نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما ؟
- رأی دهندگان
- 0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (انواع سوپ)
اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (انواع سوپ)
خوب لازمه در اول مطلب بگم كه لطفا در بين دستورات غذا پست بي مورد نذارين
براي تشكر فقط با دكمه تشكر
و براي در خواست دستور غذا فقط پيام خصوصي
لطفااااااااااا رعايت كنين
سوپ یکی از غذاهایی است که هر بار که بیمار می شوید به یاد این غذای بسیار مقوی می افتید و نا گفته نماندکه بچه ها از خوردن بیش از حد سوپ خوششان نمی آید برای آنکه سوپهای خاص داشته باشید به نکات زیر هم توجه کنید
۱) برای آنکه سوپی بسیار خوش آب و رنگ داشته باشید بهتر است از رب استفاده نکنید آب گوجه فرنگی برای بهتر شدن رنگ سوپ شما بسیار مناسبتر است
۲ ) هر بار که سوپ می پذید بهتر است یک عدد پوست تخم مرغ را در آن بیاندازید و بگذاریدبه مدت ۱۵ دفیفه در سوپ بجوشد وقتی که پوست را از سوپ در آورید رنگ سوپ شما بسیار شفاف و ژله ای رنگ شده است
۳) از مواد زیادی برای سوپ استفاده نکنید مثلا برای تهیه سوپ پیاز بسیار خوشمزه کافی است سیب زمینی و آب و گوچه و پیاز را اضافه کینید و بگذارید کاملا بپزد..
۴) بهتر برای سرو یک سوپ دلپذیر از بشقاب گود تک رنگ استفاده کنید
۵ ) حتما برای تزئین از رنگهای مکمل استفاده کنید (سوپ شیر که سفید است جعفری تیره )
-
سوپ بروکلی و مرغ
● مواد لازم
▪ هشت فنجان آب
▪ چهار عدد سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
▪ نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ ۱۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک فنجان کلم بروکلی
▪ یک چهارم فنجان خامه ترش
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● طرز تهیه
آب را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آن را بجوشانید. سپس سینه مرغ، سیب زمینی، کرفس و پیاز را به آن اضافه کنید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه مواد را درون مخلوط کن ریخته تا یکنواخت شوند، سپس آن را در داخل قابلمه ریخته و کلم بروکلی، خامه ترش و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.
-
سوپ مجلسی
مواد لازم براي چهار نفر :
هويج نگيني ريز خرد شده --------------------- ۲۰۰ گرم
سيب زميني نگيني ريز خرد شده ------------ ۱۵۰ گرم
نخود فرنگي ------------------------------------ ۱۰۰ گرم
دانه ذرت --------------------------------------- ۵۰ گرم
آب مرغ ---------------------------------------- ۳ لیوان
رشته سوپ ( فرنگی ) ----------------------- ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی* --------------------------------- ۴-۵ عدد بزرگ
نمک ، فلفل ، آبلیمو تازه --------------------- به مقدار لازم
جعفری و گشنیز خرد شده ------------------ یک استکان
طرز تهیه :
ابتدا هویچ ها و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید ، بعد از ۱۵ دقیقه سیب زمینی و نخود فرنگی را به سوپ اضافه کنید .
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید ، کاملا ریز و یک دست خرد کنید و در مقداد خیلی کم روغن سرخ کنید بعد از اینکه کاملا سرخ شد به مواد بالا اضافه کنید . بعد از اینکه مواد جوشید ، شعله گاز را ملایم کنید تا کم کم جا بیفتد . ( در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید دو قاشق غذا خوری رب گوجه را در مقدار کمی روغن سرخ کنید و به مواد اضافه کنید . که در این صورت از مقدار نمک کمتری نیز استفاده میشود . ولی توصیه میشود سعی کنید به جای رب کلا در همه غذاها از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید )
وقتی سوپ تقریبا پخته شد ، رشته را کم کم به مواد اضافه کنید و جوری هم بزنید که رشته ها خرد نشوند . این کار را موقعی انجام دهید که تقریبا ۱۰-۱۵ دقیقه به کامل شدن مرحله پخت مانده باشد .
وقتی رشته کمی نرم تر شد ( اصطلاحا خودش را ول کرد ) دو سوم جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و سعی کنید کمتر هم بزنید .
وقتی سوپ حاضر شد ، قبل از کشیدن در ظرف مناسب ، مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید و بعد آبلیموی تازه را به مقدار دلخواد به سوپ بیفزائید . و بعد از یک الی دو دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید و مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را روی سوپ بریزید .
* غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد . اگر سوپ خیلی غلیظ بود یک تا دو لیوان آب جوش در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید .
** در این سوپ میتوانید از تکه های کوچک و یه اندازه مرغ پخته بدون استخوان هم استفاده کنید .
*** براي زيبا تر شدن ظاهر سوپ ، ميتوانيد يك عدد هويچ و نيمي از يك سيب زميني را با قالب هاي كوچك شيريني هاي نخود چي قالب بزنيد
-
سوپ کلم و هویج
مواد لازم
برای ۴ نفر
▪ کلم سفید خرد شده یک و نیم لیوان
▪ هویج سه عدد
▪ سیب زمینی دو عدد
▪ گوشت چرخ کرده بدون چربی ۲۰۰ گرم
▪ برنج نیم دانه سه قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
کلم خرد شده را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و وقتی یکی دو قل خورد، آن را آبکش میکنیم تا بوی کلم برود. کلمهای آبکش شده را به همراه هویج، سیب زمینی و پیاز خرد شده میپزیم.
برنج را نیز به سوپ اضافه میکنیم.
گوشت چرخکرده را به صورت کوفته ریزه در میآوریم و به سوپ در حال جوشیدن اضافه میکنیم.
نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را اضافه و صبر میکنیم تا سوپ جا بیفتد.
در پایان، برای خوش طعم شدن سوپ، میتوانیم به آن آب لیمو اضافه کنیم.
میزان انرژی: ۷۳۵ کالری
-
سوپ برنج
مواد لازم
▪ برنج: نصف لیوان
▪ روغن آب کرده: یک استکان
▪ نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار کافی
▪ گوشت چرخ کرده: نصف لیوان
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ پیاز درشت: یک عدد
▪ جعفری، گشنیز و کرفس خرد شده: از هر کدام نصف لیوان
▪ هویج خرد شده: نصف لیوان
طرز تهیه
پیاز را به صورت خلال در روغن سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و حدود ۵ لیوان آب به مخلوط اضافه کنید سپس همه مواد به غیر از تخم مرغ را به مخلوط افزوده و روی حرارت ملایم بگذارید.
وقتی سوپ پخت، تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای شکسته و خوب هم بزنید و آن را کم کم به سوپ اضافه کنید و مرتب سوپ را هم بزنید تا تخم مرغ ها به هم نچسبد وقتی تخم مرغ پخت سوپ آماده است.با هر چاشنی که دوست دارید می توانید سوپ را میل کنید.
-
سوپ تره فرنگی - 2
مواد لازم
– تره فرنگی 500 گرم
– آرد 100 گرم
– سینه مرغ 150 گرم
– شیر 1 لیوان
– پیاز 1 عدد
– آب مرغ 1 لیتر
– خامه 50 گرم
– نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز و تره فرنگی را تفت داده پس از نرم شدن آرد را به آن اضافه می کنیم بعد از 5 دقیقه آنها را به آب مرغ اضافه می کنیم و بعد از کمی جا افتادن مرغ و شیر را اضافه می کنیم در پایان با اضافه کردن خامه بر آن سوپ را سرو می کنیم .
-
سوپ ریحان و گوجهفرنگی
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
▪ ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
▪ ۴۲۰ گرم آب مرغ
▪ ۱۸ عدد برگ ریحان تازه (خرد شده)
▪ چهار گرم شکر
▪ ۲۳۵ میلیلیتر خامه زده شده
▪ ۱۱۵ گرم کره یا مارگارین
طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ، آبمرغ و گوجه فرنگیها را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. سپس ریحان و شکر را به آن افزوده و خامه و کره را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کره آن ذوب شود.
-
سوپ گوجه فرنگی با بادمجان
مواد لازم
▪ ۳۵۰ گرم سیب زمینی ریز
▪ ۱۰۰ گرم هویج خرد شده
▪ ۱۰ حبه سیر
▪ چهار قاشق غذا خوری روغن زیتون
▪ کمی فلفل ونمک
▪ ۱۵۰ گرم بادمجان خرد شده
▪ ۳۰۰ گرم نخود پخته
▪ دو قاشق چای خوری پودر کاری
▪ نصف فنجان گشنیز خرد شده
طرز تهیه
در قابلمه مناسبی دو قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید و سپس سیر خرد شده را با هویج و گوجه خرد شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا کمی تفت داده شود.
سپس در ظرف دیگری دو قاشق روغن زیتون، یک قاشق نمک،کمی فلفل، پودر کاری، نخود پخته شده را با بادمجان اضافه کنید و مقداری آب به آن بیفزایید و برای ۴۵ دقیقه اجازه دهید مواد به آرامی با هم پخته شده و نرم شوند. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و برای چند دقیقه صبر کنید تا کاملاً بپزد.
-
سوپ تند سبزیجات
● مواد لازم
▪ ۴۵۰گرم بادمجان خرد شده
▪ دو عدد پیاز خرد شده
▪ سه حبه سیر خرد شده
▪ دو عدد کدوی متوسط حلقه شده
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
▪ نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده
▪ یک قاشق مربا خوری فلفل
▪ دو قاشق مربا خوری پونه
▪ یک قاشق مربا خوری تخم رازیانه
▪ یک فنجان و نیم لوبیا سفید
▪ یک فنجان و نیم لوبیا چشم بلبلی
▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو ترش
▪ یک قاشق مرباخوری شکر
▪ یک سوم فنجان گشنیز خرد شده
● طرز تهیه
بادمجان های خرد شده را در دو قاشق مرباخوری روغن زیتون سرخ کرده و سپس در ظرف را برای نیم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذارید. در تابه دیگر سه قاشق روغن زیتون ریخته و سپس پیازها را برای چهار دقیقه در آن تفت دهید .پس از آن سیر را برای یک دقیقه اضافه کنید و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بیفزایید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را بخوبی خرد کرده و با تخم رازیانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند لیوان آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی با هم بپزد. سپس لوبیاهای پخته شده را با آبلیمو ، شکر و گشنیز، نمک و فلفل و بقیه مواد آمیخته کنید.
-
سوپ گوشت و سیب زمینی
مواد لازم
▪ سه فنجان و نیم سیب زمینی خرد شده
▪ یک سوم فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ یک سوم فنجان پیاز خرد شده
▪ سه چهارم فنجان گوشت پخته و خرد شده
▪ نصف قاشق چایخوری نمک
▪ یک قاشق چایخوری فلفل
▪ پنج قاشق غذاخوری کره
▪ پنج قاشق غذاخوری آرد
▪ دو فنجان شیر
طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست گرفته و سپس در ابعاد کوچک خرد کنید. ساقه کرفس را نیز شسته و خرد کنید. در قابلمه مناسبی سیب زمینی را با ساقه کرفس خرد شده و پیاز و گوشت ریخته و مقداری آب روی آن بریزید و پس از به جوش آمدن صبر کنید تا مواد درون قابلمه برای ۱۵ دقیقه با هم پخته و نرم شوند.
یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس کره را در آن بریزید. آرد را برای یک دقیقه در آن تفت دهید تا طعم خام آن گرفته شود. سپس به آرامی شیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. پس از چهار تا پنج دقیقه از هم خوردن مواد درون تابه در حالی که مخلوط غلیظ شده است، آن را داخل سوپ بریزید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن