بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 108 از 109 اولیناولین ... 85898106107108109 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,071 تا 1,080 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي:مهدوي كيا و حسيني را مي‌خواهم

حميد استيلي از شروع تمرين‌هاي پرسپوليس از روز شنبه خبر داد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره نخستين روز سرمربي‌گري‌اش در فصل جديد اظهار کرد: امروز با چند تن از بازيکنان باشگاه جلسه داشتيم و براي فصل بعد با آن‌ها صحبت کرديم. همچنين از امکانات ورزشگاه درفشي‌فر بازديد کردم اميدوارم که بتوانيم هرچه سريع‌تر تيم را جمع کنيم و تمرين‌هاي خود را از روز شنبه آغاز خواهيم کرد.
    استيلي با بيان اينکه هدفم قهرماني پرسپوليس در اين فصل است، گفت: سعي مي‌کنيم يک تيم خيلي خوب را براي فصل بعد آماده کنيم و ان‌شاءالله باشگاه با بازيکنان مورد نظر به توافق مي‌رسد تا حضوري پرقدرت در ليگ پيش رو داشته باشيم.
    استيلي درباره اضافه شدن بهنام ابوالقاسم‌پور و سعيد عزيزيان به کادر فني پرسپوليس هم گفت: هر دو از مربيان خوب فوتبال ما هستند که اميدوارم در اين فصل براي پرسپوليس مثمر ثمر باشند.
    وي در مورد بحث‌هايي مبني بر نمايشي بودن کميته فني پرسپوليس و زير سوال بردن انتخاب شما گفت: واقعا اين طور نيست. افراد حاضر در کميته فني همه شخصيت‌هاي بزرگي هستند که افتخار باشگاه پرسپوليس در چند سال گذشته بوده‌اند و بايد به آنها احترام گذاشت. آنها بزرگ پرسپوليس هستند و به هر حال طبق تصميم آنها من به عنوان سرمربي جديد انتخاب شدم.اميدوارم که در اين فصل با پرسپوليس قهرمان شوم.
    حميد استيلي درباره دروازه‌بان پرسپوليس در فصل بعد و مذاکره اين باشگاه با مهدي رحمتي گفت: صحبت‌هايي را با رحمتي انجام داده‌ايم و اميدواريم که او در اين فصل به ما اضافه شود. ضمن اينکه حقيقي هم از گلرهاي جوان و آينده‌دار فوتبال کشورمان است که سعي مي‌کنيم او را هم در تيم نگه داريم.
    سرمربي پرسپوليس از پذيرفتن پيشنهاد مديريت فني از سوي حشمت مهاجراني خبر داد و گفت: ايشان در حال آمدن به تهران هستند و ان‌شاءالله فصل بعد در خدمت او خواهيم بود.
    وي درباره مذاکراتش با رضا نورمحمدي و اين موضوع که اين مدافع با پرسپوليس به توافق نرسيده گفت: خير. هم نورمحمدي و هم ابراهيم شکوري جزو مدافعان خوب پرسپوليس هستند و امروز هم تا لحظات آخر که من در باشگاه بودم، با هر دوي آنها به توافق رسيده بوديم.
    استيلي درباره حضور مهدوي کيا در پرسپوليس هم گفت: مهدي يکي از اسطوره‌هاي پرسپوليس است. دنبال اين هستيم که مهدوي کيا در فصل بعد براي ما به ميدان برود. البته در زمينه جذب بازيکنان محدوديت‌هايي هم داريم که بايد همه آنها را در نظر بگيريم.
    سرمربي پرسپوليس با اشاره به مذاکره اين باشگاه با کريم انصاري فرد گفت: سيد جلال حسيني هم در ليستي که به باشگاه داده‌ام حضور دارد و بايد منتظر باشيم و ببينيم نتيجه مذاکرات چه خواهد بود.
    حميد استيلي همچنين درباره برنامه پرسپوليس براي اردوهاي داخلي و خارجي گفت: اول از همه بايد ببينيم چه امکاناتي از سوي باشگاه در اختيار ما قرار مي‌گيرد. فعلا مهم‌ترين چيز اين است که همه بازيکنان را جمع کنيم چرا که ما زمان را خيلي از دست داده‌ايم. فعلا در ايران هستيم و مطمئنا برنامه اردوي اروپايي هم در نظر داريم.
    زننده گل نخست تيم ملي در ديدار تاريخي مقابل آمريکا در جام جهاني 1998 درباره همزماني امضاي قراردادش با پرسپوليس با روزي که دروازه تيم ملي آمريکا را باز کرده بود، گفت: من خودم هم در جريان اين موضوع نبودم. وقتي داشتم قرارداد را امضا مي‌کردم، نگاهي به تاريخ انداختم و ديدم که آن تاريخ برايم خيلي آشناست و تازه امروز صبح فهميدم که همان روزي است که به آمريکا گل زده‌ام. ان‌شاءالله اين موضوع براي ما سبب خير خواهد شد و همان طور که در آن سال آمريکا را شکست داديم، امسال هم با پرسپوليس موفق باشيم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بادامكي در پرسپوليس ماندني شد

حسين بادامکي با عقد قرارداد يک ساله در پرسپوليس ماندني شد

حسين بادامکي پس از جلسه‌ در باشگاه پرسپوليس با عقد قراردادي يک ساله در اين تيم ماندني شد.
    وي سپس راهي هيئت فوتبال شد تا قرارداد خود را به ثبت برساند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فشنگچي: كاري به دايي نداريم،‌ ما سرباز پرسپوليس هستيم

امير حسين فشنگچي گفت: کاري نداريم که دايي از پرسپوليس رفت، ما سرباز پرسپوليس هستيم و بايد با استيلي کار کنيم.

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس درباره جلسه روز پنجشنبه اين باشگاه که با حضور حبيب کاشاني و حميد استيلي و چند تن از بازيکنان برگزار شد، اظهار کرد: جلسه خوبي بود، استيلي کمي براي ما صحبت کرد، اميدواريم که در روزهاي باقيمانده بازيکنان خوبي را به خدمت بگيريم و حضوري پر قدرت در فصل بعد داشته باشيم.
    فشنگچي ادامه داد: من يک سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و اميدوارم بهتر از فصل گذشته بازي کنم، هر چند که در فصل قبل هم به نظر خودم عملکرد خوبي داشتم.
    وي همچنين درباره جدايي علي دايي از پرسپوليس گفت: ما کاري نداريم که چه کسي از پرسپوليس رفته و چه کسي به پرسپوليس آمده، ما سرباز پرسپوليس هستيم و با باشگاه قرارداد داريم، حالا هم که استيلي آمده بايد با او کار کنيم و اميدوارم با استيلي موفق شويم.
    فشنگچي اضافه کرد: من تجربه کار کردن با استيلي را ندارم اما مي‌دانم که تيمهايش هميشه خوب بازي مي‌کنند.
    هافبک تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه پرسپوليس از ساير تيمها عقب نيست، گفت: فصل نقل و انتقالات تازه شروع شده و هنوز زمان زيادي براي به خدمت گرفتن بازيکنان خوب داريم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اولروم و پروين در باشگاه پرسپوليس حضور يافتند

مهاجم پيشين تيم فوتبال ابومسلم در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا کرد.

عرفان اولروم مهاجم پيشين تيم‌هاي تراکتورسازي و ابومسلم عصر امروز در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا کرد اما موفق نشد با حميد استيلي ديداري داشته باشد. قرار شد استيلي در تماس تلفني با اولروم با وي صحبت کند. گفته مي‌شود اولروم يکي از گزينه‌هاي خارجي مدنظر استيلي براي حضور در پرسپوليس است.
    * محمد پروين براي روشن شدن تکليف نهايي‌اش با استيلي ديدار کرد و در مورد وضعيتش به گفت‌وگو پرداخت.
    * سکوبرت نيز که امروز براي دومين بار به باشگاه آمده بود پس از گرفتن تسويه حساب، قرار شد چند روزي به مرخصي برود و سپس درباره ادامه همکاري‌اش با قرمزپوشان تصميمات لازم گرفته شود. به احتمال فراوان اين بازيکن در فصل آينده در پرسپوليس نخواهد بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كاشاني مايلي كهن را مي خواهد، استيلي مهدوي كيا را مي خواهد

کاشاني که اين روزها به دليل انتخاب استيلي تحت فشار طرفداران دايي است قصد دارد با انتخاب محمد مايلي کهن تا حدودي فشارها را از سر خود باز کند.

در حالي که چند روزي از انتخاب حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس مي گذرد اين تيم بدون حاشيه خاصي در رسانه ها به دنبال جذب نفرات مورد نظر خود است.
    در همين زمينه شنيده مي شود استيلي و کاشاني بر خلاف ظاهر اختلاف هايي هم با هم دارند. حميد استيلي از همان ابتداي حضور در پرسپوليس ظاهرا علاقه بسياري به جذب مهدي مهدوي کيا داشت اما اين انتقال با مخالفت حبيب کاشاني منتفي شد. استيلي بارها در صحبتهاي خود اعلام کرد که علاقمند به جذب مهدوي کيا است اما به نظر مي رسد اين انتقال با مخالفت کاشاني شکلي منتفي شده به خود گرفته است.
    کاشاني که اين روزها به دليل انتخاب استيلي تحت فشار طرفداران دايي است قصد دارد با انتخاب محمد مايلي کهن تا حدودي فشارها را از سر خود باز کند. او مي خواهد مايلي کهن را به عنوان مديرفني انتخاب کند تا دايي و طرفدارانش نگويند انتخاب استيلي و البته حشمت مهاجراني از پيش تعيين شده بوده.
    اين در حالي است که استيلي اصرار بسياري به حضور حشمت مهاجراني به عنوان مدير فني دارد اما اين موضوع با مخالفت کاشاني روبرو شده و باعث بروز اختلاف هاي پنهاني ميان مديرعامل و سرمربي سرخ ها شده است. البته کاشاني و استيلي در مورد جذب مربي خارجي هم با يکديگر اختلاف داشتند.
    استيلي علاقمند به حضور مربي خارجي بود اما کاشاني که علاقه زيادي به مربيان خارجي ندارد با اين موضوع مخالفت کرد تا ابولقاسمپور و عاشوري در کادرفني پرسپوليس قرار بگيرند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

معمارزاده به پرسپوليس پيوست

دروازه‌بان فصل گذشته تيم فولاد خوزستان به پرسپوليس پيوست.

ميثاق معمارزاده دروازه‌بان فصل گذشته تيم فولاد خوزستان که هم اکنون با تيم ملي در اتريش به سرمي‌برد، از طريق پدرش با باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کرد.
    امروز عصر قرارداد معمارزاده را به طور رسمي در هيئت فوتبال با وکالت پدرش ثبت شود.معمارزاده پيش از اين نيز سابقه حضور در پرسپوليس را داشته است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آقايان پرسپوليس را به صاحبان اصلي‌اش تحويل دهيد
    دايي: كميته پيشكسوتان باعث دودستگي پرسپوليس نمي‌شود

سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با تشکيل کميته پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس دو دسته نمي‌شود.

علي دايي گفت: ابتدا از صميم قلب خوشحالم که پيشکسوتان پرسپوليس بابت عملکردم در فصل گذشته از من رضايت دارند.
    من احترام خاصي براي بزرگان قائل هستم و دست تک‌تک آنها را مي‌فشارم. روزي روزگاري آنها براي اين تيم عرق ريخته‌اند و زحمت کشيده‌اند تا دل هزاران هوادار شاد شود بنابراين اينها سرمايه‌هاي بي‌چون و چراي پرسپوليس هستند.

دايي ادامه داد: دست پيشکسوتان درد نکند که براي مراسم تقدير برنامه ريزي کرده‌اند قطعا در اين مراسم و جلسه پيشکسوتان پرسپوليس به عنوان يک فرد کوچک اين باشگاه حضور پيدا خواهم کرد تا ارادت خودم را به اين بزرگان و سرمايه‌هاي اين باشگاه نشان دهم.
    دايي در پاسخ به سؤالي که آيا اين کار باعث نمي‌شود که در پرسپوليس دو دستگي به وجود آيد، گفت: اين طور نيست، اين پيشکسوتان افرادي نيستند که دلشان براي پرسپوليس نسوزد. آنها افرادي هستند که عاشق اين تيم هستند حالا چه عيبي دارد که بعد از سال‌ها کنار همديگر بنشينند و با يکديگر به گفت‌وگو بپردازند.

دايي در پايان خاطرنشان کرد: من اسم خاصي نمي‌برم و با هيچ کس کاري ندارم. اما آقايان بدون شک بايد باشگاه پرسپوليس دست صاحبان اصلي خودش باشد؛ کساني که عاشق اين تيم هستد و دوست دارند هميشه پرسپوليس موفق شود. اميدوارم کميته پيشکسوتان پرسپوليس موفق در راستاي اهدافش باشد.
    وي درباره برخي نوشته‌ها مبني بر ناراحتي‌اش از محمود خوردبين بابت حضور در پرسپوليس اظهار داشت: من نمي‌دانم چه کسي اين حرف را زده است؟! پرسپوليس خانه خوردبين است. اگر ايشان در اين تيم نباشد چه کساني بايد در جمع پرسپوليسي ها حضور داشته باشد؟
    دايي افزود: من خاطرات بسيار خوبي با محمود خوردبين دارم و خوشحالم که او در خانه‌اش دوباره حضور دارد. براي وي از صميم قلب آرزوي موفقيت مي‌کنم و اعلام مي‌کنم من با وي هيچ مشکل و يا گلايه‌اي ندارم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

از دايي و استيلي در پرسپوليس استفاده مي‌کنم
    پروين: نبايد براي واگذاري پرسپوليس به پيشكسوتان پولي بگيرند

سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نبايد براي واگذاري باشگاه به پيشکسوتان پول بگيرند، هر چند ما توانايي مالي خريدش را داريم.

علي پروين در پايان نشست کانون پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: جلسه خوبي بود و همبازي‌هاي قديمي‌مان را بعد از چند سال ديديم. برخي از آنها را 5-6 سال بود نديده بودم. اميدوارم اين جلسات ادامه داشته باشد تا به هدف‌مان برسيم. هدف ما اين است که پرسپوليس به بخش خصوصي واگذار شود و پيشکسوتان بهترين نفرات براي دريافت اين باشگاه هستند.
    وي در مورد اينکه برگزاري چنين جلساتي در باشگاه استيل آذين حاشيه‌سازي براي پرسپوليس نيست، گفت: هدايتي اين دفتر را به پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس هديه کرد و دفتر براي خود آنها است. امروز هم افتتاحيه آن بود.
    پروين در مورد راي‌گيري براي انتخاب 5 عضو هيئت مديره پيشکسوتان گفت: صلاح ديديم راي‌گيري نکنيم و با بهزادي و دوستان مي‌نشينيم نفرات را انتخاب مي‌کنيم.
    وي در مورد يارگيري پرسپوليس و جذب نفراتي چون علي کريمي در اين فصل گفت: کريمي بازيکن بزرگي است اما با يکي دو بازيکن کار درست نمي‌شود. پرسپوليس امسال هم به دليل بي‌پولي نمي‌تواند يارگيري کند و ممکن است مشکلات فصل گذشته را داشته باشد.
    سرمربي پيشين پرسپوليس در مورد اينکه چه کساني به اين جلسه دعوت شده بودند، ‌گفت: از استيلي، دايي، پيرواني، کريم باقري، ذوالفقارنسب و زادمهر دعوت کرده بوديم که در اين جلسه حاضر شوند. ما نمي‌خواهيم مقابل مردم قرار بگيريم. هدف‌مان اين است که پرسپوليس قوي باشد و هدف ديگري نداريم.
    وي در مورد اينکه پشتوانه مالي خريد باشگاه پرسپوليس را داريد يا خير، گفت: اگر پشتوانه نداشتيم چنين پيشنهادي نمي‌داديم. اينگونه نيست که امروز پيشنهاد بدهيم و فردا که با آن موافقت کردند، تازه به دنبال پول بدويم. امروز 5 رئيس فدراسيون و 5 مربي تيم ملي در اين جمع حضور داشتند. اينها نفرات کمي نبودند هر چند معتقدم نبايد براي واگذاري باشگاه به پيشکسوتان پولي بگيرند.
    پروين در مورد اينکه حسين هدايتي قرار است يک تيم ديگر بخرد، گفت: هدايتي قرار نيست تيم ديگري را بخرد.
    وي در مورد اينکه گفته اگر پرسپوليس را بخرد علي دايي را سرمربي آن خواهد کرد،‌گفت: اگر تيم پرسپوليس را بگيرم از دايي و استيلي در آن استفاده مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

واكنش باشگاه پرسپوليس به اظهارات مديرعامل داماش

معاون حقوقي باشگاه پرسوليس گفت: آقاي عابديني احتمالاً تحت تأثير فضاي ذوق زدگي ناشي از صعود به ليگ برتر، اظهارات غيرمسئولانه‌اي بيان کرده‌اند.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس‌، مصطفي شکري در واکنش به سخنان اخير مدير عامل باشگاه داماش گفت: در ابتدا لازم است صعود تيم داماش را به ليگ برتر تبريک بگويم و اظهار اميدواري کنم که حضور اين تيم در ليگ برتر محدود به يک فصل نباشد. قطعاً يکي از عوامل پيشرفت تيم هاي صعود کننده، مديريت صحيح و مدبرانه در چنين شرايط نويني، خواهد بود.
    وي، افزود: متأسفانه در روزهاي اخير شاهد بوديم که آقاي عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان، احتمالاً تحت تأثير فضاي ذوق زدگي ناشي از صعود به ليگ برتر، اظهارات غير مسئولانه اي بيان کرده اند که صرف نظر از ايجاد مسئوليت حقوقي و جزايي در محضر مراجع قضايي و تحميل مجازات ها و تنبيهات انضباطي، در دراز مدت منتج به سرخوردگي ناشي از افول تيم خواهد شد.
    وي تصريح کرد: به هرحال اين باشگاه حسب وظيفه خود نسبت به طرح دعوي در مرجع صالحه اقدام کرده است. مع الوصف مجدداً يادآور مي شود بر حسب مقررات جزايي کشور، توهين به افراد جرم تلقي شده و همچنين براساس مفاد آيين نامه انضباطي فدراسيون هرگونه مصاحبه و اظهار نظر خلاف واقع و توهين آميز عليه مقامات رسمي تيم ها، تخلف محسوب و موجب مجازات انضباطي است.
    شکري خاطرنشان کرد: بديهي است که انتظار مي رود مديران ورزشي باشگاه ها در رعايت اصول اوليه انضباطي و اخلاقي پيش گام و الگو براي ساير ارکان باشگاه ها باشند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رقابت جدي بين ميثاق و حقيقي در پرسپوليس

استيلي بايد 2 مهره خود را به گونه اي در شطرنج ليگ يازدهم حرکت دهد که پرسپوليس مات نشود چون مات شدن هواداران ارتش سرخ به معناي نابودي پرسپوليس و استيلي است که منتظر پيروزي اين تيم هستند.

ميثاق معمارزاده پس از يک فصل دوري از جمع پرسپوليسي ها دوباره به اين تيم بازگشت تا قدرت اين تيم پرطرفدار تهراني در خط دروازه بهتر از فصل گذشته باشد چرا که ميثاق معمار زاده به عنوان يک گلر ملي پوش و خوش استيل مي تواند يکي از بهترين خريدهاي استيلي براي تيمش باشد حتي بهتر از خريد محمد نصرتي چون استيلي اين خريد را با کارشناسي انجام داد و براي حل کردن ضعف هاي فصل گذشته اين خريد را انجام داد اما يکي مشکل جدي پيش روي حميد استيلي و تيمش است که اگر از همين امروز فکري به حال آن نکند چالش جديد در اين تيم به وجود مي آيد و آن مشکلي است که سال ها بين علي رضا حقيقي و ميثاق معمار زاده حاکم است چون اين 2 دورازه بان را پادشاه مي دانند و ثابت کرده اند معناي واقعي دو پادشاه يک اقليم نمي گنجد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، اين گزارش حاکي است، حقيقي توانايي معمار زاده را قبول ندارد و ميثاق مدعي است حقيقي در حدي نيست که بخواهد تهديدي براي وي باشد، اين اختلاف به قدري نمايان است که در اردوي تيم ملي نيز همگان اين 2 بازيکن با يکديگر حرف نمي زنند و مداوم به تخريب يکديگر مي پردازند از اين اتفاق نمي توان گذشت زيرا فيلمنامه اين سريال پرحاشيه نوشته شده که بازيگران آن همين 2 نفر هستند و در اينجا نقش حميد استيلي پر رنگ تر مي شود که قرار است کارگردان اين فيلم باشد ، اميدواريم اين سريال پايان خوشي داشته باشد، استيلي بايد اين 2 مهره را به گونه اي در شطرنج ليگ يازدهم حرکت دهد که پرسپوليس مات نشود چون مات شدن هواداران ارتش سرخ به معناي نابودي پرسپوليس و استيلي است که منتظر پيروزي اين تيم هستند.

برچسب برای این موضوع