مرسی ابجی محبوبه گلم فدات شم.
نوشته اصلی توسط ~negin~ قربوست بكنم سمير جون باز دارم معتاد ميشم تازه كلم داشت يه هوايي ميخورد كي مياي بريم دانشگاه واسه اون خبر بسيار خوشحال كننده اي كه بهت دادم ؟ این شغلی که شما ازش دم میزدید همین اعتیادتون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط sonia67 بله...چرا که نه!!! تو جون بخواه ... خواستگاری که سهله اشکال نداره تو خواستگاری یکم آمار گذشتتم به عروس خانم بدم ؟؟؟ از قدیم گفتن کسی که پاکه از حساب چه باکه؟؟؟؟ مگه من آمار گذشتم دارم خودم خبر ندارم داری جوسازی می کنی سونیا جون؟
بذار اول این نگین خانوم بیاد شغلش چیه بعد داش سینا
نوشته اصلی توسط sonia67 نمی دونم والا... ما که تو یونی یه چیز دیگه صداش می کینم سینا بهشون نگفتی ؟ زیاد تحویلت بگیرم ترش میکنی عزیزم ... ولی اگه می خوای من حرفی ندارم ...اینجوریش خوبه؟ بگو عزیزم کلاس داره من منتظر بودم تو بگی نمیگم منو تحویل بگیر میگم سخن حکیمانه حمید خانو تحویل بگیر
نوشته اصلی توسط 50cent بذار اول این نگین خانوم بیاد شغلش چیه بعد داش سینا هر چی باشه از بیکاری بهتره حمید حالا چه قصاب چه غسال چه...
بچه ها نته همه داغونه یا فقط واسه من اینطوریه؟
نوشته اصلی توسط 50cent این شغلی که شما ازش دم میزدید همین اعتیادتون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه باب اين اعتياد از نظر اينترنته اون شغلمو نميگم هنوز بايد ببينم جوٌ اينجا چجورياس من رئيسم ، سميرا هم مدير عامله كمپانيه منه نوشته اصلی توسط 50cent بچه ها نته همه داغونه یا فقط واسه من اینطوریه؟ ماله منم قاطي داره
نوشته اصلی توسط ~negin~ نه باب اين اعتياد از نظر اينترنته اون شغلمو نميگم هنوز بايد ببينم جوٌ اينجا چجورياس من رئيسم ، سميرا هم مدير عامله كمپانيه منه واویلا چه خبره!!!!!!!!!!!!! فک کنم تو شرکته بیکاران و الافان اینترنتی رئیسی و فرند جونیتم مدیر عامله اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط 50cent بچه ها نته همه داغونه یا فقط واسه من اینطوریه؟ من که کلا داغونم
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن