بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: ساختمان گسسته

Hybrid View

majid آواتار ها
    • 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهرکرد
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

همه اینها که دوستان گفتن درست .اما منی که این ترم 220000 تومان شهریه دادم(البته اصلا جنبه مالی قضیه مهم نیست ) نباید به اندازه نصف این پولم کلاس ویا امکانات ببینم ؟؟؟! مشکل از خود ماست که نمیخواهیم استاد خوب و یا امکانات داشته باشیم.و سیستم خودخوان بودن دروس توی پیام نور را بهانه می کنیم.

فریبا آواتار ها
    • 1,510

عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار پاتوق
    محل تحصیل
    جای خوبیه
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط majid نمایش پست ها
    همه اینها که دوستان گفتن درست .اما منی که این ترم 220000 تومان شهریه دادم(البته اصلا جنبه مالی قضیه مهم نیست ) نباید به اندازه نصف این پولم کلاس ویا امکانات ببینم ؟؟؟! مشکل از خود ماست که نمیخواهیم استاد خوب و یا امکانات داشته باشیم.و سیستم خودخوان بودن دروس توی پیام نور را بهانه می کنیم.
    کاملا موافقم .. اما دوست من یه دست صدا نداره .. من واقعا به این باور رسیدم که خواسن توانستنه اگه همه دانشجوها دلایلی منطقی داشته باشن و اون رو دنبال کنن حتما به نتیجه میرسن ..
    اما متاسفانه من نمیدونم پیام نوریا چه مرگشونه که حتی اگه بکشنشون هم میگن دستتون درد نکنه ..
    غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
    اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    مدیر کل فروشگاه آنلاین نمونه سوالات باشگاه
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط majid نمایش پست ها

من با نظر شما موافقم اما متاسفانه دانشگاه جو را جوری درست کرده که حق اعتراض نداریم

همیشه مسئولان به ما که دانشجو هستیم می گویند که شما توی پیام نور درس می خوانید نه دانشگاه روزانه و یا سراسری

خوب من دانشجو چی باید بگم فقط باید تحمل کنم همین
    فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir

برچسب برای این موضوع