من طرفدار اقا امیر هستم دخترای این دوروزومون عجیب هستن از وقتی رفتم دانشگاه چیزای که در شان یه دختر نیست میبینن دخترا اگه پاپیش نذارن ولی باجلف بازیاشون پسرارومیکشونن طرف خودشون
من طرفدار اقا امیر هستم دخترای این دوروزومون عجیب هستن از وقتی رفتم دانشگاه چیزای که در شان یه دختر نیست میبینن دخترا اگه پاپیش نذارن ولی باجلف بازیاشون پسرارومیکشونن طرف خودشون
ماه ناز خانومی نداشتیما!
رفتی تو جبهه ی مخالف؟! نفوذی شدی؟![]()
من خودم هیچ وقت پا پیش نذاشتم وقتیم کسی پیشنهاد میده رد میکنم میگن عجب دختره املهیا مغروره
کی هست که دیگه اجتماعی نباشه در واقع رد کردنو نشون دهنده ی عدم داشتن روابط اجتماعی میدونن(بعضیا)ولی در کل من بادوستی حتی برای ازدواج وشناخت بیشتر مخالفم ولی دوست داشتم یکم کمتر حساسیت نشون بدم در برابر درخواست دیگرون ...
اگه واقعا خوشت اومده و خودتم روت نمیشه یا مغروری>بهتره از یه نفر بخوای باهاش حرف بزنه یا حداقل حرف دلشو دربیاره یا یه چیز تو همین مایه ها....
منظورم واضح بود؟؟؟؟
برای غلبه بر خجالت میتونید با شخص مقابل به صورت کاملا آزمایشی مکالمه نمایید(تکرار میکنم کاملا آزمایشی)
مثلا بگی:سلام میتونم چند لحظه وقتتونو بگیرم... یا میتونم باهاتون حرف بزنم....(اگه امکان داشت برید یه جای تقریبا خلوت)
بعد درحد 1 دقیقه درباره خودت حرف بزن از خصوصیاتت بگو(فقط یه دقیقه)
در مرحله بعد بگو دوسش داری و ازش خوشت اومده و نظرشو بخواه.اگه من من کرد بگو اگه میخواید بعدا جواب بدید.(کلا باید 3-4 دقیقه بیشتر طول نکشه)
این راه کار آقایون بود.
اگه خانم ها هم میخوان بگن راهنماییشون کنم![]()