نوشته اصلی توسط y a l d a مورد داشتیم طرف موقع خواب به جاى ستاره مخاطبای خاصشو میشمرده ! بهترین تنقلاتی ک خوردی؟ خیللی باحال بود بادم هندی خوبه پسته خوبه گردو خوبه فندق خوبه نخود کشمش خوبه بادوم خوبه فقط بادوم زمینی بده ذرت مکزیکی دوست داری؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht خیللی باحال بود بادم هندی خوبه پسته خوبه گردو خوبه فندق خوبه نخود کشمش خوبه بادوم خوبه فقط بادوم زمینی بده ذرت مکزیکی دوست داری؟؟ دخترم دیگه ببین چیزی جا ننداختی؟ اره خیلی دوست دارم با ابلیموی فراوان نوشیدنی چی دوست داری؟
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a دخترم دیگه ببین چیزی جا ننداختی؟ اره خیلی دوست دارم با ابلیموی فراوان نوشیدنی چی دوست داری؟ نه فعلا همینا خوبه ذرت مکزیکی ما آبلیمو نداره ببین ننه تو بپرس چی دوست نداری بهتره چون اونا خیلللی کمترن ننه گلم آخرین مانتویی که خریدی چه رنگیه؟؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht نه فعلا همینا خوبه ذرت مکزیکی ما آبلیمو نداره ببین ننه تو بپرس چی دوست نداری بهتره چون اونا خیلللی کمترن ننه گلم آخرین مانتویی که خریدی چه رنگیه؟؟؟ ذرت مکزیکی ی خورده طعمش شیرینه من ابلیمو میزنم خوشمزه میشه اخریش مشکیه اخرین باری ک رفتی خرید کی بود با کی رفتی چی خریدی؟
نوشته اصلی توسط y a l d a ذرت مکزیکی ی خورده طعمش شیرینه من ابلیمو میزنم خوشمزه میشه اخریش مشکیه اخرین باری ک رفتی خرید کی بود با کی رفتی چی خریدی؟ امروز عصر با دوستم فاطی کرم ضد آفتاب گرفتم با دوتا لاک و رفتیم ذرت مکزیکی خوردیم برگشتیم مدل تلفنت چیه؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht امروز عصر با دوستم فاطی کرم ضد آفتاب گرفتم با دوتا لاک و رفتیم ذرت مکزیکی خوردیم برگشتیم مدل تلفنت چیه؟؟ سامسونگ گلکسی اس تری ب فال قهوه اعتقاد داری؟
چه جالب من نمیدونستم اس 3 داریم فکر میکردم فقط 2و4 هست تا الان انجام ندادم خوابت میاد؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht چه جالب من نمیدونستم اس 3 داریم فکر میکردم فقط 2و4 هست تا الان انجام ندادم خوابت میاد؟؟ اره عزیزم داریم تازه 5 هم اومده اره خوجگلم خوابم میاد تو چی؟
نوشته اصلی توسط y a l d a اره عزیزم داریم تازه 5 هم اومده اره خوجگلم خوابم میاد تو چی؟ میدونستم 5 اومده ولی از 3 خبر نداشتم برو خواب عزیزم من نه هنوز بیدارم
خودت آخرین باری که دیش کردی تو شلوارت کی بود؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن