بياين اينجا از حقتون دفاع كنين.
http://pnu-club.com/pnu.thread27253.html#post95018
بياين اينجا از حقتون دفاع كنين.
http://pnu-club.com/pnu.thread27253.html#post95018
در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...که داشتنشجبران تمام نداشتنهاست
به این نتیجه رسیده اند که درصد هوش زنها و مردها تقریباً یکسان است...((خط دوم متن))
((اخیراً، مطالعات جدیدی در سطح جهانی در این زمینه صورت گرفته است تا بتوانند نظریه قطعی در این مورد ارائه دهند. جمع بندی و بررسی تحقیقات ملّیتهای مختلف، از جمله، اسپانیا، دانمارک، ایالات متحده آمریکا و...، حاکی از آن است بطور میانگین مردها در مراحل فکری و زندگی کندتر هستند امّا درصد آی.کیو. (هوش) آنها حدود 3 تا 5 بیشتر از زنهاست.))((پاراگراف سوم))
با دید اینکه استعداد و هوش بطور کلّی عاملی برای کشف ناشناخته ها در محیط انسان است، نمی توان نظریه برتری احتمالی هوش مردها را تأیید کرد.((پاراگراف پنجم خط دوم))
اخیراً در بیشتر مقاله های روانشناسی جهان در این زمینه، با استناد به نظریات روانکاوی تا پایان قرن 19، چنین بیان کرده اند که قدّ انسانها رابطه ی مستقیم با هوش آنها دارد! افراد قد بلند از هوش بیشتری به نسبت افراد کوتاه قد برخوردارند. این در حالیست که مردها عموماً قد بلند تر از زن ها هستند، بنابراین طبق این نظریه، به نوعی می توان گفت مردها باهوش تر از زن ها هستند تنها به دلیل اینکه قد بلندتری دارند نه به صرف اینکه مرد هستند.((پاراگرف ششم))
اولا که این بسیار مزخرفه چون اولا دلیل منطقی نداره ثانیا اگه میشه مدرکش را بیارید ببینیم کدوم رونکاو احمقی به این نتیجه رسیده فکر کنم رونکاو نبودند روانی بودند((زرافه هم قدش بلنده پس هوشش زیاده شوخی بود))
همچنین پژوهشهای گسترده ی موسسه ملّی مطالعات تکامل جنسی طبق مکان های متنوع جغرافیایی در آمریکا، این نظریه را تأیید کرده است. با در نظر گرفتن معیار قد، می توان گفت که زن ها از هوش کمتری برخوردارندامّا در حالت عادی زنها نیز به همان میزان، حتّی بیشتر از مردها می توانند باهوش تر باشند.
معیارهایی چون، وضعیت جسمانی و حالت اندام، سن، جنس، جذّابیت، تحصیلات و ... تأثیری زیادی بر سنجش هوش در افراد مختلف ندارند. تنها قد است که طبق آن می توان گفت، هر اینچ ( معادل 5/2 سانتی متر) قد بیشتر در هر فرد معادل 4 درجه آی.کیو. (درصد هوش) بیشتر در آن شخص باشد. در واقع تأثیر قد در هوش انسانها سه برابر بیشتر از معیار جنسیت در آنهاست.((پاراگرف هفتم))
نتیجه اینکه مردها باهوش تر از زنها نیستند، بلکه افراد قد بلند باهوش تر از افراد دارای قدّی کوتاه هستند.(( این هم بسیار حرف احمقانه ایی است که یه روانی پرونده))((پرگراف هشتم))
به نظر من هیچ برتری مردان نسبت به زنان ندارند در .....
خداوند زن را لطیف مهربان جذاب ترسو........((و احمق افرید چون اگه احمق نبودند که با ما مردا ازدواج نمیکردند شوخی بود))
زن به خاطر روحیه مهربونی و لطافتش در بعضی از مواقع به جایی که از عقل خود استفاده کنه از قلب خود استفاده کرده که و این با توجه به خصلت اون یه امر کاملا بارزی است....((همین خصلت باعث شده که زنها در بعضی از مشاغل و امور ارداری جامعه نتونند فعلیت کنند))
خواهشا متن را بادقت بخونبد که سرشار از تناقص و چرت و پرت است و بعد هم به نتیجه گیریش دقت کنید....