بايد اين بدعت غلط را از استقلال دور کنم
مظلومي: پنالتي نبود؛ داور بايد به رضايي كارت مي‌داد

سرمربي استقلال گفت: برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد.

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به دايي خسته نباشيد مي‌گويم، پرسپوليس در نيمه دوم خوب بازي کرد و اين موضوع طبيعي بود. اين تيم يک بر صفر عقب بود و براي جبران گل خورده مجبور بود که حمله کند.
وي افزود: من بايد اين بدعت غلط را از بازيکنان استقلال دور کنم. تيم ما نبايد پس از به ثمر رساندن گل عقب بکشد و من اين موضوع را در رختکن به بازيکنان گوشزد کردم و به آنها گفتم که بايد در نيمه دوم رو به جلو حرکت کنند که متاسفانه اين کار انجام نشد و اين مشکل ساختار فوتبال ايران است.
سرمربي استقلال عنوان کرد: استرس در اين ديدار باعث شد بازيکنان دو تيم از فرصت‌هايشان به خوبي استفاده نکنند و موقعيت‌هاي فراواني را از دست بدهند.
مظلومي در رابطه با برخورد غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس با محمد محمدي دروازه‌بان استقلال اظهار داشت: درباره داوري نمي‌‌توانم صحبت کنم. به نظرم ترکي خوب قضاوت کرد و ما بايد از داوران حمايت کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که اگر اين صحنه به نفع استقلال در محوطه جريمه پرسپوليس رخ مي‌داد آيا باز هم چنين اظهارنظري مي‌کرديد، گفت: به نظر من برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان مي‌داد. رضايي با حرکت شيرجه‌وار قصد فريب داور را داشت.
مظلومي خاطرنشان کرد: به استقلال و هواداران تبريک مي‌گويم و از تمام آنها به دليل حمايت و دعا براي تيم تشکر مي‌کنم.