نقل قول نوشته اصلی توسط fr.chemi3t نمایش پست ها

سلام به کاربران و دوستان و مدیران گرامی باشگاه

سلام شیمیت

هدف شما از فعالیت و پست گزاری در انجمن چیست ؟

من ؟! من کلا بی هدفم
اما گذشته از شوخی میخوام اطلاعاتی که میدونم و رو با بقیه هم اشتراک بذارم تا بقیه هم استفاده کنند ... فعالیت میکنم چون واقعا حس میکنم مفید وافع شده

هدف تالار های گفتگو در فضای مجازی چیست ؟

بیشتر برای اشنایی بچه هاست در دنیای مجازی که بتونند تو سرتاسر ایران دوست پیدا کنند عین من خودت علامت سوال تانی و بقیه و بالا بردن اطلاعاتشونه ، تا بتونیم پر بار و با تجربه باشیم نه فقط برای وقت پر کنی و سرگرمی

ایا شما تا به الان فروم های محتلفی عضو بودید؟

اره خیلی اما از اونهایی که فقط هدفشون سرگرمی بود خارج شدم چون بی هدف بود ، فقط فروم هایی میرم که دانشجویی باشه و متناسب با رشته ام

و خیلی هم فعالیت کردید و پست های بسیاری از خود بر جای گذاشتید ؟

اره خیلی اما چون سرگرمی بود کسی علاقه ای به زبان نشون نداد من هم خارج شدم ، فقط انجمن هایی میرم که سطح علمی رو بالا ببره

هدف اصلی شما از عضویت در فروم های مجازی از جمله سایت فعلی در چیست ؟

اینجا اول واسه نمونه سوال اومدم اما کم کم کل کل با بچه ها خوب بود ، بعد با توجه رشتم فعالیتمو شروع کردم

به نظرتون این همه فعالیت و مدیریت در یک انجمن و ایجاد پست های بسیار اخرش چه چیزی اتفاق می افته ؟

اینجایمم که بتونیم بقیه بچه ها از اطلاعاتی که ما داریم استفاده کنند ، اینکه اخرش چی میشه شاید جوابی نداشته باشم اما میدونم اگه نباشم ارسالاتم هستند برای بچه ها که بتونند استفاده کنند
به نظرتون در مورد فعالیت در فروم های مجازی و قبول مدیریت و اداره یک تالار چیست ؟

بیشتر سوالات فقط یه جواب داره اما قبولی مدیریت چون هدفت معلومه که میخوای مدیر بشی

به نظرتون ایا به اهداف خودتون در انجمن فعلی و یا کلا در نت رسیده اید ؟

اره اما باز هم باید اطلاعاتمونو بالا ببریم

و ایا قبول مدیریت یک تالار و یک بخش از یک تالار گفتگو میتونه در زندگانی در دنیای واقعیت اثر بزاره ؟

تو دنیای واقعی از نطر دانش و علم اره اما بقیه نه ...

یعنی مدیریت و اداره کردن رو در دنیای واقعیت یاد بگیریم ؟

نه دیگه تا اون حد واسه من که نه نداره چون از زمین تا اسمون مدیریت زندگی تا مدیریت یه بخش با 50 تا موضوع فرق داره

و اینکه نظرتون چیه هست در مورد این موضوع

مرسی پرسیدی سوالات جالبی بود عزیزم

امیدوارم با دقت نظر داشته باشیم و واقعیت رو بگیم و شعار رو هرگز مطرح نکنیم

و اینک نظر خوب شما ....

باتشکر

شیمیست مرسی گلم از سوالاتت