به نقل از روابط عمومي معاونت سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، حسين فاضلي با بيان اين مطلب افزود: در اجراي اين طرح، روستاهايي که داراي قابليت هاي گردشگري هستند شناسايي شده و با انجام بررسي ها و مطالعات آماده واگذاري به سرمايه گذاران بخش خصوصي و جوامع محلي براي ارتقاء توانمندي هاي اقتصادي – اجتماعي هستند.
وي با اشاره به اينکه تاکنون در 40 روستا مطالعات لازم انجام شده است،گفت: در حال حاضر نيز 52 روستا در دست مطالعه بوده و مراحل شروع مطالعه 100 روستاي هدف گردشگري ديگر نيز از طريق انتخاب مشاوران ذيصلاح در دستور کار قرار دارد.
معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي روند توسعه زير ساخت هاي گردشگري را مناسب توصيف کرد و اظهار داشت: تسريع در روند توسعه زير ساخت هاي گردشگري با توجه به ظرفيت ها و پتانسيل هاي گردشگري نيازمند عزم ملي، همکاري و مساعدت دستگاه هاي ذي ربط در عرصه هاي مربوط به حوزه هاي وظايف و ماموريت هاي آنان و تامين منابع تسهيلات در قالب برنامه هاي تدوين شده مبتني بر مطالعات صورت گرفته دارد.
وي با اشاره به تصويب 920 منطقه نمونه گردشگري ادامه داد: مراحل انجام مطالعات و شروع عمليات اجرايي اين مناطق متناسب با وضعيت پيشرفت فيزيکي هر يک از آنها مورد پيگيري معاونت سرمايه گذاري و طرح ها قرار دارد.
وي، همچنين از افتتاح و راه اندازي بيش از يکصد طرح در بخش زير ساخت هاي گردشگري در دهه فجر خبر داد و افزود: اين طرح ها شامل اقامتگاه، مجتمع هاي خدمات بين راهي و مناطق نمونه گردشگري بود که با سرمايه گذاري بخش دولتي و يا خصوصي اجرا شده است.