بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 20

موضوع: دختر و پسر ، محرم یا نامحرم؟

Hybrid View

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    shk
    شغل , تخصص
    student
    رشته تحصیلی
    it
    راه های ارتباطی

اولا که خودتون رو گول میزنید! هر ارتباطی بین دختر و پسر تو ایرانم فقط و فقط برای س ک 3 ولی انها هم مثه شما خودشون رو گول می زنن .من نمی دونم تو دین شما چی حرومه ولی میدونم خوردن یه نیازه مثل ...نکته بعدی اینه که شما یا خیلی ساده اید یا سرتونو کردید تو برف و نمی خواید این آمارو که 85% از دخترای زیر 15 سال ایران حداقل یک نوعی تجربه داشتن رو ببینید.پس چقدر بهتر بود که این تجربه حداقل قانونی و بدون احتمال صدها بیماری انجام می شد.البته امثال شماها تسلط خوبی بر فلسفه سوفسطایی دارید و بحث معمولا بی نتیجست

shookh آواتار ها
    • 22

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    عاشقی
    رشته تحصیلی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط babi533 نمایش پست ها
    اولا که خودتون رو گول میزنید! هر ارتباطی بین دختر و پسر تو ایرانم فقط و فقط برای س ک 3 ولی انها هم مثه شما خودشون رو گول می زنن .من نمی دونم تو دین شما چی حرومه ولی میدونم خوردن یه نیازه مثل ...نکته بعدی اینه که شما یا خیلی ساده اید یا سرتونو کردید تو برف و نمی خواید این آمارو که 85% از دخترای زیر 15 سال ایران حداقل یک نوعی تجربه داشتن رو ببینید.پس چقدر بهتر بود که این تجربه حداقل قانونی و بدون احتمال صدها بیماری انجام می شد.البته امثال شماها تسلط خوبی بر فلسفه سوفسطایی دارید و بحث معمولا بی نتیجست
    نذار تو این سایت در مورد آماری که میگی نظرسنجی کنم که آبروت میره

تو که میگی من سوفسطایی ام بهتر بدونی اونایی که کم میارن یا جوابی ندارند مثل سوفسطایی ها مغلطه میکنند ولی کسانی که حق رو میگن و اگه کسی ازشون انتقاد درست کرد قبول میکنند مثل سقراط هستند که تا پای جان در برابر سوفسطاییان می ایستند و جواب تمام شبهاتی که سوفسطاییان در بین مردم ایجاد کرده اند را خواهند داد

برچسب برای این موضوع