید تعریفی جامع از این واژه داشته باشیم تا دچار اشتباه نشویم .
    ( مطلب قبلی من شاید اینو برسونه که مرد از زن برتره ، ولی اینطور نیست . در اصل باید گفت : مرد مدیریت خارج از خانه را در دست دارد و بیشتر بخش اجرایی ولی زن مدیریت داخل خانه و بیشتر بخش فکری و تربیتی )
    شاید برای همینه که حضرت آدم حرف حضرت حوا را در مورد خوردن گندم در بهشت قبول کرد .
    ولی از این نمی شه گذشت که در اسلام هم داریم که عقل زن نصف عقل مرده ( در این مورد هم باید گفت از نظر مقدار عقل هر دو جنس مثل هم هستند ولی عاطفه و احساسات زن بر اعمال او سیطره داره و باعث می شه تصمیمات منطقیه خودش رو در تاثیر پذیری از احساساتش تغییر بده )

تا به حال به فکرتون رسیده که چرا یه بچه 1 ساله شروع به حرف زدن می کنه ؟؟
    آیا مذکر می تونه مثل دقت جنس مونث بچه تربیت کنه و صحبت کردن بهش یاد بده ؟؟
    ما هر کدوم یه توانایی هایی داریم و با اونهاست که می تونیم پیشرفت کنیم
    اگه ما مردا یه پست بگذاریم و بگیم کدوم جنس زیبا تره ، به نظر شما کدوم جنس پیروز آمار گیری می شه؟؟
    حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
    بنمود جمال و عاشق زارم کرد
    من خفته بدم به ناز در کتم عدم
    حسن تو به دست خویش بیدارم کرد

pnugirl
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط moo2010 نمایش پست ها
    اصلا از اینجا شروع کنیم
    شما باهوش بودن رو در چی تعریف می کنید . اول باید تعریفی جامع از این واژه داشته باشیم تا دچار اشتباه نشویم .
    ( مطلب قبلی من شاید اینو برسونه که مرد از زن برتره ، ولی اینطور نیست . در اصل باید گفت : مرد مدیریت خارج از خانه را در دست دارد و بیشتر بخش اجرایی ولی زن مدیریت داخل خانه و بیشتر بخش فکری و تربیتی )
    شاید برای همینه که حضرت آدم حرف حضرت حوا را در مورد خوردن گندم در بهشت قبول کرد .
    ولی از این نمی شه گذشت که در اسلام هم داریم که عقل زن نصف عقل مرده ( در این مورد هم باید گفت از نظر مقدار عقل هر دو جنس مثل هم هستند ولی عاطفه و احساسات زن بر اعمال او سیطره داره و باعث می شه تصمیمات منطقیه خودش رو در تاثیر پذیری از احساساتش تغییر بده )

تا به حال به فکرتون رسیده که چرا یه بچه 1 ساله شروع به حرف زدن می کنه ؟؟
    آیا مذکر می تونه مثل دقت جنس مونث بچه تربیت کنه و صحبت کردن بهش یاد بده ؟؟
    ما هر کدوم یه توانایی هایی داریم و با اونهاست که می تونیم پیشرفت کنیم
    اگه ما مردا یه پست بگذاریم و بگیم کدوم جنس زیبا تره ، به نظر شما کدوم جنس پیروز آمار گیری می شه؟؟
    حرفاتون متینه. هرشخصی یک توانایی هایی داره شاید بشه گفت یک دسته از توانایی ها به جنسیت هم مربوط میشه. مثلا نمیشه منکر قدرت جسمی بیشتر مردها شد. با نظرتون کاملا موافقم

• 118

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    كرج
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسي فناوري اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    توجه کنین به این روایت که خدا می گه ای محمد اگر تو نبودی زمین رو خلق نمی کردم، اگر علی نبود تورا خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود هیچ کدام را خلق نمی کردم.
    ملت تو حدیث شک دارن شما روایت میاری!

دو تا نکته در مورد برتری هوش مردا که روش تاثیر می زاره:
    مردا بیشتر تابع عقل هستن تا احساس
    مردا بیشتر دوست دارن راه های تست نشده رو امتحان کنن

اینکه می گن پسرا با دخترایی که چند سال از خودشون کوچکترن ازدواج کنن به خاطر اینه دخترا زودتر از پسرا به اون بلوغ می رسن (اونم به خاطر رشد جسمی) نه به این معنی که عقلشون بیشتره یا باهوشترن

در تاریخ پادشاهی بین مردا و زنا دست به دست می گشته یه دوره هایی مردا فرمانروا بودن و یه دوره هایی زنا

چیزی که الان توی دخترا کم خلاقیت و اعتماد به نفسه

pnugirl
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط ripek نمایش پست ها
    ملت تو حدیث شک دارن شما روایت میاری!

دو تا نکته در مورد برتری هوش مردا که روش تاثیر می زاره:
    مردا بیشتر تابع عقل هستن تا احساس
    مردا بیشتر دوست دارن راه های تست نشده رو امتحان کنن

اینکه می گن پسرا با دخترایی که چند سال از خودشون کوچکترن ازدواج کنن به خاطر اینه دخترا زودتر از پسرا به اون بلوغ می رسن (اونم به خاطر رشد جسمی) نه به این معنی که عقلشون بیشتره یا باهوشترن

در تاریخ پادشاهی بین مردا و زنا دست به دست می گشته یه دوره هایی مردا فرمانروا بودن و یه دوره هایی زنا

چیزی که الان توی دخترا کم خلاقیت و اعتماد به نفسه
    واسه من مهم نیست که ملت به چی شک دارن. من از اعتقادات و باورای خودم حرف زدم نه کس دیگه
    اول اینکه تابع عقل بودن مردا اصلا تایید کننده باهوش بودنشون نیست. اینکه کسی روی عقل تصمیم بگیره تایید نمی کنه باهوش تره. اصلا بحث هوش خیلی متفاوت از اینه که گفتین
    اینم که زن ها زودتر به بلوغ فکری می رسن دلیل باهوش تر بودنشون نیست. ضمن اینکه تاکید کنم هیچ ربطی هم به بلوغ جسمیشون نداره. بلوغ فکری زن ها به خاطر قدرت درکشونه که به مراتب از مردا بیشتره. تایید حرفم هم اینکه یه دختر توی 9سالگی از نظر اسلام بالغ فکری هست درحالیکه جسما خیلی سال بعد به بلوغ میرسه.
    درمورد خلاقیتی که گفتین توی زن ها هم کمه باید بگم که لااقل اول یه سر به نمایشگاه اختراعات و اکتشافات بزنین تا بفهمین زن ها چقدر خلاقیت و اعتماد به نفسشون پایینه
    سعی می کنین صرفا جنس مخالفتون رو بکوبین بدون اینکه دلیل و یا استدلال قانع کننده ای داشته باشین

برچسب برای این موضوع