فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام
من ترم اخر بودم.
2 تا از امتحانا رو نتونستم شرکت کنم
حالا 6 واحد بیشتر نمونده موقع ثبت نام ارور حداقل واحد میده.
چی کارباید کرد؟
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
از مسئول رشته دانشگاه هم پرسیدم اون هم گفتش که نمیشه و حداکثر میتونی 20 واحد برداری. هرچند به نظرم اومد خودش هم زیاد مطمئن نیست. جناب sunyboy عزیز آیا شما در این مورد مطمئن هستین که من میتونم تا 24 واحد بردارم.در صورت امکان میتونید به بخش نامه ای چیزی استناد کنید که من به کارشناس مربوطه ارایه کنم.
خیلی ممنون میشم از شما
به ادرس زیر مراجعه کنید
بزرگوار شما فرمودین که میتونم تا 24 واحد رو انتخاب کنم. من هم از شما سوال کردم که بر اساس کدام قانون یا بخش نامه ای میتونم در این ترم تا 24 واحد رو بردارم. و فکر نمیکنم از حرفهای من این استنباط بشه که من از شما نامه ای خواسته باشم.
این که فرمودید "بله میتوانید" سوال من اینه که بر چه اساسی؟ ایا از بخش نامه خاصی شما مطلع هستید که من یا کارشناس مربوطه بی اطلاع هستیم؟ یا همینطوری بر اساس نظرخودتان ؟
البته شما طوری محکم و با قاطعیت نوشتید که: بله میتوانید ،که من فکر کردم حتما شماره ها و تاریخ صدور بخش نامه های مربوطه را هم میدونید.
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg
دوستان تاریخ انتخاب واحدم گذشته.هر وقت میرفتم سایت گلستان تو مرورگر فایر فاکس نشون نمیداد چیزی.حالا چیکار کنم.لطفا راهنمایی کنین
خواستم بدونم تاريخ حذف و اضاف كي هست؟
ممنون.