بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 11 از 109 اولیناولین ... 9101112132161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

برنامه سرخ پوشان تغيير کرد
    پيش از اين و طبق برنامه اعلام شده به بازيکنان قرار بود بازيکنان پرسپوليس در دو نوبت و در روزهاي پنجشنبه و جمعه به ايران باز گردند، اما با تلاش مسؤولان پرسپوليس بليت تمامي بازيکنان براي ساعت 16 بعدازظهر امروز گرفته شد به همين دليل بازيکنان پرسپوليس امروز به ايران باز مي گردند تا خودشان را براي ديدار حساس با ذوب آهن آماده کنند.

pnugirl
    • n/a

زلاتكو كرانچار پس از تساوي يك بر يك مقابل ذوب‌آهن در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: از بازي راضي هستم، البته در نيمه اول بازي بهتري انجام داديم و تا زماني كه گل را به ثمر رسانديم بازي را در اختيار داشتيم.
    وي افزود: پس از به ثمر رسيدن گل، بازيكنان با بي‌دقتي خود باعث دريافت گل مساوي شدند، ضمن اين كه اين نكته را در نظر داشته باشيد ذوب آهن تيم قدرتمندي است و مساوي در فولادشهر مي‌تواند براي ما و تماشاگران ارزشمند باشد.
    كرانچار ادامه داد: سعي داشتيم بازي را كنترل كنيم، اما بازيكنان از موقعيت‌هايي كه داشتند به خوبي استفاده نكردند. پرسپوليس احتياج به تمرينات بيشتري دارد و بايد روي تمركز تيم بيشتر از گذشته كار كنيم.
    سرمربي پرسپوليس تأكيد كرد: پاسكاري تيم نسبت به ديدارهاي گذشته بهتر شده بود كه اين مسئله مي‌تواند ما را به ديدارهاي بعدي تيم اميدوارتر كند.
    وي در مورد غيبت آرفي گفت: اين بازيكن به دليل غيبت‌هاي اول فصل خود هنوز به آمادگي كامل نرسيده است، اما در بازي‌هاي بعدي از او استفاده خواهيم كرد.
    سرمربي پرسپوليس در مورد مشكلات مالي پرسپوليس يادآور شد: من در اين مورد حرفي نمي‌زنم، زيرا در حيطه وظايف من نيست و مديرعامل بايد راجع به اين موضوع صحبت كند.

pnugirl
    • n/a

پزشک پرسپوليس اعلام کرد محسن خليلي و محمد منصوري دو بازيکن مصدوم اين تيم دو هفته ديگر به شرايط بازي مي رسند.
    زرينه افزود: «مصدوميت خليلي و منصوري برطرف شده، ولي آنها براي رسيدن به شرايط مسابقه به زمان دو هفته اي نياز دارند و براي آمادگي کامل بايد تمرينات ويژه اي را زير نظر مربي بدنساز پشت سر بگذارند.»
    زرينه در مورد وضعيت تياگو هافبک برزيلي پرسپوليس تأکيد کرد: «اين بازيکن دو تا سه هفته ديگر نمي تواند براي پرسپوليس بازي کند.»

pnugirl
    • n/a

ملامحمد: به علت روزه داري براي تست بدني آماده نيستم
    هافبک پرسپوليس گفت: به علت روزه داري فعلاً نمي توانم تست بدني بدهم. هوار ملامحمد اظهار داشت: متأسفانه اين موضوع قبول نشده است و من هم از کادر فني اجازه خواستم چند روزي تمرين کنم و بعد در تست بدني حضور يابم.وي ادامه داد: بدن من طوري است که با يک هفته تمرين زير نظر مربي بدنساز به شرايط آرماني مي رسم. بدون ترديد سه روز ديگر تست بدني خواهم داد و هيچ مشکلي ندارم؛ اما مي خواهم عادت کنم که با زبان روزه اين تست را بدهم و دچار مشکل نشوم. در اين باره هيچ بهانه اي نيز ندارم و مطمئن باشيد جزو بهترينها خواهم بود.

pnugirl
    • n/a

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران مطالبات خود را از باشگاه دريافت کردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و طبق گفته عباس انصاري فرد، بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گروههاي جداگانه با حضور در باشگاه پرسپوليس و ديدار با مديرعامل بخشي از مطالبات خود را دريافت کردند.
    انصاري فرد که قبل از بازي با ذوب آهن قول پرداخت اين مطالبات را به بازيکنان داده بود به صورت جداگانه با بازيکنان به گفتگو پرداخت و در باره حساسيت وضعيت پرسپوليس و آينده اين تيم توضيحاتي را به بازيکنان ارائه داد.
    قرار است بخش ديگري از مطالبات بازيکنان در چند روز آينده به آنها پرداخت شود.
    پرسپوليسي ها هنوز نتوانسته اند به دليل تغييرات در سازمان تربيت بدني با اسپانسر خود قرارداد نهايي را امضا کنند. به گفته مسؤولان باشگاه، پولي که به بازيکنان داده شد از محل کمکهاي سازمان تربيت بدني و کمکهاي مردمي تامين گرديد.

pnugirl
    • n/a

سرپرست پرسپوليس گفت: با انتشار شايعاتي مثل سقوط هواپيما بعضي ها مي خواهند با احساسات بازيکنان پرسپوليس بازي کنند.
    محمود خوردبين افزود: در همه جاي دنيا وقتي هواپيما بلند مي شود تکان کوچکي مي خورد و چون بچه هاي ما در آن لحظه شوخي مي کردند باعث شد سوژه برخي رسانه ها شود.
    وي درباره شايعه درگيري با هواداران سپاهان مقابل هتل محل اقامت پرسپوليس يادآور شد: خوشبختانه در اصفهان هيچ وقت با ذوب آهني ها مشکل نداشتيم. در اين سفر با هواداران سپاهان نيز مشکل بزرگي نداشتيم، مسائل جزيي بود که بخشي از فوتبال است. وي افزود: همانطور که تيم ما هواداران با تعصب دارد سپاهاني ها نيز هواداران خودشان را دارند و هيچ مشکلي براي ما پيش نيامد.

pnugirl
    • n/a

سرمربي پيکان درباره اخباري که پيرامون تغييرات مديريتي در اين باشگاه منتشر مي شود، گفت: اميدوارم اين خبرها شايعه باشد؛ زيرا ما از آقاي صاحب پناه بسيار راضي هستيم. ايشان مشکلات را درک مي کنند و حامي ما هستند، به همين دليل اميدوارم با ادامه حضور ايشان شاهد روند رو به رشد تيم پيکان باشيم.
    حميد درخشان درباره وضعيت کنوني پرسپوليس گفت: بايد تاکيد کنم بنده ديگر عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس نيستم، اما پرسپوليس امسال گرچه يک تيم جوان است، اما با مديريت وکادرفني خوب و اتکا به بازيکنان با انگيزه روند خوبي را در پيش گرفته و اميدوارم در بازيهاي بعدي هم موفق باشد.

pnugirl
    • n/a

کريم باقري کاپيتان تيم پرسپوليس که برخي او را مسبب اعتراض دسته جمعي سرخپوشان نسبت به عدم دريافت حق و حقوقشان مي دانستند، در طول هفته گذشته سعي کرد بازيکنان را به صبوري دعوت کرده و از آنها بخواهد تا زمان آغاز رسمي فعاليتهاي رئيس جديد سازمان تربيت بدني خويشتن داري کرده و اعتراضي نداشته باشند.باقري اما سه شنبه شب با عباس انصاري فرد در زمينه پرداخت مطالبات بازيکنان گفتگو کرد و در پايان اين جلسه صد ميليون تومان بابت فصل گذشته (اضافه تر از متن قرارداد) و مبلغي هم بابت قسط اول قرارداد از باشگاه طلب داشت که بخشي از اين طلب را طي چک دريافت کرد.

pnugirl
    • n/a

محمد پروين درباره تساوي يك بر يك برابر ذوب آهن اظهار داشت: بازي زيبايي را به نمايش گذاشتيم. هر تيمي مقابل پرسپوليس فوتبال بازي كند قطعا دچار مشكل مي‌شود. ذوب‌آهن نيز دچار همين مشكل نيز شده و مقابل ما به در بسته خورده بود. البته موقعيت‌هاي بيشتري براي گلزني داشتيم كه متاسفانه استفاده نكرديم.
    وي ادامه داد: براي پرسپوليس بسيار خوب است كه بيرون از خانه نمي‌بازد و در خانه نتيجه لازم را مي‌گيرد. اگر همين طور امتياز‌ها را جمع كنيم قهرماني دور از دسترس ما نيست.
    پروين در مورد عملكرد خودش گفت: در نيمه اول خوب بودم و در نيمه دوم نيز گلي كه زده شد مثلثي بود كه بين من، باقري و نوروزي تشكيل شد و باعث شد گل پرسپوليس به ثمر برسد.
    وي تاكيد كرد: با توجه به مهاجمان سرعتي و هافبك‌هاي با تكنيك ذوب آهن با دستور كادر فني مجبور بودم بيشتر به دفاع كمك كنم به همين دليل كمتر من را نزديك دروازه حريف ديديد.
    پروين خاطرنشان كرد: درباره رضايت عملكرد من بايد كادر فني نظر بدهد اما هميشه پس از بازي سعي مي‌كنم به آناليز دقيق عملكردم بپردازم و مطمئنا در آينده بهتر خواهم شد.
    اين بازيكن درباره بازي روز دوشنبه مقابل شاهين بوشهر يادآور شد: اگر چه شاهين خوب نتيجه نگرفته اما با تغيير و تحولاتي كه در اين تيم صورت گرفته بايد مراقب بوشهري‌ها باشيم.

pnugirl
    • n/a

محمود خوردبين در خصوص شايعه مشكل در پرواز پرسپوليس به اصفهان براي بازي با ذوب آهن اظهار داشت : واقعا براي افرادي كه چنين مسائلي را مطرح مي‌كنند متاسفم. به نظر من برخي‌ با شايعاتي مثل سقوط هواپيما و خطر پرواز مي‌خواهند با احساسات بازيكنان پرسپوليس و خانواده آنها بازي كنند.
    وي افزود: در همه جاي دنيا وقتي هواپيما بلند مي‌شود تكان كوچكي مي‌خورد و چون بچه‌هاي ما در آن لحظه شوخي مي كردند باعث شد سوژه برخي رسانه‌ها شود.
    خوردبين عنوان كرد: افرادي كه اين خبر‌ها را منتشر مي‌كنند خطي عمل مي‌كنند و مي‌خواهند روي اعصاب بازيكنان ما قبل از بازي‌هاي مهم تاثيرگذار باشند. اگر سانحه هواپيما جدي بود همه ما الان مرده بوديم و يا در بازي مقابل ذوب آهن به دليل استرس زياد نمي‌توانستيم به ميدان برويم. اميدوار هستم از اين خبر‌هاي دروغ جدا جلوگيري شود چون به نفع ورزش ما نيست.
    خوردبين در خصوص عملكرد پرسپوليس مقابل ذوب آهن گفت: بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم و با وجود اين كه ذوب آهن با ابراهيم زاده تيم خوبي را تشكيل داده است شايسته پيروزي بوديم.
    وي اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس به خوبي خواسته هاي كرانچار را در زمين پيدا كردند و اگر بيشتر دقت مي‌كردند به 3 امتياز مي‌رسيديم اما دچار اتفاقات فوتبال شديم و با اوت دستي ساده دروازه را باز ديديم.
    سرپرست پرسپوليس درباره شايعه درگيري با هوادران سپاهان مقابل هتل محل اقامت پرسپوليس يادآور شد: خوشبختانه در اصفهان هيچ وقت با ذوب آهني‌ها مشكل نداشتيم. در اين سفر با هواداران سپاهان نيز مشكل بزرگي نداشتيم. مسائل جزيي بود كه بخشي از فوتبال است. همانطور كه تيم ما هواداران با تعصب دارد سپاهاني‌ها نيز هواداران خودشان را دارند و هيچ مشكلي براي ما پيش نيامد.
    خوردبين خاطرنشان كرد: خوشبختانه در حال حاضر بدون حاشيه‌‌ايم و با آرامش لازم در حال ادامه دادن كار خود هستيم و با اين آرامش مي‌توانيم به قهرماني نزديك‌ شويم.

برچسب برای این موضوع