با سلام
کافی هست با انتخاب بخش و رشته مدنظر در تالار نمونه سولات سپس با مراجعه به تاپیک یا موضوع نمونه سوالات مدنظره مثلا
مجموعه نمونه سوالات شخصیت ( نظریه ها و مفاهیم ) -گرایش روان شناسی در مقطع کارشناسی ارشد پیام نور
سپی با مطالعه دقیق و با دقت می توانید نمونه سوالات مربوطه را از بخش ضمیمه دانلود و استفاده کنند
![]()
فایل های ضمیمه
البته مقدار و تعداد نمونه سوالات در این مقطع ارشد هنوز کامل نیست و ما هم چون در حال اماده سازی هستیم و اط طرفی دست تنها هستیم مدتی طول می کشد ولی حتما در اسرع وقت نمونه سوالات ارشد در مقاطع و رشته های مختلف درج و اطلاع رسانی می شود.
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام خدمت مدیر عزیز خدا قوت
من یه نمونه سوال رو از سایت شما دانلود کنم خواستم تشکر کنم از شما
من خیلی دنبال نمونه سوال درس روشهای اماری پیشرفته(عنوان کتاب:استنباط آماری در روانشناسی و علوم تربیتی) رشته روانشناسی در مقطع ارشد پیام نور(تستی باشد چون الان سوالات این درس رو تستی می دهند)هستم. ممنون می شوم اگر در سایت قرار دهید چون امتحان اون هم نزدیکه.
به شما سر خواهم زد.
بدرود...
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور