نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما ؟
- رأی دهندگان
- 0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
سوپ ماكارونی با نخودفرنگی
مواد لازم
- ۱۵ گرم ماكارونی ریز
- دو قاشق غذاخوری روغن مایع گیاهی
- یك دسته پیازچه
- ۳۵۰ گرم نخودفرنگی
- پنج فنجان آب مرغ
- چهار قاشق غذاخوری خامه
- نمك و فلفل به اندازه كافی
- ۲۲۵ گرم گوشت ران گوساله
طرز تهیه
۱- پس از پختن و در نهایت آبكش كردن ماكارونی ها آنها را دوباره درون قابلمه ای ریخته و با آب سرد پر كنید سپس آن را در گوشه ای بگذارید تا سرد شود. ۲- در ظرف دیگری كمی روغن مایع ریخته و پیازچه های خرد شده را داخل روغن به انداز ه ای تفت دهید تا نرم شود. سپس نخودفرنگی و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بر روی شعله كم اجاق گاز قرار دهید تا كم كم نخودفرنگی ها نیز بپزند این مدت زمان معمولاً یك ربع تا نیم ساعت است. ۳- پس از پخت كامل نخودفرنگی آن را به داخل مخلوط كن یا همان خردكن ریخته و مایه ای صاف و یكدست را ایجاد كنید. سپس دوباره به داخل قابلمه انتقال دهید. حال گوشت ران گوساله پخته شده را به صورت خلال های باریك بریده و به همراه ماكارونی ها به این مایه اضافه كنید. دو تا سه دقیقه آن را بر روی شعله اجاق گاز حرارت داده و نمك و فلفل را به میزان لازم به آن بیفزایید در پایان خامه را در سوپ ریخته و سرو كنید.
-
سوپ سیب زمینی
مواد لازم
گوشت گوسفند : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۷۵ گرم
سیب زمینی : ۷۵۰ گرم
پیاز : ۷۵ گرم
نمک : قدری
فلفل : قدری
طرز تهیه
یک کیلو گوشت را در سه لیتر آب بپزید و در ظرف دیگر، ۷۵۰ گرم سیب زمینی را با آب پخته و پوستش را بکنید. آبگوشت را صاف کرده سیب زمینی را بهصورت پوره درآورید و آن را در آبگوشت حل کنید مواظب باشید پوره سیب زمینی گلوله گلوله نشود. اگر آب آبگوشت کم بود، قدری آب گرم به آن اضافه کنید.
مقدار ۷۵ گرم کره را در ظرفی آب کرده و ۷۵ گرم پیاز را نازک بریده در آن بریزید و دو سه دقیقه آن را هم بزنید و سپس آن را در سوپ ریخته قدری نمک و فلفل بریزید و بگذارید سی دقیقه بجوشد. سوپ آماده است.
-
سوپ لپه
مواد لازم
▪ لپه یک پیمانه
▪ روغن دو و نیم پیمانه
▪ نمک یک قاشق مرباخوری
▪ آرد دو قاشق سوپخوری
▪ پیاز خرد شده یک عدد
▪ آب گوشت یا آب سبزی شش پیمانه
▪ نان سفید به مقدار دلخواه
طرز تهیه
لپه را یک روز قبل از پخت خیس میکنیم سپس با همان آب روی شعله ملایم گذاشته و میپزیم. از روغن و آرد و پیاز یک سس خیلی غلیظ قهوه ای درست کرده ، سس را به پوره لپه که پس از پخته شدن از الک رد کرده ایم اضافه میکنیم. آب سبزی یا آب گوشت را که آماده کرده ایم به آن اضافه میکنیم به طوریکه در حدود شش فنجان سوپ به دست آید. نمک و فلفل را به سوپ افزوده ، دو مرتبه کمی میپزیم. نان سفید را در روغن کمی سرخ کرده ، روی سوپ ریخته ، سرو میکنیم.
-
سوپ کدو حلوایی
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۹۰۰ گرم کدو حلوایی (پوست بکنید و تخمهای داخل آن را خارج کنید)
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ عدد ترهفرنگی (خرد شود)
- یک حبه سیر (رنده شود)
- یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
- ۳ پیمانه آب مرغ
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ۴ قاشق سوپخوری ماست
- روغن به مقدار لازم
- چند برگ گشنیز برای تزئین
طرز تهیه
۱) با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو حلوایی پوستگرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در قابلمهای حاوی مقداری آب ریخته و روی شعله اجاقگاز بپزید.
۲) کمی روغن در تابه بریزید و سیر و ترهفرنگی خردشده را در آن تفت دهید، سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
۳) زنجبیل و زیره سبز را به سیر و ترهفرنگی سرخشده اضافه کنید و چند دقیقه همراه آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی کدوحلوایی نیمپز شده منتقل کنید. پس از آن، آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
۴) در قابلمه را بگذارید و شعله اجاقگاز را کم کنید. پخت این سوپ معمولا ۴ تا ۵ ساعت طول میکشد.
۵) وقتی سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به مایهای صاف و یکنواخت تبدیل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و برای یک ساعت دیگر روی اجاقگاز حرارت دهید.
در پایان ماست را روی سوپ ریخته و با چند برگ گشنیز آن را تزئین کنید.
نکته یک) اگر میخواهید این سوپ با سرعت بیشتری آماده شود، از دیگ زودپز استفاده کنید.
نکته ۲) درصورتی که غلظت سوپ در اثر حرارت در مدت زمان طولانی، زیاد شد، آن را با اضافهکردن کمی آب جوشیده رقیقتر کنید.
-
سوپ قارچ و جو
مواد لازم
▪ گوشت به میزان دلخواه
▪ یک پیاز بزرگ خرد شده
▪ سه حبه سیر له شده
▪ نیم کیلو قارچ تکمه ای خرد شده
▪ دو قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
▪ مقداری آب گوشت، یک پیمانه جو پرک شده
▪ یک قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده
▪ یک قاشق چایخوری سرکه
▪ یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
در یک ظرف بزرگ گوشت خرد شده را بپزید. پیاز و سیر را تفت دهید با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس قارچ را اضافه کنید وقتی آب آن گرفته شده رب گوجه را هم اضافه کنید. این مواد را با گوشت پخته شده مخلوط کنید، آب گوشت، جو، مرزنجوش و سه پیمانه آب را هم اضافه کنید تا وقتی جو بپزد. حال نمک، فلفل، سرکه و جعفری را هم اضافه کنید. در صورت نیاز به پخت بیشتر از میزان آب بیشتری استفاده کنید.
-
سوپ فرانسوی
مواد لازم
هویج رنده شده ، ۱ فنجان
زعفران سائیده شده، ۲/۱ قاشق چایخوری
ساقه و برگ کرفس خرد شده، ۲ فنجان
رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده، ۱ فنجان
خامه یا آب لیمو، ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده، ۱ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده، ۱ لیوان
جعفری خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری
آب گوشت، ۴ لیوان
رشته فرنگی، ۲۰۰ گرم
روغن و نمک و فلفل، به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. کلیه مواد خرد شده را در آب گوش ریخته، بگذارید به همراه پیاز و سیر رنده شده، آهسته بجوشد تا پخته شود و سپس رشته فرنگی و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید در ظرف را ببندید و بگذارید سوپ جا بیفتد و قوام بیاید. در پایان خامه یا آب لیمو را (بستگی به سلیقه خودتان دارد) اضافه نمائید و سوپ را در ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.
-
سوپ ژولین
مواد لازم
هویج : ۵۰۰ گرم
توت : ۲ عدد
شلغم : ۵۰۰ گرم
کلم : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی : قدری
طرز تهیه
تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.
-
سوپ سبزیجات زمستانی
مواد لازم برای ۴ نفر
▪ یک ونیم لیتر آب مرغ(می توان به جای آن از قرص عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده نمود)
▪ ۱۰گرم جو پرک شده
▪ ۲شاخه کرفس
▪ یک عدد تره فرنگی
▪ ۲عدد هویچ بزرگ
▪ یک عدد سیب زمینی
▪ ۲قاشق غذاخوری جعفری ساطوری ش
▪ ۲قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▪ ۲عدد برگ بو و نمک
▪ فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
آب مرغ را درون قابلمه جاداری بریزد و همراه با برگ بو بگذاربد تا جوش بیاد. هویج ها را به صورت مربع های کوچک خرد کنید سپس سیب زمینی، کرفس ها و تره فرنگی را نیز خرد کرده داخل آبا مرغ بریزید و صبر کنید تا خوب بپزد. حالا سبزیجات و جوپرک شده را همراه با رب و فلفل به آب مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا همه سبزیجات بپزند.(همراه با نان تست و جعفری سرو کنید)
-
یک سوپ خوشمزه
مدت زمان آمادهسازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
-
سوپ پیاز و تره فرنگی
مواد لازم
شش قاشق غذاخوری کره، چهار ساقه تره فرنگی خردشده، پنج حبه سیر خرد شده، هفت عدد موسیر خرد شده، دو عدد پیاز بزرگ خرد شده، چهار پیمانه آب مرغ ، یک پیمانه خامه، سه چهارم پیمانه آب، نمک و فلفل به میزان لازم.
طرز تهیه
چهار قاشق غذاخوری کره را در ظرفی آب کنید. تره فرنگی، سیر، موسیر و نیمی از پیاز را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه تفت دهید. وقتی سبزیجات نرم شدند حرارت را کم کنید تا در عرض ۲۵ دقیقه طلایی شوند. حال آب، آب مرغ و یک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در میکسر بریزید وقتی خوب مخلوط شد آن را کنار بگذارید. در ظرف دیگری باقیمانده کره را ذوب کنید. بقیه پیاز را تفت دهید و آن را برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. مخلوط ظرف اولی را در ماهی تابه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. در صورت دلخواه می توانید آن را روی حرارت ملایم بگذارید. شعله تند باعث بریده شدن خامه می شود. حال غذا را با پیاز داغ تزئین کنید.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن