فعلن ک استقلال سالار تو جدول از پرسپولیس بالاتره.ایشاا... پرسپولیسیا از این توهمات بیان بیرون صلوات
 
				
			
			 
			
			 
                         
			
			
			
				
					
						 
					
				
			
			
				 
 
				فعلن ک استقلال سالار تو جدول از پرسپولیس بالاتره.ایشاا... پرسپولیسیا از این توهمات بیان بیرون صلوات
 
 
				دروازه بان تیم فوتبال استقلال پس از مسابقه برابر ملوان در برابر ۱۰ هزار تماشاگر حرکت بسیار زشتی انجام داده است که بر خلاف تمام باورهای اخلاقی و دینی بوده و لزوم برخورد جدی فدراسیون فوتبال را طلب می کند.
پس از مسابقه این دو تیم در انزلی تماشاگران چهار گلی که استقلال در این بازی دریافت کرده بود را به رخ می کشیدند و رحمتی با دست خود حرکتی را انجام داد که دیماریا بازیکن رئال مادرید چندی پیش در برابر تماشاگران تیم خودی آن را تکرار کرده بود
باید دید کمیته انضباطی که در گذشته محسن بنگر را به دلیل تحریک تماشاگران سپاهان سه جلسه محروم کرده بود نسبت به حرکت بسیار زشت رحمتی که به مراتب غیرقابل هضم تر است چه واکنشی نشان خواهد داد.
دروازه بان استقلال باید بنشیند و با خودش فکر کند اگر روز گذشته کودکی در ورزشگاه بوده که وی را الگوی خودش قرار داده است با دیدن حرکت این بازیکن چه بلایی سر باورهایش خواهد آمد. وقتی مشهورترین بازیکنان کشور در زمین نمی توانند حرکات دست و پای خود را کنترل کنند چگونه می توان امیدوار بود که بانوان بتوانند به ورزشگاه ها راه پیدا کنند و میزبانی جام ملت های آسیا را تصاحب کنیم؟
من عکس این حرکتو امروز دیدم ولی انقدر زشت و وقیحانه بود اینجا نزدم
فقط میشه تاسف خورد برای همچین ادمی و برای کل این مجموعه باید گریست
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن