من خودم یه دخترم...
اصلا اینطوری فکر نکن...
من مطالب بچه ها رو خوندم فقط می خواستم بگم با توجه به تجربه ای که دارم فکر میکنم دوستی نه بده و نه خوب...
من دیده ام مردهایی رو که تا قبل از ازدواج با هیچ دختری دوست نبوده اند اما بعد از ازدواج تازه فهمیده اند که چه نعمتی رو از دست داده اند
و پسرهایی رو که دوست دخترهای زیادی داشته اند اما بعد از ازدواج حریم خانواده شون رو حفظ کرده اند.
و برعکس....
دوستی و ارتباط برای آدم ها مثل استفاده از هرویین در پزشکی میمونه....
میشه بهش معتاد بشی و خودت رو نابود کنی و میتونی ازش مسکن بسازی برای تسکین درد یک بیمار سرطانی..
اما مثل هر وسیله دیگه ای که مردم تو ایران ازش بد استفاده میکنن و یا افراط میکنن و یا تفریط .....با این موضوع هم بد برخورد شده. اکثر مردم با دوستی های قبل ازدواج روح و جسمشون رو نابود و غرق میکنن و اصلا خوب ازش استفاده نمی کنن و بالطبع زندگی آینده شون هم خراب میشه.
فقط تعداد کمی هستن که عاقلانه از امکانات دوروبرشون استفاده می کنن و مثلا در دوستی با جنس مخالف از مزایای آرامش و پشتوانه روحی دوستشون استفاده میکنن و زندگیشون رو پیش می برن. (البته در کل تعداد کمی آدم هستن که در زندگیشون هدف دارند و قراره به یک سمتی برن)
شما برای ازدواج چه دختر و چه پسر باید گذشته رو در مورد طرف مقابلتون بی خیال بشید و فقط سعی کنید با آدمی آینده تون رو شریک بشین که همه آینده ش رو با شما شریک بشه. با کسی زندگیتون رو بسازین که بهترین دوستتون بشه.... باید رابطتون رو دوستانه تعریف کنین وگرنه اگه مسائل غیر مشترکتتون زیاد باشه حتما طرف مقابلتون (چه دختر و چه پسر) یک نفر دیگه رو برای رفع نیاز روحیش جایگزین شما میکنه)
من تو همه حرف هایی که زدم آدم های هرزه و خوشگذران رو ندید گرفته ام و فکر کردم منظور سوال این آدم ها نبوده....
و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
من باید ببینم رابطش در چه حدی بوده .
و درکل چه جور دختریه، این که بخوای یه دختر نجیب رو از یه دختر نا نجیب تشخیص بدی کار سختی نیست. پسرا تو این زمینه استادن .
من به شخصه اگه بدونم یه دختر بایه پسر دوست بوده به هیچ وجه باش ازدواج نمی کنم برا من مهم نیست که در حد پارک رفتن بوده یا سینما یا خیابون رفتن
یا تو ماشینش می رفته یا تو خونش می رفته به همچین دختری نمی تونم اعتماد کنم برای زندگی مشگل اون رابطه جنسی نیست مشگل اینه دخترایی که با پسرا دوست میشن
ثبات شخصیت ندارن و دم دمی مزاجن و تنوع طلب
من همین که ببینم یه دختری با پسری که هیچ نسبتی باش نداره میگه می خنده قید ازدواج با هاشو می زنم
اگه ندونی چی؟ مثلا با چند نفر دوست بوده ولی شما ندونی مشکل حله؟
اگه ببینی که با کسی داره بگو بخند میکنه ،حق داری باهاش ازدواج نکنی فرض بر اینه که قبلاً با یکی دوست بوده ! ولی اینو بدون اگه یه دختر دوس پسر نداشته دلیل به پاک بودنش نیست شاید محدودیت های خانواده اینطوری ایجاب میکرده و شاید بعد از ازدواج وقتی ذره ای آزادی ببینن کارها بکنن..
همه چیز برمیگرده به ذات آدم .
خلاصه صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ولی تفکر شما درمورد ازدواج غلط هست
میدونی بیشترین آمار طلاق در ایران بعد از تهران مربوط به کدوم استان هست؟ یکی از استانهای مذهبی و معتقد که من اسمشو نمیارم . به ظاهر توجه نکن به ذات انسان نگاه کن به قول یکی از دوستان اگه شما اونی که میخوای رو پیدا کردی باهاش ازدواج کنی و بهش محبت کنی دلیل نمیشه بعد از ازدواج بره محبت رو از کس دیگه ای گدایی کنه.
ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه
بعد از ازدواج هم همسرش ولش نمی کنه که هر کاری دوست داره بکنهدختری که تو قبل از ازدواج به فوانین خانواده پایبند بوده بعد از ازدواج دلیلی نداره بخواد فوانین خانواده جدیدشو بشکونه همجین دختری حتی اگه با زور هم عفیف مونده باز هم عفیف می مونه خیلی از دخترا هستند در شرایط اجبار خانواده خیابونی میشن و از خونه فرار می کنن
منظورتون اینه من مذهبی هستماز دوستانی که اینجا قدیمی ترن بپرسین من مذهبی هستم
یا مطالبی که تو این فروم گفتم رو بخونین
http://pnu-club.com/pnu.thread52281.html
روشنفکری به دوست پسر دوست دختر داشتن نیست رو شنفکری به تفکیک مسائل از همه
ازدواج بر انسان های تکپر
دوستی برا انسان های تنوع طلب
کسی که مذهبی میگه دوستی قبل ازدواج گناه من اینو نمی گم دلیل من چیز دیگه
من میگم انسان ازاد دو راه داره
1 از طریق دوست پسر دوست دختر داشتن زندگی شو ادامه بده مشگلی هم نداره از نظر من
2 قبل ازدواج عفیف باشه و بعد ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده
من میگم کسایی که دوست دارند جزو گزینه 1 باشن محترمن ولی اگه ازدواج کنن فقط یه خانواده متلاشی بوجود میارن بچه های طلاق محصول این نوع ازدواج ها هستند
ازدواج یعنی محدودیت کسی که قبل ازدواج محدود نبوده نمی تونه بعد ازدواج محدود باشه
منم موافقم هر کس ازاد راه خودش رو خودش انتخاب کنه من خواستم مشاهداتی که در این زمینه داشتم در اختیار دوستان بذارم از ما گفتن بود میدونم حرفام برا خیلی ها تلخ همیشه حقیقت تلخ
من دخترا رو فقط در نظر نگرفتم منظورم پسرا هم هستن .شاید الان تعداد پسرایی که دوس دختر دارن از تعداد دخترایی که دوس پسر دارن بیشتر باشه . پس چرا دخترا خیلی وقتا دونسته و ندونسته این قضیه رو قبول میکنن که همسر آیندشون قبلا دوس دختر داشته ولی الان سرش تو لاک خودشه و دیگه دنبال این قضیه ها نمیره . وقتی میبینن پسر درستیه بهش اعتماد میکنن. این موردم نمونشو دیدم
و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
تعداد پسر هایی که دوست دختر دارن خیلی کمتر از دخترایی که دوست پسر دارن شاید 5 برابر با هم اختلاف دارن
همه پسرا شخصیتشون اجازه نمی ده که تو خیابون یا محیط دیگه به دختری پیشنهاد دوستی بدن
ولی همیشه تو خیابونا و جا های دیگه یه سری پسرا هستن که روزی چند بار به چندتا دختر پیشنهاد دوستی بدن هر کدومشون هم n تا دوست دختر دارن به دوست دختراشون هم نمی گن که چندتا دوست دوست دارند به همه هم میگن عاشقتم تو نباشی میمیرم تو تو دنیا تکی و از این جور چرت و پرتها نمی دونم دختر ها باور می کنن یا نه
هر دختری تو خیابون بره هر دفعه چند نفر هستن که دنبالش بی افتن بعضی از این دخترا مغرور هم میشن فکر می کنن اش دهن سوزی هستن که پسرا دنبالشون می افتن
نمی دونن برا پسرایی که دنبالشون افتادن شخص اون مطرح نیست جنسیت اون مطرح
به همین دلیل دخترایی که دوست پسر دارن تعدادشون بیشتر
یه چند تا فاکتور دیگه هم هست
پسر اگه بخواد دوست دختر داشته باشه امکانات بیشتری می طلبه
یه پسر این چیزا رو باید داشته باشه پول ماشین خونه تیپ خوب همه پسرا این شرایط رو ندارن
ولی دختر هیچ چیز لازم نداره برا اینکه دوست پسر داشته باشه هم دخترا می تونن
برا همین دخترا حمله می برن سمت این پسرا و هر پسری که این شرایط رو داره با کلی دختر دوست میشه وبعضی پسرا هم با هیچ کس