بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 5 از 117 اولیناولین ... 345671555105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

آقاي خاص خواب ليگ برتر را مي‌بيند مورينيو: فوتبال من انگليسي است

ژوزه مورينيو بار ديگر از علاقه‌مندي‌اش براي كار در ليگ برتر انگليس صحبت كرد. آقاي خاص گفت، دوست دارد در آنجا تيمي را تمرين بدهد كه براساس تصورات او شكل يافته است.

سرمربي پرتغالي اينتر خبر داد، دوست دارد به انگليس برگردد چرا كه در آنجا مي‌تواند تفكراتش را پياده كند. او همچنين عنوان كرد كه در انگليس احساس راحتي مي‌كند و باور دارد كه به آنجا تعلق دارد.

اگرچه او توانسته است با اينتر به قهرماني دست پيدا كند؛ اما، در اين فصل در اينتر سخت زير فشار قرار دارد چراكه بايد با ايتاليايي‌ها در ليگ قهرمانان اروپا به عنوان دست پيدا كند.

مورينيو در اين باره به 'تايمز' گفت: «عاشق اينتر هستم و دوست دارم اينجا براي آينده چيزي را پايه‌ريزي كنم. حقيقت اين است كه اكنون هم دارم همين كار را انجام مي‌دهم؛ چرا كه آدم خودخواهي نيستم و درباره آينده فكر مي‌كنم. به ويژه روي تربيت جوانان و ساختار سني تيمم. با اين حال در ايتاليا به سختي مي‌توان اين كار را كرد و در انگليس اين كار ساده‌تر است. فوتبال من انگليسي است.»

مورينيو تا ماه مه 2012 قراردادش را با اينتر تمديد كرده است و با 9 ميليون يورو دستمزد ساليانه‌اش بهترين دريافت را در ميان مربيان از آن خود مي‌كند.

pnugirl
    • n/a

انتقاد شديد پيرس از دومنك: او بسيار كينه‌توز است

روبرت پيرس گفت: ريموند دومنك مسوول نتايج بد تيم ملي فرانسه در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2010 است.

هافبك فرانسوي ويارئال و دومنك از مدت‌ها پيش رابطه خوبي با هم ندارند. پس از انتقاد شديدي كه پيرس از سرمربي تيم ملي فرانسه داشت، از تركيب اين تيم كنار گذاشته شد. اكنون در حالي كه فرانسه در رقابت‌هاي پلي آف جام جهاني 2010 حاضر است، فرصت خوبي شده تا پيرس از دومنك انتقاد كند. او اين مربي را مسوول وضعيت كنوني فرانسوي‌ها دانست و پيش بيني كرد او به زودي از كار در تيم ملي فرانسه بركنار خواهد شد.

پيرس در اين باره به راديو ماركا گفت: هيچ وقت تيم ملي را ترك نكردم. اين او بود كه مرا اخراج كرد. يك بار از او انتقاد كردم و گفتم كه در مسير درستي نيستيم. او هم به همين خاطر من را كنار گذاشت. اكنون روشن شده است كه من در آن زمان حق داشتم چرا كه اكنون بايد رقابت دشواري را انجام بدهيم تا به جام جهاني راه پيدا كنيم.

هافبك سال‌هاي پيش آرسنال درباره دلخوري‌اش از دومنك هم گفت:‌ از دست او عصباني هستم چرا كه او هيچ وقت با من چهره به چهره صحبت نكرد. او بسيار كينه‌توز است. او شخصيت ندارد. هيچ وقت تيم ملي را ترك نكردم. او به سادگي من را كنار گذاشت. خنده‌دار اين است كه او در تيم ملي زير 21 ساله‌هاي فرانسه، مربي من بود و هميشه از من استفاده مي‌كرد اما اكنون ديگر نيازي به من ندارد چرا كه حرفي زده‌ام كه حقيقت داشته است.

pnugirl
    • n/a

"كلوزه" آنفولانزا ندارد!

ميروسلاو كلوزه به بيماري آنفولانزاي خوكي مبتلا نشده است.

پس از آنكه فرزندان دوقلوي مهاجم تيم ملي آلمان و باشگاه بايرن مونيخ به اين بيماري مبتلا شده‌اند، او و همسرش در روزهاي گذشته ناچار بودند در قرنطينه به سر ببرند. پس از سپري شدن اين قرنطينه 4 روزه آزمايش‌ها نشان داد كه كلوزه به ويروس h1n1 مبتلا نشده است و او مي‌تواند تيم ملي آلمان را در بازي دوستانه چهارشنبه شب اين تيم برابر ساحل عاج همراهي كند.

خبر بد براي بايرن مونيخ آن است كه آرين روبن شايد نتواند اين تيم را در بازي هفته آينده برابر باير لوركوزن، صدرنشين كنوني جدول رقابت‌هاي بوندسليگا همراهي كند.

اين مهاجم هلندي به دليل آسيب ديدگي زانو از حضور در ديدار دوستانه شنبه شب نارنجي‌ها برابر ايتاليا باز ماند. روبن پيش از اين در شروع ماه اكتبر خود را به تيغ جراحان سپرده بود.

pnugirl
    • n/a

«‌كارلوس ته‌وز» اظهار داشت: تاكنون افتخار بازي در كنار چند بازيكن خارق‌العاده جهان را در تيم‌هاي گوناگوني داشته‌ام كه كريستيانو رونالدو، ليونل مسي و وين روني بوده‌اند.

اين گلزن 25 ساله در تابستان سال جاري پس از دو فصل حضور در من‌يونايتد راهي من‌سيتي شد، افزود: خوشحالم زماني كه عضو منچستريونايتد بودم،‌ در كنار كريس‌ رونالدو و وين روني به تجربيات ارزشمندي رسيدم. در تيم ملي نيز همكاري با ليونل مسي‌ برايم خارق‌العاده بوده است.

وي سابقه حضور در وستهام، كورينتيانس برزيل و بوكاجونيورز كشورش را داشته‌، تاكيد كرد: به اعتقاد من در شرايط فعلي وين روني مهاجم اول جهان است. او حتي بالاتر از مسي است.

ته وز در تابستان سال جاري از منچستريونايتد به منچسترسيتي آمد.

pnugirl
    • n/a

- رئال امیدوار است با حضور رونالدو در ال کلاسیکو نمایشی خیره کننده داشته باشد

به پیشنهاد مدیرعامل باشگاه رئال‌مادرید بلیت 2 هزار هوادار متعصب و پیگیر رئال مادرید برای دربی ال‌کلاسیکو در نیوکمپ به صورت رایگان تحویل داده شد.

به گزارش آس اسپانیا، 2 هزار هوادار رئال مادرید که دارای کارت رسمی هواداری بوده و هر سال آن را تمدید کرده‌اند بلیت دربی ال کلاسیکو را به صورت مجانی دریافت کردند.

آنها همیشه از فروشگاه رئال‌مادرید خرید می‌کنند و همیشه بلیت بازی‌ها را با قیمتی بیش از قیمت اصلی به سود باشگاهشان خریداری کرده‌اند. به همین دلیل هم است که پرس برای تشویق این هواداران 2‌هزار بلیت رایگان را در اختیار آنها قرار داده است.

این در حالی است که علاوه بر رایگان بودن بلیت دربی‌، این هواداران به مدت یک شب در هتل گائودی بارسلونا مهمان رئال ‌مادرید هستند و در طول مسابقه نیز پذیرایی می‌شوند. گفتنی است پرس اعلام کرده از این پس به هوادارانی که حضوری فعال در باشگاه داشته باشند و کارت های هواداری خود را تمدید کنند در بازی‌های مهم بلیت رایگان داده می‌شود.

دربی ال کلاسیکو 8 آذر در نیوکمپ برگزار می‌شود

pnugirl
    • n/a

کریستیانو رونالدو، استیون جرارد و دیدیه دروگبا تعدادی از بازیکنان سرشناس فوتبال جهان هستند که افکار و عقاید و تصاویر خود را در سایتهای توییتر و فیس بوک گذاشته اند.
    با بیش از میلیونها کاربر در سراسر جهان، این شبکه های دوست یابی انقلابی در نحوه برقراری ارتباط میان مردم از طریق اینترنت ایجاد کرده اند. و دقیقاً میزان زیاد اطلاعات درست یا غلط در مورد بازیکنان به گوش باشگاههای آنها رسیده که نگران وارد شدن خدشه به چهره تیمها و حتی خود بازیکنان هستند.
    اولین باشگاهی که تدبیری جدی در این رابطه اتخاذ کرده، منچستریونایتد است که استفاده از این سایتها را پس از اینکه چندین اتفاق ناگوار به دلیل اخبار دروغ و اشتباه در این تیم رخ داد، برای بازیکنان خود ممنوع کرد.
    در انگلیس آخرین ماجرا مربوط به «ریان بابل» بازیکن لیورپول است که عدم دعوت به ترکیب تیم را در سایت توییتر منعکس کرده و گفته بود، بنیتس هیچ توضیح در این رابطه به او نداده است. علاوه بر بابل چند نفر دیگر هم سوابقی مشابه داشته اند.
    جویز آلتیدور، بازیکن آمریکایی هال سیتی بیش از چند بار در این سایتها مسائلی را مطرح کرده که باشگاه او می خواسته به صورت راز نگه دارد.
    تصمیم باشگاهها مبنی بر ممنوع کردن استفاده از این سایتها برای بازیکنان، موجب اعتراض هواداران بازیکنان شده که باشگاهها را به سؤاستفاده از قدرت و غیرممکن کردن نحوه برقراری ارتباط آنها با الگوهای ورزشی شان متهم کرده اند. اما بهترین نمونه ای که می تواند یک بازیکن را به دردسر بیندازد، برای دارن بنت مهاجم ساندرلند در توییتر رخ داد.
    او تیم سابق خود تاتنهام را در جریان مذاکرات با ساندرلند مورد انتقاد قرار داد و مجبور شد، به خاطر این اقدام خود، از تاتنهام عذرخواهی کند و جریمه ای نقدی هم بپردازد.

pnugirl
    • n/a

كاكا كه در جريان پيروزي 3 بر صفر تيمش برابر اسپانيول نقش پررنگي داشت و يك گل هم زد در پايان بازي به خبرنگاران گفت: اين هم از گلزني، رهايم كنيد.

وي تصريح كرد: با اقتدار برابر اسپانيول به پيروزي رسيديم و ثابت كرديم كه در شرايط خوبي به سر مي‌بريم. مهم نيست كه چه بازيكني گل زده و نتيجه كسب شده بايد بيشترين اهميت را داشته باشد.

وي ادامه داد: روزنامه‌ها به دنبال سوژه‌اي براي فروش بيشتر مي‌گردند و هواداران بايد در مورد جوسازي آنها صبور باشند.

pnugirl
    • n/a

وين بريج در جريان ديدار شب گذشته منچسترسيتي برابر چلسي در لحظه دست دادن با جان تري، از اين كار خودداري كرد تا بار ديگر پيام اعتراض و خشم خود را نسبت به رسوايي اخلاقي وي ابراز كرده باشد.

در اين ديدار كه با پيروزي 4 بر 2 من‌سيتي خاتمه پيدا كرد، هواداران اين تيم به تحريك چند روز گذشته روزنامه‌ها بارها عليه جان تري بازيكن تاثيرگذار اما رسوا شده تيم چلسي شعار دادند.

وين بريج دو روز پيش رسما از حضور در تركيب تيم ملي به دليل حضور جان تري كناره‌گيري كرد. اين اتفاق پس از آن رخ داد كه ماجراي رابطه نامشروع تري با نامزد بريج افشا و حتي منجر به گرفتن بازوبند كاپيتاني تيم ملي از تري شد.

pnugirl
    • n/a

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد با محافظ دندان خود به سوژه جديد مطبوعات تبديل شده است.
    كريستيانو رونالدو اخيرا از يك محافظ دندان و لب استفاده مي‌كند و روزنامه‌نگاران اسپانيايي كه به هر دليلي براي تخريب اين بازيكن پرتغالي متحد مي‌شوند، دريافته‌اند كه براي استفاده از اين محافظ پلاستيكي، مبلغ 5 هزار يورو در ماه از يك كمپاني ژاپني دريافت مي‌كند. دليل اين حمايت مالي، سود سرشار اين شركت ژاپني از فروش اين محافظ دندان در اروپا و آمريكا توصيف شده‌است.
    به نظر مي‌رسد كريستيانو رونالدو نيز در جريان دربي مادريد به عمد اين محافظ را از دهان خود خارج كرد تا دوربين‌هاي مستقر در ورزشگاه اين محافظ پلاستيكي را نمايش دهند.
    تايگر وودز قهرمان گلف جهان نيز از چنين محافظي براي دندان هاي خود استفاده مي‌كند.
    اگر ادعاي روزنامه‌هاي اسپانيايي ثابت شود، رونالدو بايد به تعداد ماه‌هاي استفاده از اين محافظ دندان، به ميزان يك چهارم، پول دريافتي خود را به دولت اسپانيا ماليت بدهد.

pnugirl
    • n/a

جوزپه گوارديولا گفت: براي من ال‌كلاسيكو دربي اصلا مهم نيست و اطمينان دارم كه مردان من با اين بازي ساده نيز مثل ساير بازي‌ها برخورد خواهند كرد.

وي افزود: در پيروزي ما شك نكنيد و مطمئن هستم به زودي صدر جدول را با اقتدار و بدون حرف و حديث تصاحب خواهيم كرد.

گوارديولا گفت: شكست دادن بيلبائو در بازي امشب بسيار سخت‌تر از شكست دادن رئال مادريد در هفته آينده و در برنابئو است و براي بازي با تيم مادريدي هيچ دلهره يا هراسي ندارم.

صفحه 5 از 117 اولیناولین ... 345671555105 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع