نوشته اصلی توسط paksersht دیگه بچه خودتم ننه بله انشالله سال دیگه همین موقع ما اروپاییم آره منم عاشق شدم عشقی محال بود خیلللی میخاستمش ولی دور از ذسترس بود بپرس اسمش چی بود اسمش چی بود؟
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a اسمش چی بود؟ رونالدینیو تو اسمش چی بود؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht رونالدینیو تو اسمش چی بود؟؟ ههههههههه بی مزه همه عاشق میشن توهم عاشق شدی منم اسمش جاستین بیبر بود
نوشته اصلی توسط y a l d a ههههههههه بی مزه همه عاشق میشن توهم عاشق شدی منم اسمش جاستین بیبر بود عشق این حرفارو نمیشناسه که عکسشو تو دفتر خاطراتتم چسبونده بودم عاشق دندونای جذابش شدم چرا مسخره میکنی ننه؟؟ راستشو بگو عشقت کیه؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht عشق این حرفارو نمیشناسه که عکسشو تو دفتر خاطراتتم چسبونده بودم عاشق دندونای جذابش شدم چرا مسخره میکنی ننه؟؟ راستشو بگو عشقت کیه؟؟ اره دیگه همینه میگن عشق ادمو کور میکنه دیگه مسخره نکردم ننه ب عشقت احترام میذاریم بگو عشقت کی بود دیگه گذشت اون زمون ننه عشق مال شما جووناس دیگه هنوزم عاشقشی؟
نوشته اصلی توسط y a l d a اره دیگه همینه میگن عشق ادمو کور میکنه دیگه مسخره نکردم ننه ب عشقت احترام میذاریم بگو عشقت کی بود دیگه گذشت اون زمون ننه عشق مال شما جووناس دیگه هنوزم عاشقشی؟ نه نیستم کی میگه عشق مال فقط جووناس؟؟ ننه من به تو این آزادیو میدم که هروقت دوست داشتی عاشق شی من درکت میکنم اگه قرار بود زن یه شخصیت بزرگ میشدی دوست داشتی زن کی شی؟؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن