اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (با كلي دستور غذا)
خوب
متوسط
بد - اگه بده دليلشو به منم بگين تا اصلاحش كنم
اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (با كلي دستور غذا)
دلمه کدو ایتالیایی
مواد لازم
کدوی کوچک سبز 6 عدد
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فیله گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
مغز نان تست 8 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
اورگانو یک قاشق چایخوری
رب یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 2 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا کدوها را شسته و به مدت 20 دقیقه در آب و نمک می جوشانیم ، سپس از وسط دو نیم کرده و داخل آن را خالی می کنیم و کنار می گذاریم . پیاز را تفت می دهیم با روغن زیتون و گوشت را اضافه می کنیم نمک و فلفل می زنیم سیر را اضافه کرده و فیله گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و بعد اورکانو و رب را اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم . کف یک ظرف پیرکس را چرب می کنیم نیمه های کدو را می چینیم و داخل آنها را از مایه گوشتی پر می کنیم سپس مغز نان تست را روی آن می ریزیم و در آخر پنیر را روی آن می پاشیم و بعد در فر 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت یا شماره 5 به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
کوکو مرغ
مواد لازم
برای ۷ نفر:
▪ مرغ: یک عدد(حدود ۵/۱ کیلو)
▪ تخم مرغ: ۱۰ عدد
▪ پیاز سرخ کرده: : نصف فنجان
▪ روغن: ۲۰۰ گرم
▪ جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
▪ آبلیمو: نصف استکان
▪ زعفران ساییده: یک قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
مرغ را با یک عدد پیاز و کمی آب و نمک می پزیم وقتی مرغ پخت و آب آن به نصف استکان رسید استخوان های ریز و درشت مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را چرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد شود سپس زعفران را در آب جوش وجوش شیرین را در آب سرد حل می کنیم.در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا کف کند و نمک، فلفل، جوش شیرین، زعفران حل شده ، پیاز سرخ شده و مرغ چرخ کرده را داخل تخم مرغ ها ریخته و تمام مواد را مخلوط می کنیم.
روغن را در تابه ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود، مایه را به اندازه دلخواه در تابه ریخته و سرخ می کنیم به طوری که هر دو طرف آن، طلایی رنگ شود.کوکو را می توان با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کرد.
دلمه مرغ و كرفس و قارچ
مواد لازم
براي 4 نفر
ژامبون گوساله 4 ورقه ي بزرگ
سينه ي درشت مرغ، بدون استخوان 4 عدد
مواد داخل سينه ي مرغ
قارچ بزرگ 125 گرم
ساقه ي كرفس 1 عدد
خرده نان تازه 15 گرم
براي جلا دادن سطح دلمه ي مرغ
سس گوجه فرنگي 2 قاشق سوپ خوري(30 ميلي ليتر)
سس سويا 1 قاشق سوپ خوري(15 ميلي ليتر)
روغن مايع 1 قاشق سوپ خوري(15 ميلي ليتر)
طرز تهيه
براي تهيه ي مخلفات داخل سينه ي مرغ، قارچ و كرفس را كاملا خرد كنيد و همراه با خرده ي نان تازه با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. هر ورقه ي ژامبون را با پشت چاقو پهن كنيد. در پهلوي هر سينه ي مرغ شكاف بزرگي به سمت پايين ايجاد نماييد. به تدريج آن را باز كنيد، به طوري كه پاكت بزرگي به دست آيد و مخلفات را داخل آن قرار دهيد. دور هر يك از سينه هاي مرغ يك لايه ژامبون بپيچيد. سس گوجه فرنگي، سس سويا و روغن مايع را با هم مخلوط كنيد تا براي جلا دادن دلمه ها از آن استفاده كنيد. سينه هاي مرغ را بر روي منقل ( يا در كباب پزي كه از قبل گرم شده) به مدت 5 دقيقه كباب كنيد. سپس مقداري از مخلوط مخصوص براي جلا دادن را روي دلمه ي مرغ بماليد و به مدت 5 دقيقه ديگر بگذاريد تا بپزد. سينه هاي مرغ را برگردانيد و پس از 5 دقيقه، همين كار را با ماليدن بقيه مخلوط سس گوجه فرنگي تكرار نماييد.
کوکوی شیر و گوشت
مواد لازم
▪ ۶ تا ۱۰ عدد تخم مرغ
▪ سه فنجان پنیر چدار
▪ شش ورقه نان تست خرد شده
▪ دو فنجان شیر
▪ نمک و فلفل
▪ یک فنجان ذرت
▪ نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده
▪ نصف فنجان قارچ
▪ یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
▪ یک فنجان گوشت مرغ خرد شده
▪ یک قاشق چای خوری آویشن یا ریحان خرد شده
طرز تهیه
تخم مرغها را در ظرف مناسبی شکسته و بخوبی هم بزنید. شیر و پنیر را با هم مخلوط کرده و نان را داخل آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید. سپس ذرت، کلم بروکلی، قارچ، پیازچه و مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه کنید. ظرف مناسبی را چرب کرده و این مخلوط را درون آن بریزید بطوری که ارتفاع مخلوط دو سانتیمتر باشد. آویشن و ریحان را روی آن بپاشید. ظرف را برای نیم ساعت تا یک ساعت درون فر با حرارت ملایم قرار دهید. میتوانید این مخلوط را روی گاز هم بگذارید. صبر کنید تا مخلوط به آرامیبپزد.
کوکوی جوانه
مواد لازم
– جوانه ماش 1 پیمانه
– هویج 2 عدد
– بادمجان 2 عدد
– فلفل دلمه ای 2/1 عدد
– قارچ 200 گرم
– پیاز 2 عدد
– تخم مرغ 4 عدد
– روغن مایع 2/1 پیمانه
– ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری
– نمک مقداری
طرز تهیه
ابتدا قارچ را شسته ورق می کنیم همراه با کمی روغن تفت می دهیم . هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم . پیاز را سرخ می کنیم .در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ، پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو رااز هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم .
کوکوی گوجه فرنگي
مواد لازم
آرد لپه 1 پيمانه
فلفل دلمه اي 1 عدد
پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه 2 قاشق غذاخوري
کنجد 4 قاشق چايخوري
زردچوبه 2 قاشق چايخوري
شکر 2/1 قاشق چايخوري
نمک 2 قاشق چايخوري
قرص سبزيجات 2 عدد
گوجه فرنگي 6 عدد
روغن مقداري
ادويه مخصوص 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا آرد لپه، فلفل قرمز، ادويه مخصوص ،زردچوبه، شکر و نمک را در آب سرد حل کرده با پوره گوجه فرنگي و گشنيز تازه و فلفل دلمه اي نگيني و کنجد و استاک سبزيجات مخلوط نموده تا مايه غليظي به دست آيد . تابه تفلون را روي حرارت گذاشته روغن ريخته داغ که شد زماني از مايه به اندازه کف تابه مي ريزيم که لايه نازکي به دست آيد زماني که بخش زيرين طلايي شد دورتا دور لبه کوکو را کمي روغن مي ريزيم که از تابه جدا شودو بعد بر مي گردانيم تا روي ديگر آن طلايي شود. کوکو را از نيمه تا مي کنيم به صورت نيم دايره اي دورتا دور آن را تزئين مي کنيم و داغ تقديم مي کنيم.
کوکوي اسفناج
مواد لازم
اسفناج تازه 200 گرم
پيازچه 4 ساقه
تخم مرغ 5 عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
تره فرنگي 2 ساقه
سبزي کوکو 150 گرم
گردو 20 گرم
روغن مايع 2/1 پيمانه
طرز تهیه
ابتدا تره فرنگي را شسته و خرد کرده ، اسفناج را پاک کرده و خرد مي کنيم، پيازچه را خرد کرده و سپس سبزي کوکو را خرد کرده و تمام سبزيجات را مخلوط کرده، گردو را ريز خرد کرده همراه با تخم مرغ ها مخلوط مي کنيم و خوب هم مي زنيم ، نمک و فلفل را اضافه کرده روغن را داغ کرده کوکو را داخل تابه مي ريزيم. بعد از اينکه کاملاً سرخ شدطرف ديگر کوکو را سرخ مي کنيم و بعد همراه با زيتون و گوجه فرنگي و خيارشور سرو مي کنيم.
همبرگر با سویا
مواد لازم
سویا - پیاز - 2 عدد تخم مرغ - نمک و فلفل - دارچین - جوز هندی
طرز تهیه
ابتدا سویا را به مدت 10 دقیقه در آّب ولرم خیس می کنیم و سپس آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار داده تا پخته شود ، سپس آنرا چرخ می کنیم . در مرحله بعدی پیاز را رنده کرده و آبش را می گیریم وهمراه با 2 عدد تخم مرغ و نمک ، فلفل ، دارچین ، جوز هندی ، با هم مخلوط کرده و سپس به صورت گلوله های کوچک جدا کرده و پهن می کنیم مانند همبرگر. سپس در روغن سرخ می کنیم و همراه با گوجه فرنگی و خیار شور ، کاهو ، سس مایونز سرو می کنیم.
كوكوی كدو با هويج
مواد لازم
پياز كوچك 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پنير فتا 60 گرم
پودر زيره سبز 4/1 قاشق چايخوري
كنجد نصف قاشق چايخوري
پودر كاري نصف قاشق چايخوري
جعفري 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
هويج بزرگ 1 عدد
كدو سبز 2 عدد
آرد نصف پيمانه
طرز تهیه
كدو و هويج را رنده كرده با پياز رنده شده و ادويه ، آرد و جعفري خرد شده نمك و فلفل مخلوط كرده پنير رنده شده را نيز اضافه نموده تخم مرغ را بهم زده و با مواد تركيب مي كنيم و در روغن سرخ مي نمائيم.