سفید عکس اینم روش برا عید مانتو چه رنگی خریدی؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht سفید عکس اینم روش برا عید مانتو چه رنگی خریدی؟؟ هنوز نخریدم مدل گوشیت چیه؟
نوشته اصلی توسط Isooda هنوز نخریدم مدل گوشیت چیه؟ آخی منم هنوز نخریدم سامسونگ گالکسی ac3 بخوای مانتو بخری چه رنگی میخری؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht آخی منم هنوز نخریدم سامسونگ گالکسی ac3 بخوای مانتو بخری چه رنگی میخری؟؟ رنگ سال بنفش چون عاشق این رنگم تو چه رنگی میگیری؟
من از بنفش خیللی خوشم نمیاد چن روز پیش بازار بودم همش صورتی بنفش بود من صورتی دارم بنفش هم دارم به نظرت چه رنگی بخرم؟؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht من از بنفش خیللی خوشم نمیاد چن روز پیش بازار بودم همش صورتی بنفش بود من صورتی دارم بنفش هم دارم به نظرت چه رنگی بخرم؟؟؟ مشکی عشق رو تعریف کن
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a مشکی عشق رو تعریف کن عشق همانند کشک میماند هرچی بیشتر آنرا بسابی بیشتر میفهمی که سزکار گذاشتنت اولین کاری که بعد سال تحویل انجام میدی چیه؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht عشق همانند کشک میماند هرچی بیشتر آنرا بسابی بیشتر میفهمی که سزکار گذاشتنت اولین کاری که بعد سال تحویل انجام میدی چیه؟؟ شکلاتای جلو دستمو میخورم عیدی میدی یا میگیری؟
نوشته اصلی توسط y a l d a شکلاتای جلو دستمو میخورم عیدی میدی یا میگیری؟ هیچکدوممیگن تو دیگه بزرگ شدی به نظرت من بزرگ شدم؟؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht هیچکدوممیگن تو دیگه بزرگ شدی به نظرت من بزرگ شدم؟؟؟ نه کی گفته تو دخمل کوچولوی خودمی آتیش بازی دوست داری؟؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن