1. مهمترین کار این است که آرامش خود را حفظ کرده و به صورت منطقی سعی در حل مشکل موجود کنید.
2. در طول روز سه وعده اصلی غذا، دو یا سه میان وعده مصرف شود.
3. زمان میان وعدهها باید مشخص باشد.
4. فاصله بین وعدهها و میان وعدهها کمتر از 3 ساعت باشد.
5. خوردن غذا به یک اتاق یا جای خاصی در آن اتاق محدود شود.
6. مواد غذایی موجود روی میز در هنگام غذا خوردن مشخص شود.
7. طبق فهرست خرید پیشین، موادغذایی تهیه شود.
8. باید از خوردن غذاهای خارج از برنامه خودداری کرد.
9. در صورت رعایت نکردن موارد بالا باید سعی شود از مواد کم کالری، نظیر: سبزیها (کاهو، هویج، خیار و ...) میوهها و در نهایت نانها و بیسکویتهای سبوسدار استفاده شده و از مصرف شیرینی، شکلات و چربیها واقعاً پرهیز کنید.