دربي سال 73 را فراموش نميکنم
دايي: اميدوارم داور در نتيجه دربي تاثير نداشته باشد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم داور مسابقه با استقلال، چه ايراني و چه خارجي در نتيجه بازي تاثير نداشته باشد.
علي دايي 4 روز مانده به دربي 70 گفتوگويي با سايت باشگاه پرسپوليس انجام داده است که مشروح آن را در زير ميخوانيد:
*پرسپوليس در برابر ملوان شروع خوب و پاياني تلخ داشت!
به نظرم نميتوان براي اين شکست دليلي جز دو اشتباه فردي و بچهگانه از سوي بازيکنان خودمان بيان کنيم و جالب اينکه روي هر دو گل، بيشتر از آنکه بازيکنان حريف صاحب موقعيت شوند، اشتباهات فردي بازيکنان ما باعث باز شدن دروازه شد.
*خيلي ها معتقدند بازيکنان 2 اخطاره، براي اينکه دربي را از دست ندهند خيلي محتاط بازي کردند!
من هم با شما هم عقيده هستم. متاسفانه دو اخطارههاي ما براي اينکه شانس بازي مقابل استقلال را از دست ندهند کمتر از انتظار ظاهر شدند و اين موضوع نيز يکي از دلايل ناکامي پرسپوليس در انزلي بود!
*در بازي چهارشنبه تا چه اندازه ترکيب اصلي دچار تغييرات ميشود؟
مطمئن باشيد در برابر استقلال تغييراتي در ترکيب اصلي خواهيم داشت. همه دايي را مي شناسند که تحت تاثير اسم و سابقه کسي قرار نميگيرد. به همين جهت قصد دارم بازيکناني که در تمرينات قبل از مسابقه با انگيزه و آماده نشان دهند را در ترکيب اصلي قرار دهم.
*از استقلال کنوني چقدر شناخت داريد؟
تقريبا اکثر بازيهاي استقلال را ديدهام و اين تيم را حريف قابل احترام و بزرگي مي دانم که در تمام خطوط بازيکنان خوبي در اختيار دارد و تصور ميکنم بازي سختي پيش رو داريم.
*علي دايي تا چه اندازه به ايراني يا غير ايراني بودن داور دربي حساسيت دارد؟
راستش براي من فرقي نميکند. مهم اين است که صادقانه و هوشيارانه قضاوت کند و حق را به حقدار بدهد. البته هيچ داوري نميتواند ادعا کند که اشتباه نميکند، اما درصد اشتباه و عمدي يا غير عمدي بودن خطاها مهم است. چه بسا که بارها مشاهده شده که داوران خارجي دربي نيز اشتباه داشتهاند. به همين جهت، اميدوارم داوري چه ايراني و چه خارجي نقشي در نتيجه بازي نداشته باشد.
*مهمترين خاطره شما در سالهايي که به عنوان بازيکن در برابر استقلال بازي ميکرديد، چيست؟
خاطره زياد دارم، اما هيچ وقت بازي سال 1373 که با نتيجه 2 بر صفر از حريف پيش افتاديم را فراموش نميکنم. در آن ديدار درحالي که حاکم توپ و ميدان بوديم، به دليل جو حاکم، بازي مساوي و بالاخره نيمه کاره تمام شد که متاسفانه به خاطر مسائل بوجود آمده حاشيهاي در مسابقه، بازي 3 بر صفر به سود استقلال اعلام شد. اين دربي يکي از دربيهايي بود که هيچ وقت فراموش نميکنم چون پرسپوليس ميتوانست به راحتي در آن بازي صاحب يک پيروزي پر گل شود.