با سلام من در انتخاب واحدم دچار مشکل شدم و نمیتونم ثبت نامم رو قطعی کنم چون کلید پایان ثبت نام رو پیدا نمیکنم ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه![]()
با سلام من در انتخاب واحدم دچار مشکل شدم و نمیتونم ثبت نامم رو قطعی کنم چون کلید پایان ثبت نام رو پیدا نمیکنم ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه![]()
شاید صفحه کامل بالا نیمومده......
اصولا قسمت پایین سمت راست قرار داره و اسمش اعمال تغییرات هستش.....
سلام
برای ثبت انتخاب واحدت باید اعمال تغییرات و بزنی![]()
موقع ثت نام من 22 بهمن بود.2 روز پیام حداقل انتخاب واحد رو داشتم.بعد که صفحه ثبت نام باز شد چون همه ظرفیتها پر شده نمی تونم انتخاب واحد کنم.حالا چی میشه؟؟
و آیا اگر کسی مثلا 24 واحد برای ترم آخرش بمونه میتونه هر24 تا رو برداره بدون احتساب معدل؟با تشکر
خطایی که گفتید مربوط به آن نیست. این خطا بخاطر این است که شروع انتخاب واحد هنوز واحدی نگرفتید سیستم میگه انتخاب واحد شما معتبر نیست چون حداقل واحد رو که ۵ تا باشه رو اخذ نکردید، اگر اخذ کنید خطای مورد نظر حذف خواهد شد.موقع ثت نام من 22 بهمن بود.2 روز پیام حداقل انتخاب واحد رو داشتم.بعد که صفحه ثبت نام باز شد چون همه ظرفیتها پر شده نمی تونم انتخاب واحد کنم.حالا چی میشه؟؟
شما به خطا توجهی نکنید و انتخاب واحد کنید….
در مورد ظرفیتها هم به ظرفیتها توجهی نکنید و انتخاب واحد خود را انجام دهید.
بله. برای این کار اول پیش کارشناس رشتتون بروید تا مجوز 24 واحد را برای شما در سایت صادر کند و بعد 24 واحد اخذ کنیدو آیا اگر کسی مثلا 24 واحد برای ترم آخرش بمونه میتونه هر24 تا رو برداره بدون احتساب معدل؟با تشکر
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
من امروز زمان انتخاب واحدم بوده دائما خطا میده حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعایت نشده جالب اینجاست وقتی این خطا میاد صفحه دان میشه چیزی نمیاد هیچکدوم از درسام که بخوام برشون دارم واسه ی سه تا دیگه از دوستامم همینطوریه
ممنون میشم کمکم کنین
کاری رو که شما فرمودید انجام دادم.متاسفانه دروسی که تکمیل ظرفیت شده همچنان پیغام خطا میده و اجازه ثبت نام به هیچ عنوان نمی ده.
باید چند دقیقه صبر کنید و بعد یک صفحه جدید ثبت نام باز کنید.
صفحه قبلی را نبندید.
یک راه حل دیگه پیشنهاد می کنم:
اگه جدول دروس نمایش داده نمیشه (البته یه نیم دقیقه ای صبر کنید بعد)، صفحه رو (تب مربوط به صفحه ثبت نام اصلی) ببندید و دوباره باز کنید. و این کار رو اونقدر تکرار کنید تا جدول بیاد.
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html