بالا
 تعرفه تبلیغات


نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما ؟

رأی دهندگان
1. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خوبه - اگه خوبه دكمه تشكر يادتون نره

    0 0%
  • متوسط

    1 100.00%
  • بد - اگه بده پست بي مورد ندين با پيام خصوصي اطلاع بدين

    0 0%


 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (انواع پتاژها)

  1. #11
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    پتاژ باقلاي سبز



    مواد لازم :

    باقلا 2000 گرم
    آب گوشت 4 فنجان
    پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
    كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوري
    كره قدري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    دو كيلو باقلاي سبز را از پوست دوم در ميآوريم , آنها ميپزيم و از صافي رد ميكنيم و يك ليتر آب گوشت با آن مخلوط مي نمائيم و دو سه قاشق پياز سرخ كرده و دو سه قاشق كرفس خرد شده داخل اين پتاژ ميريزيم و بعد از دو سه جوش برميداريم و كمي كره به آن اضافه ميكنيم .

  2. #12
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    پتاژ آرد جو



    مواد لازم :

    آرد جو 4 قاشق سوپخوري
    آب گوشت 5 فنجان
    شير هموژنيزه 5 فنجان
    خامه 50 گرم
    كره 50 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    آب گوشت و دو ليوان از شير را مخلوط ميكنيم و ميجوشانيم , بعد آرد را در بقيه شير حل مينمائيم و حرارت زير آب گوشت را ملايم ميكنيم و آرد حل شده را كم كم بآب گوشت مي افزائيم و بهم ميزنيم تا آرد گلوله نشود , بعد ميگذاريم پتاژ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود و باندازه كافي نمك و فلفل بآن ميزنيم , ممكن است داخل سوپخوري كمي نان تست شده كوچك بگذاريم و پتاژ را روي آن بريزيم و خامه يا كره را بآن اضافه كنيم .

  3. #13
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    پتاژ آرتيشو



    مواد لازم :

    آرتيشوك 4 عدد
    آب گوشت 5 فنجان
    آرد سفيد 2 قاشق سوپخوري
    كره 50 گرم
    شير هموژنيزه 1 فنجان
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    خامه 75 گرم
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    در ظرفي آب ميريزيم و ميگذاريم جوش بيايد , آرتيشوها را ميشوئيم و در آب جوش با كمي نمك ميريزيم و ميگذاريم بپزد هر وقت برگ آرتيشو بآساني كنده شد آرتيشوها پخته شده است , بعد آرتيشو ها را در صافي ميريزيم و برگهاي آنرا مي كنيم و ته آرتيشو را كه قلب آرتيشو ناميده ميشود بر ميداريم و تيغهاي كوچك روي آنرا گرفته آرتيشو را از دستگاه يا صافي رد مي كنيم , آرد را با كره كمي سرخ ميكنيم تا طلائي شود , آب گوشت را كم كم روي آرد سرخ شده ميريزيم و بهم ميزنيم تا مايه جوش بيايد , شير را با آرتيشوي آماده مخلوط ميكنيم و داخل مايه ميريزيم و ميگذاريم چند جوش بزند و كمي غليظ شود , بعد كمي نمك اضافه ميكنيم و زرده تخم مرغ را مي زنيم و كم كم داخل پتاژ ميريزيم , بعد از يك جوش پتاژ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم ممكن است كمي نان خشك تست شده كوچك , كوچك نيز داخل سوپخوري بريزيم , ممكن است ته آرتيشو را بعد از پختن و تيغ گرفتن ريز خرد كنيم و بدون چرخ كردن داخل سوپ بريزيم .

  4. #14
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا



    مواد لازم :
    كره 3 قاشق سوپخوري
    قارچ 500 گرم
    شير هموژنيزه 8 فنجان
    خامه 1 فنجان
    آرد سفيد 0.5 فنجان
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
    آب گوشت 5 فنجان
    كرفس خرد شده 50 گرم
    نان سوخاري قدري
    پنير فيلا فيلا 500 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري
    طرز تهيه :

    ابتدا بندهاي موجود در ساقه كرفس را جدا نموده بعد آن را ريز خرد مي كنيم و با آب گوشت با حرارت ملايم مي پزيم .
    آرد را روي حرارت تفت مي دهيم تا خامي بوي آرد از بين برود ولي رنگ آن تغيير نكند . آرد را از روي حرارت برداشته شير را به تدريج به آن اضافه مي كنيم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده قارچ را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملايم ميكنيم . تا پتاژ كاملا جا بيفتد .در آخر خامه را با زرده تخم مرغ و آبليمو مخلوط كرده به پتاژ اضافه مي كنيم , پتاژ را در ظرف پيركس ريخته روي ان نان تست قرار مي دهيم بعد پنير فيلا فيلا را رنده كرده و روي آن مي ريزيم , سپس فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم , به مدت يك ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار مي دهيم .

  5. #15
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    پتاژ جو یا برنج با مایکروفر



    آرد جو : ۲ قاشق سوپخوری
    آب گوشت : ۰.۲۵ لیتر
    شیر هموژنیزه : ۰.۲۵ لیتر
    خامه : ۵۰ گرم
    جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
    کره : ۲۵ گرم
    فلفل : قدری
    نمک : قدری
    کره را در یک ظرف کوچک ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید سپس آرد را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. ظرف را بیرون آورده و مواد آن را با مقداری از آب گوشت خوب حل کنید تا کاملاً صاف شود سپس آن را داخل یک ظرف گود ریخته همه آب گوشت یا مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۸-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله مایه را ۲ الی ۳ بار خوب هم بزنید). خامه و جعفری را نیز در آخرین لحظه اضافه کرده و آن را هم بزنید.

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •