بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 از مجموع 26

موضوع: پيشنهادات و انتقادات و نظرات بخش پاتوق پيام نور مشهد

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon12

نقل قول نوشته اصلی توسط okhi نمایش پست ها
    درسته طه جون
    من موافقم البته فکر کنم 5 تا خیلی زیاده دیگه
    درسی
    یونی
    کلکل
    نقل قول نوشته اصلی توسط 50cent نمایش پست ها
    به نظره منم 5تا زیاده اینجوری ممطمئنا مثله الان نمیشه .2تا بهتره با هم ادغام شن بهتره البته این فقط یه نظره
    ممنون از شما دو عزيز بابت نظرات خوبتون.
    همه عين شما دو عزيز در بخش پاتوق و نظراتشون رو راحت بگند بخش پاتوق پيام نور مشهد گلستان ميشه

حرف شما درست ولي مي دونيد انجور كه شما مي گيد همه چيز قاطي و پاتي ميشه و پيدا كردن بحث و موضوع سخت و مشكل ميشه و كاربر وقت زيادي رو براي پيدا كردن از دست ميده .براي همين چند تاپيك اش كرديم تا پيدا كردن بحث ساده تر بشه و كاربر راحتر بتوننه سوال يا نظره خودشو مطرح كنه.

بازم اگر نظري يا ايده داريد حتما بگيد.

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

50cent آواتار ها
    • 1,528

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط borna66 نمایش پست ها
    ممنون از شما دو عزيز بابت نظرات خوبتون.
    همه عين شما دو عزيز در بخش پاتوق و نظراتشون رو راحت بگند بخش پاتوق پيام نور مشهد گلستان ميشه

حرف شما درست ولي مي دونيد انجور كه شما مي گيد همه چيز قاطي و پاتي ميشه و پيدا كردن بحث و موضوع سخت و مشكل ميشه و كاربر وقت زيادي رو براي پيدا كردن از دست ميده .براي همين چند تاپيك اش كرديم تا پيدا كردن بحث ساده تر بشه و كاربر راحتر بتوننه سوال يا نظره خودشو مطرح كنه.

بازم اگر نظري يا ايده داريد حتما بگيد.
    روزگار خوش

ممنون.اما مگه چند تا دانشجو میخواد بیاد که اینقد تالار لازمه؟

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon12 كيفيت مهم از كميت هست

نقل قول نوشته اصلی توسط 50cent نمایش پست ها
    ممنون.اما مگه چند تا دانشجو میخواد بیاد که اینقد تالار لازمه؟
    با سلام
    خوب عزيزم براي شروع ممكنه خبري نباشه.اما با كمك شما عزيزان مي خواهيم اينجا رو بتركونيم ديگه.بنابراين بيشتر به كيفيت نگاه كن نه به كميت بيشتر حميد جان
    بعدش مطمئن باش هركي ببنيه توي پاتوق همه چيز مرتب و منظم سرجاي خودش هست.بيشتر رقبت مي كنه به اونجا سر بزنه و نظراتشو و مسوالتو مطرح كنه تا اينجا همه چيز قاطي و پاطي باشهو هركسي هرجند گاهي بياد سر بزنه و ديگه نياد.
    به نظره من كيفيت پاتوق بايد توپ باشه تا كاربرا ن بيشتر جذب بشند نه يك حالت ماستكيداشته باشه تا همه ازش دور بشند

روزگار خوش

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با سلام خدمت دوستان و كاربران عزيز باشگاه

در اين تاپيك هر يك از شما كاربران عزيز باشگاه در مورد بخش هاي مختلف پاتوق پيام نور مشهد هرگونه پيشنهادات و انتقادات و نظرات مختلفي داريد با رعايت ادب و احترام و بدور از هرگونه توهين به شخص يا مكان حاصي حتما در اين تاپيك مطرح كنيد،مطمئنا در صورت تاييد آنها توسط اكثريت حتما آن نظرات در باشگاه اجرايي و عملي خواهد شد و با اين كارتان باعث هرچه بهتر و كامل تر شدن بخش هاي پاتوق پيام نور مشهد بشويم.

ما مديران باشگاه هميشه منتظره هرگونه پيشنهادات و انتقادات و نظرات مختلف شما كاربران عزيز در مورد موضوعات مختلف مرتبط با باشگاه هستيم

باتشكر. طه - borna66

مديريت باشگاه دانشجويان پيام نور

روزگار خوش

من که قبلا موافقتم وبا نظرتون اعلام کرده بودم

من همچنان بی امضاء

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام

دوستان خوب همانطور قبلا توي تاپيك پيشنهادات و انتقادات و نظرات بخش پاتوق پيام نور مشهد از شما عزيزان همكاري خواستيم تا نظراتتون رو در مورد تاپيك هاي جديد در بخش پاتوق پيام نور بزنيم و بعضي از شما لطف كرديد و نظرات قشنگتون رو ارايه كردد و ازتون خيلي ممنون هستم حالب اين تاپيك ها رو ايجاد كردم و ديگه زحمت فعال نگه داشتن باشما عزيزان

اما اين تاپيك هاي جديد به اين صورت هسن

معرفي نامه ي كاربران بخش پاتوق پيام نور مشهد
    حتما بريد توش خودتون رو طبق الگو ي مشخص شده معرفي كنيد(من براي نمونه خودم رو معرفي كردمبريد دببنيد كه طه چقدر اقاي خوب و ملوسي هست)

جديدترين اخبار و اطلاعيه هاي دانشگاه پيام نور مشهد
    جديدتريم اخبار و اطلاعيه پيام نور مرتبط به مشهد رو لطف كنيد هركسي توي سايت پيام نور اصلي يا مشهد مي بينه بزاره ايجا تا همه ازش استفاده كنند

مشاوره ي و پرسش و پاسخ درسي-تحصيلي پاتوق پيام نور مشهد
    هركسي هر سوال ي در مورد هر چيز پيام نور داره در اين تاپيك بپرسه هركي تونست جوابشو ميدند

همه چيز در مورد دانشگاه پيام نور مشهد (معرفي نامه ي پيام نور مشهد)

هر كسي هر اطلاعاتي اعم عكس و متن و فيلم و.... در مورد پيام نور مشهد داره در اين تاپيك بزاره تا ديگران ه اش استفاده كنند.

مشتاقانه منتظره حضور پرشور و سبز شما عزيزان و كاربران باشگاه در تمامي تاپيك هاي بخش پاتوق پيام نور مشهد جهت ابادي اش هستيم.

باتشكر.طه

به ادرس زیر مراجعه کنید

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

New6

با سلام
    خوب عزيزم براي شروع ممكنه خبري نباشه.اما با كمك شما عزيزان مي خواهيم اينجا رو بتركونيم ديگه.بنابراين بيشتر به كيفيت نگاه كن نه به كميت بيشتر حميد جان
    بعدش مطمئن باش هركي ببنيه توي پاتوق همه چيز مرتب و منظم سرجاي خودش هست.بيشتر رقبت مي كنه به اونجا سر بزنه و نظراتشو و مسوالتو مطرح كنه تا اينجا همه چيز قاطي و پاطي باشهو هركسي هرجند گاهي بياد سر بزنه و ديگه نياد.
    به نظره من كيفيت پاتوق بايد توپ باشه تا كاربرا ن بيشتر جذب بشند نه يك حالت ماستكيداشته باشه تا همه ازش دور بشند

روزگار خوش

چیزی که خودمو کشته وگفتم فقط کیفیت نه کمیت که بیام بلانسبت روم به دیفال ...... بیییییییییییییییییییییب

من همچنان بی امضاء

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123

برچسب برای این موضوع