بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: چه لذتى دارد اين حجاب وقتی صد قافله دل کثیف همرهت نیست!

petra_na آواتار ها
    • 523

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

اگه منظورتون حجاب ظاهریه که نمیشه به اون گفت حجاب تو دانشگاه من هستن دختر خانومایی که به اصطلاح شما چادر سر میکنن ولی ای کاش چادر سر نمیکردن ارزش چادرو انقدر پایین نمیاوردن،آرایشم نمیکنن کاش آرایش میکردن...حجاب به عفت وپاکدامنیه،حجاب به ادبه،حجاب به زبونه،حجاب به نحوه ی نگاه کردن................
    چادر سر کردن نشون دهنده ی با حجاب بودن نیست.

.

اقاقی آواتار ها
    • 1,257

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    یادش بخیر ...!
    راه های ارتباطی

دوستان من هم عقیده شما ها رو دارم ...... ولی نمی دونم به چه زبونی لپ مطلب و بهتون بفهمونم!! منم نمی گم کسی که چادری صد در صد با حجاب و لی یه گوشه مهمش باور کنین همین چادره البته درست و درمونش منظورمه ! نه بقول یکی عین ذورو!!!
    ♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥

fatemeh2011 آواتار ها
    • 2,472

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار اخبار ایران و جهان
    راه های ارتباطی

همه دوستانی که نظرشون این بود که ملاک فقط چادر نیست لطف کنن متنو یه بار دیگه بخونن . این متن مربوط به چادر نبود که ، در مورد حجاب بود .که اونم فقط منحصر به چادر نمیشه خط اول متن در مورد چادر بود که منظورش معنی واقعی چادر بود نه یه تیکه پارچه سیاه .

و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

ستاره ی سهیل 10 آواتار ها
    • 356

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

دوستان بعد از متن صحبتهایی کردند که سر صحبت و گفتگو باز شد. و هر کس نظر شخصیشو گفت . هدف تحلیل متن آغازین نبود

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

به نظر من این مهمه که آدمی اعتماد به نفس داشته باشه خدا هیچ کسی و زشت نیافریده که بخواد خودش و به هر طریقی نمایان کنه حتی به هر قیمتیچه دختر چه پسر.من معتقدم اگر دختر خانومایی که حد و حدود و رعایت میکنن و حفظ حجاب میکنن در واقع به خودشون احترام میگذارن و نباید از این که در جامعه کنونی کمتر به حساب میان ناراحت بشن.باید اینو بدونن که همو آقایونی که اونهارو به خاطر حجابشون تحویل نمیگیرن آدمای پوچی هستن که عمق و درک نکردن .هتن آدم حسابی هایی که با دیدن این دختر های محجبه احترام میگذارن.درضمن تو این دوره زمونه دخترا یادشون رفته چه ارزشی دارن و خودشونو عین دستمال کاغذی تو دست پسرا میگذارن

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع