-
سالاد خیار و نعناع تند
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
سمبل خیار، لیمو و نعناع (Cucumber, lime & mint sambal) در واقع یک نوع چاشنی است که در کنار غذاهای تند و کاریهای شرقی سرو میشود. استفاده از این چاشنی در کشورهای اندونزی، مالزی، جنوب فیلیپین و سنگاپور بسیار مرسوم است.
10 دقیقه طول میکشد تا سمبل خیار و نعناع با لیمو آماده شود. اگر میخواهید سمبلتان تندتر شود دانههای فلفل چیلی را جدا نکنید. این چاشنی برای سرو در کنار غذای 6 نفر کافی است.
اطلاعات غذایی این چاشنی برای هر سرو به شرح زیر است:
پروتئین 0.50 گرم، فیبر رژیمی 1.00 گرم، چربی کل 1.50 گرم، انرژی 105 کیلو کالری، چربی اشباع 1.00 گرم، میزان کل کربوهیدارات 2.50 گرم.
مواد لازم:
لیمو ترش سبز |
1 عدد |
فلفل چیلی قرمز بزرگ |
1 عدد |
خیار |
1عدد |
پیاز قرمز |
½عدد |
نارگیل رندهشده |
2 قاشق غذاخوری |
آب لیموترش تازه |
2 قاشق غذاخوری |
نعناع تازه خردشده |
1 قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه خردشده |
1 قاشق غذاخوری |
شکر |
کمی |
طرز تهیه:
- دانههای فلفل چیلی را درآورده و ریز کنید.
- خیار را در ابعاد 1 سانتی متری خرد کنید.
- نارگیل را رشته رشته رنده یا خرد کنید.
- گشنیز و نعناع را خرد کنید.
- پیاز را ریز کنید.
- پوست لیمو را بکنید. (می توانید از پوست کن استفاده کنید. برای جدا کردن بافت سفید آن از یک کارد تیز استفاده کنید و سپس پوست سبز لیمو را بهصورت نوارهای نازک و دراز ببرید.)
- پوست لیمو، آب لیمو، فلفل چیلی، خیار، نارگیل، نعناع، گشنیز و پیاز را در کاسهای کوچک مخلوط کنید.
- نمک ، فلفل و کمی شکر به آنها اضافه کنید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن