والا خیلی پشت شاهنامه حرفه مثلن این لینکو ببین
تاریخ 2500 ساله صهیونیستی است
ولی هرچی باشه نثر شور انگیزش جالبه و ارزش خوندن داره البته برا کسایی که حوصله مطالعه ی شعرهای بلند رو دارن
واقعا علاقتون رو تحسین می کنم
والا خیلی پشت شاهنامه حرفه مثلن این لینکو ببین
تاریخ 2500 ساله صهیونیستی است
ولی هرچی باشه نثر شور انگیزش جالبه و ارزش خوندن داره البته برا کسایی که حوصله مطالعه ی شعرهای بلند رو دارن
واقعا علاقتون رو تحسین می کنم
ممنون از صداقتت...
ولی عالی بودو متشکرم...من بیشترش رو خوندم ...
من اطلاعات زیادی ندارم که بخوام در این مورد بیشتر صحبت کنم...این بحث تخصصی...
این قسمتش فکر میکنم بیشتر به تیترش ربط داشت...کوتاهه بخون
این صحبت های دکتر جنیدی هست:
علی خدایی بیجاری:جناب دكتر، چرا اسطورههای ما در شاهنامه اسطورههای كاملاً انسانی هستند درحالی كه در اسطورههای مصر، یونان، روم و حتی هند اسطورهها نیمه انسان، نیمه خدایی یا نیمه انسان - نیمه حیوانی هستند و اعمالشان به شكل اغراقآمیزی ماورایی است در حالی كه اسطورههای ما قدرتشان از قدرت بشری عدول نمیكند؟ما اصلاً اسطوره نداریم. تاریخ ایران از آفرینش آغاز میشود و دانش پیشرفته امروز آن را تأیید میكند. آفرینش با كیومرث (جان میرا) شروع میشود و در شاهنامه میبینیم جانی مطرح میشود كه در ادامه آن مرگ است. در حالی كه بحث مرگ در اسطورههای غربی بسیار كودكانه است. كهنترین تاریخ اروپایی 2800 سال قدمت دارد و این برمیگردد به زمانی كه یونانیان وارد سرزمین اروپا میشوند و بعد از شكلگیری یونان، روم پدید میآید و بعد از هزار سال كم كم كشورهایی مثل فرانسه و انگلیس شكل میگیرند. نهایت تاریخ اروپاییان 1800 سال بیشتر نیست و هرچه از یونانیان نیز به یادگار دارند، افكاری توام با خواب و خیال و افسانه است و سرشار از خدایان دروغین و اعتقاداتی است كه با نام اسطوره توجیه میكنند. به همین دلیل اروپاییان از رخوت ایرانیها كه تا بعد از حمله مغول ادامه داشت استفاده كردند و با دروغ و تزویر سعی در ساختن تاریخی برای ایران كردند كه تا حد تاریخ خودشان باشد.برای همین حكومت مادها را سرچشمه تاریخ ایران دانستند كه حدود 2750 سال قدمت دارد و تمام اكتشافات باستانشناسی قبل از حكومت مادها را مربوط به اقوام دیگر دانستند، این دروغ تاریخی كه با دامن زدن صهیونیسم بینالمللی رشد كرده است با هدف قطع حافظه تاریخی ایرانیان صورت گرفته است. بنابراین غربیها این حقیقت و فرهنگ ایران را كتمان میكنند و از دیدگاه خود به تاریخ ما نگریستهاند كه مهمترین این دیدگاهها، دیدگاه اسطورهای است و به تاریخ ما جلوهای اسطورهای دادهاند.ما كهنترین تاریخ دنیا یعنی شاهنامه را داریم كه از اسطوره بسیار برتر است.
...
ﭠۄﺁטּὧـعــر بلندےکهﺁرزۄ میکنم امضاے ﻣـנּ زیر ﺁטּ باشد!