به گزارش روز شنبه خبرنگار گروه حوادث ايسکانيوز : ساعت 23 سه شنبه هفته گذشته ، بازپرس حسين روشن - کشيک دادسراي امور جنايي تهران - به دنبال تماس تلفني افسران کلانتري 111 هفت چنار از جنايت خونين در خيابان «قزوين» باخبر شد.
اين مقام قضايي به همراه افسران دايره 10 آگاهي مرکز به نقطه مورد نظر رفت و با ديدن پيکر کاردآجين زن 30 ساله اي به نام «راحله» رسيدگي به ماجرا را آغاز کرد.
تحقيق ميداني نشان مي داد او و برادر 32 ساله اش «عباس» در اقدامي غافلگيرانه هدف حمله يک مرد موتورسوار قرار گرفتند و جاني ، بلافاصله گريخت.
«عباس» با تلاش پزشکان از مرگ نجات يافت و مشخص شد مجرم عاشق پيشه به نام «مجيد» خواستگار پيشين «راحله» بود که چون جواب رد شنيد دست به کينه جويي زد.
«عباس» روي تخت بيمارستان گفت : شوهر «راحله» چند وقت پيش فوت کرد و خواهرم با فرزند چهار ساله اش تنها ماند.در آن بين «مجيد» 32 ساله که خواهرش دوست «راحله» بود به خواستگاري آمد و جواب رد شنيد.اين مرد که مامور پليس است از هفت ماه پيش با شنيدن جواب منفي ، تهديد کرده بود خواهرم را زنده نمي گذارد و هر کجا او را ببيند مي کشد.به همين دليل «راحله» از من خواست تا او را در خيابان همراهي کنم.
جوان زخمي ، ادامه داد : آن روز «راحله» براي دريافت اجاره ساختماني که در نزديکي خيابان «قزوين» داشت از خانه بيرون رفت . سپس «مجيد» مزاحمش شد و خواهرم از شدت ترس به خانه دوستش پناه برد.من هم که تلفني از ماجرا مطلع شده بودم به کمک «راحله» رفتم و با آژانس تماس گرفتم اما چون ماشين نبود به خيابان رفتيم تا دربست ، سوار شويم . ناگهان «مجيد» با چاقوي دسته زرد به ما حمله کرد و ...
تجسس گسترده کارآگاهان براي دستگيري جاني موتورسوار ادامه داشت و «مجيد» که مي دانست دير يا زود بازداشت مي شود سرانجام ظهر جمعه به اداره آگاهي تهران بزرگ رفت و تسليم قانون شد.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، وي امروز در شعبه سوم دادسراي ناحيه 27 پايتخت به بازپرس «روشن» گفت : مي دانستم که «راحله» مي خواهد براي دريافت اجاره ، از خانه اش خارج شود و چون نمي خواستم با مرد ديگري زندگي کند نقشه ام را اجرا کردم.آن روز با پدر «راحله» نيز درگير شده و به شدت عصباني بودم.
به دنبال اين اعتراف هاي تکان دهنده ، قرار بازداشت موقت جاني صادر شد