نوشته اصلی توسط ~negin~ اينووووووووووووووو چه زبوني دارهههههههههههههههههه wow بد بخت شدي سميراااااااااااااااااا بیشتر از این بگم این نگین به موضوعاته خونوادگی کش میدش
نوشته اصلی توسط 50cent بیشتر از این بگم این نگین به موضوعاته خونوادگی کش میدش آهااااااااااااااا حالا كيه كه كم آورردهههههههههههههه معلومه ديگه !
نوشته اصلی توسط ~NEGIN~ آهااااااااااااااا حالا كيه كه كم آورردهههههههههههههه معلومه ديگه ! به همین چیزا خوش باش
نوشته اصلی توسط 50cent به همین چیزا خوش باش حيمد جان برادر گلم يكم رعايت كن عزيزم
حتما به ما سر بزنيد زرر نمي كنيد تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري طراحي گــــرافيك و مالتي مديا تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
نوشته اصلی توسط taha حيمد جان برادر گلم يكم رعايت كن عزيزم اکی.
نوشته اصلی توسط 50cent خانوما همیشه میخوان خودشونو همپایه اقایون کنند اما هیچوقت اینطوری نمیشه عمرا اگه دلم بخواد بشم مثل آقایون اگه خوشم میومد حتما..... نوشته اصلی توسط ~negin~ تعريف كردنم داره به جون تو الان ميرم سر در ياهو يا گوگل مي نويسمش تا دنيا از گفتت فيض ببررررررررررن واي خداااااااااااا بیخیال نگین جون
من همچنان بی امضاء
نوشته اصلی توسط مژگان عمرا اگه دلم بخواد بشم مثل آقایون اگه خوشم میومد حتما..... بیخیال نگین جون کاش همینطور که میگفتین بود
نوشته اصلی توسط taha حيمد جان برادر گلم يكم رعايت كن عزيزم نوشته اصلی توسط 50cent کاش همینطور که میگفتین بود حرف طه رو گوش کن من کلا حوصله کل کل کردن ندارم .تو دلت وخوش کن به هر چی دوست داری ولی دلیل نمی شه اون چیز حس واطمینان قلبی من باشه پس خواهشا از جانب من نه تصمیم بگیر نه فکر کن ونه به گفته ام شک کن
نوشته اصلی توسط 50cent به همین چیزا خوش باش حالا كم آوردي ديگه مرد كه گريه نميكنــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن