نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH بیچاره محدیس دلم براش سوخت خیلی گلی آبجی من من الان در مقابل حامد مثل یه بچه غزه ای مظلوم و بی گناه واقع شدم
نوشته اصلی توسط محدیس وای چه عکس نازی !ینی این عکس بچگیته محدیس خانم؟؟؟؟؟ خدایش خیلی نازه . ناقلا همیشه یه راه دررو پیدا میکنی؟ امیدوارم به دل نگرفته باشی.
حالا تو تلافی کن جرأت
نوشته اصلی توسط demah وای چه عکس نازی !ینی این عکس بچگیته محدیس خانم؟؟؟؟؟ خدایش خیلی نازه . ناقلا همیشه یه راه دررو پیدا میکنی؟ امیدوارم به دل نگرفته باشی. اگه راضی نمیشی عکس بابا و مامانم هم بزارم.......10 روزه بودم خب حالا ....زود.........تند........سریع کارنامه تحصیلیتو بزارالبته اگه دوست داشتی
نوشته اصلی توسط محدیس اگه راضی نمیشی عکس بابا و مامانم هم بزارم.......10 روزه بودم خب حالا ....زود.........تند........سریع کارنامه تحصیلیتو بزارالبته اگه دوست داشتی نمیشه .چون بدلیل فارغ التحصیل شدن منوی من بسته شده عزیز.نمیشه
نوشته اصلی توسط demah نمیشه .چون بدلیل فارغ التحصیل شدن منوی من بسته شده عزیز.نمیشه باشه پس عکس همین سنتو بزار.........فقط قبلش بگو من به بچه ها آمادگی بدم......اتفاقه دیگه
نوشته اصلی توسط محدیس باشه پس عکس همین سنتو بزار.........فقط قبلش بگو من به بچه ها آمادگی بدم......اتفاقه دیگه متاسفانه قدیمی ترین عکسی که در اختیار دارم کلاس اول ابتداییه ائنم باید جداش کنم چون با دوستانه ولی بدون کیفیت
[QUOTE=demah;283093]متاسفانه قدیمی ترین عکسی که در اختیار دارم کلاس اول ابتداییه ائنم باید جداش کنم چون با دوستانه ولی بدون کیفیت[/QU چند سالته؟مال25 سالگیتو بزار
[quote=محدیس;283095] نوشته اصلی توسط demah متاسفانه قدیمی ترین عکسی که در اختیار دارم کلاس اول ابتداییه ائنم باید جداش کنم چون با دوستانه ولی بدون کیفیت[/qu چند سالته؟مال25 سالگیتو بزار باشه تسلیم
قوانین انجمن