نوشته اصلی توسط saharnaz_71 خیلی باحاله اواتارت چشه خب؟؟؟ چرا می خندی؟ ] نوشته اصلی توسط javad jan والا با این عکسی که تو گذاشتی ، همون استفاده نمیکردی بهتر بود یه چیز دیگه میزاشتی حداقل با روحیاتت آشنا میشدیم اما با این عکس هیچی دستگیر آدم نمیشه خب بهتر مجهول میمونم!!!زیاد فکرتونو درگیر این مسایل نکنین؟!!!!
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
نوشته اصلی توسط اقاقی چشه خب؟؟؟ چرا می خندی؟ ] خب بهتر مجهول میمونم!!!زیاد فکرتونو درگیر این مسایل نکنین؟!!!! عزیزه دلممممم قصد توهین نداشتمم گلممم خب باحاله دیگه ایده جالبیه یاده دوستم افتادم انگار خودشی موقور نمیای یاااااااااااااااااااااااا ااا
نوشته اصلی توسط javad jan والا با این عکسی که تو گذاشتی ، همون استفاده نمیکردی بهتر بود یه چیز دیگه میزاشتی حداقل با روحیاتت آشنا میشدیم اما با این عکس هیچی دستگیر آدم نمیشه اتفاقا راحت میشه با روحیاتش اشنا شد یه دختر خانم گله چادریه نااااااااااز
نوشته اصلی توسط saharnaz_71 عزیزه دلممممم قصد توهین نداشتمم گلممم خب باحاله دیگه ایده جالبیه یاده دوستم افتادم انگار خودشی موقور نمیای یاااااااااااااااااااااااا ااا آره خودشه خود خودشه
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط اقاقی چشه خب؟؟؟ چرا می خندی؟ ] خب بهتر مجهول میمونم!!!زیاد فکرتونو درگیر این مسایل نکنین؟!!!! والا من یکی که اصلا فکر نمیکنم بهت خیالت راحت
نوشته اصلی توسط saharnaz_71 اتفاقا راحت میشه با روحیاتش اشنا شد یه دختر خانم گله چادریه نااااااااااز همشم سرش تو موبایلشه
نوشته اصلی توسط fr.chemi3t اصلا راه ندارهاصرار نکنید آ آ آه ه ه ه ه ه ه ..قلبم خدایا تو شاهدی که چه کردند با دل بنده ات آتش بر خرمن دل و جانم انداخت و خاکستر شدم کم که بودم به التماس نشستم از این هم کمتر شدم فرهاد نگاران
نوشته اصلی توسط javad jan همشم سرش تو موبایلشه جواااااااااد
نوشته اصلی توسط javad jan منظورت کفنه داداش؟؟؟؟؟؟ آررررررررررره نونش افتاده
نوشته اصلی توسط اقاقی خب الان ما استفاده کردیم چی شد؟؟؟؟ عالیه خواهرم فقط مراقب بازی های این دنیا باشید
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن