بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 72

موضوع: شاهنامه فردوسی بزرگ

Hybrid View

Yorgun آواتار ها
    • 66

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دانشگاه&خونه
    شغل , تخصص
    webmaster
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط غریب آشنا نمایش پست ها

من زیاد این بحث رو باز نمیکنم و از خودمم نمینویسم فقط توضیحی مینویسم که از اشتباهات کاسته بشه...

در برخي از چاپهاي شاهنامه پس از بيتهاي بالا كه بي‌گمان اصلي است و در بخش بعدي درباره آنها بحث خواهيم كرد، دو بيت زير مي‌آيد:

به گيتي بجز پارسا زن مجوي
    زن بدكنش خواري آرد به روي
    زن و اژدها هر دو در خاك به
    جهان پاك ازين هر دو ناپاك به

بيت آخر در 15 دستنويس از كهن‌ترين و معتبرترين دستنويسهاي شاهنامه4 كه تصحيح جلال خالقي مطلق براساس آنها استوار است، نيست و در چاپهاي معروف ژول مول و مسكو و حتي بروخيم نيز ديده نمي‌شود. پس اين بيت چگونه معروف خاص و عام شده است؟ تا آنجا كه بنده جستجو كرده است،‌ بيت مذكور در چاپ كلكته (رك. چ وُلرس، ج 2، ص 551، پانوشت 2) و بمبئي (1276 هـ.ق، ص 119، ب 5 از پايين) كه اساس آنها دستنويسهاي متأخر و كم اعتبار شاهنامه بوده، آمده و از همان طريق به برخي از چاپهاي كم‌اعتبارتر ايران مانند شاهنامه چاپ اميربهادر (ص 110، ب 21)، شاهنامه‌اي كه انتشارات ايران باستان به يادگار جشن هزارمين سال فردوسي منتشر كرده (ج 1، ص 131، ب 6 از پايين)، چاپ محمد رمضاني (ج 1، ص 432، ب 10679)، چاپ اميركبير (ص 123، ب 35) و چاپ دبير سياقي (ج 2، ص 487، ب 524) راه يافته است.

ابوالفضل خطيبي
    برگرفته از: نشردانش سال بيستم ش 2
    والا خیلی پشت شاهنامه حرفه مثلن این لینکو ببین
    تاریخ 2500 ساله صهیونیستی است
    ولی هرچی باشه نثر شور انگیزش جالبه و ارزش خوندن داره البته برا کسایی که حوصله مطالعه ی شعرهای بلند رو دارن
    واقعا علاقتون رو تحسین می کنم

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    باشگاه دانشجویان پیام نور-طبقه ی اول-پلاک7
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Yorgun نمایش پست ها
    والا خیلی پشت شاهنامه حرفه مثلن این لینکو ببین
    تاریخ 2500 ساله صهیونیستی است
    ولی هرچی باشه نثر شور انگیزش جالبه و ارزش خوندن داره البته برا کسایی که حوصله مطالعه ی شعرهای بلند رو دارن
    واقعا علاقتون رو تحسین می کنم
    شما خودت کامل این لینک رو خوندی؟

...

ﭠۄﺁטּὧـعــر بلندےکهﺁرزۄ میکنم امضاے ﻣـנּ زیر ﺁטּ باشد!

Yorgun آواتار ها
    • 66

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دانشگاه&خونه
    شغل , تخصص
    webmaster
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط غریب آشنا نمایش پست ها
    شما خودت کامل این لینک رو خوندی؟
    دروغ چرا کامل نخوندم
    من برای تثبیت حرف قبلیم این لینکو ندادم فقط گفتم خیلی حرف پشت چاپ های مختلف شاهنامه هست
    بی خیال شما شاهنامه تو بخون من کلن اهل داستان بلند منظومه ی بلند فیلم وسریال نیستم

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    باشگاه دانشجویان پیام نور-طبقه ی اول-پلاک7
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Yorgun نمایش پست ها
    دروغ چرا کامل نخوندم
    من برای تثبیت حرف قبلیم این لینکو ندادم فقط گفتم خیلی حرف پشت چاپ های مختلف شاهنامه هست
    بی خیال شما شاهنامه تو بخون من کلن اهل داستان بلند منظومه ی بلند فیلم وسریال نیستم

ممنون از صداقتت...
    ولی عالی بودو متشکرم...من بیشترش رو خوندم ...
    من اطلاعات زیادی ندارم که بخوام در این مورد بیشتر صحبت کنم...این بحث تخصصی...
    این قسمتش فکر میکنم بیشتر به تیترش ربط داشت...کوتاهه بخون
    این صحبت های دکتر جنیدی هست:
    علی خدایی بیجاری:جناب دكتر، چرا اسطوره‌های ما در شاهنامه اسطوره‌های كاملاً انسانی هستند درحالی كه در اسطوره‌های مصر، یونان، روم و حتی هند اسطوره‌ها نیمه انسان، نیمه خدایی یا نیمه انسان - نیمه حیوانی هستند و اعمالشان به شكل اغراق‌آمیزی ماورایی است در حالی كه اسطوره‌های ما قدرتشان از قدرت بشری عدول نمی‌كند؟ما اصلاً‌ اسطوره نداریم. تاریخ ایران از آفرینش آغاز می‌شود و دانش پیشرفته امروز آن را تأیید می‌كند. آفرینش با كیومرث (جان میرا) شروع می‌شود و در شاهنامه می‌بینیم جانی مطرح می‌شود كه در ادامه آن مرگ است. در حالی كه بحث مرگ در اسطوره‌های غربی بسیار كودكانه است. كهن‌ترین تاریخ اروپایی 2800 سال قدمت دارد و این برمی‌گردد به زمانی كه یونانیان وارد سرزمین اروپا می‌شوند و بعد از شكل‌گیری یونان، روم پدید می‌آید و بعد از هزار سال كم كم كشورهایی مثل فرانسه و انگلیس شكل می‌گیرند. نهایت تاریخ اروپاییان 1800 سال بیشتر نیست و هرچه از یونانیان نیز به یادگار دارند، افكاری توام با خواب و خیال و افسانه است و سرشار از خدایان دروغین و اعتقاداتی است كه با نام اسطوره توجیه می‌كنند. به همین دلیل اروپاییان از رخوت ایرانی‌ها كه تا بعد از حمله مغول ادامه داشت استفاده كردند و با دروغ و تزویر سعی در ساختن تاریخی برای ایران كردند كه تا حد تاریخ خودشان باشد.برای همین حكومت مادها را سرچشمه تاریخ ایران دانستند كه حدود 2750 سال قدمت دارد و تمام اكتشافات باستانشناسی قبل از حكومت مادها را مربوط به اقوام دیگر دانستند، این دروغ تاریخی كه با دامن زدن صهیونیسم بین‌المللی رشد كرده است با هدف قطع حافظه تاریخی ایرانیان صورت گرفته است. بنابراین غربی‌ها این حقیقت و فرهنگ ایران را كتمان می‌كنند و از دیدگاه خود به تاریخ ما نگریسته‌اند كه مهم‌ترین این دیدگاه‌ها، دیدگاه اسطوره‌ای است و به تاریخ ما جلوه‌ای اسطوره‌ای داده‌‌اند.ما كهن‌ترین تاریخ دنیا یعنی شاهنامه را داریم كه از اسطوره بسیار برتر است.

...

ﭠۄﺁטּὧـعــر بلندےکهﺁرزۄ میکنم امضاے ﻣـנּ زیر ﺁטּ باشد!

برچسب برای این موضوع