بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 101 از 109 اولیناولین ... 519199100101102103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,001 تا 1,010 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

هاشميان تمرين كرد اما فيكس نيست

وحيد هاشميان مهاجم پرسپوليس، منتظر است تا بعد از مدت‌ها طعم يک بازي واقعي را در مسابقه حساس پرسپوليس مقابل استقلال بچشد.
    هاشميان که دو روز است مرتب با قرمزها تمرين مي‌کند، اميدوار است در اين بازي به ميدان برود و از تجربه خودش استفاده کند اما به نظر مي‌رسد دايي قصدي براي استفاده از وحيد هاشميان به عنوان بازيکن ثابت ندارد.
    هاشميان ديروز به علي دايي متذکر شده است که آماده حضور در ميدان است. کاري که وحيد اصولا انجام نمي‌دهد. اين مساله انگيزه خوب او را مي‌رساند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در ادامه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، کادر فنی این تیم اعلام کرد؛ تمرینات پرسپولیس تا برگزاری دربی هفتادم بدون حضور خبرنگار، عکاس، فیلمبردار و تماشاگر برگزار می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دیدار برگشت تیم های پرسپولیس و استقلال در حالی روز چهارشنبه هفته جاری انجام می شود که دو تیم تمرینات ویژه ای را پشت سر می گذارند.
    بر همین اساس، کادر فنی تیم پرسپولیس در آخرین تصمیمات خود مقرر کرد؛ تمرینات از فردا (یکشنبه هفتم فروردین ماه) پشت درهای بسته برگزار می شود و از ورود خبرنگاران، عکاسان، فیلمبرداران و تماشاگران ممانعت می شود.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

علي دايي: اين بار مي‌خواهيم استقلال را ببريم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت، بازي برابر استقلال از حساسيت زيادي برخوردار است و اين تيم تنها براي پيروزي و کسب 3 امتياز به ميدان مي‌رود.

علي دايي درباره داربي تهران اظهار کرد: هميشه بازي استقلال و پرسپوليس سخت بوده و از هيجان خاصي بين هواداران هر دو تيم برخوردار بوده است که اين موضوع موجب مي‌شود حساسيت شهرآورد بيشتر شود.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: بازي امسال نيز همانند سال گذشته بسيار سخت است و شرايط خاص خودش را دارد. هر دو تيم براي 3 امتياز به زمين مي‌روند. من اميدوارم يک بازي خوب و جذاب را شاهد باشيم تا هواداران و علاقه‌مندان به فوتبال از تماشاي اين ديدار لذت ببرند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رک گویی و صداقت در گفتار از خصوصیات اصلی سرمربی پرسپولیس به شمار می رود که شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاید. علی دایی که بابت شکست تیمش در انزلی عصبانی به نظر می رسید، در گفتگوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اشاره به این موضوع در مورد دربی هفتادم نیز اظهار نظر کرد.

پرسپولیس در برابر ملوان شروع خوب و پایانی تلخ داشت؟!
    به نظر من نمی توان برای این شکست دلیلی جز دو اشتباه فردی و بچه گانه از سوی بازیکنان خودمان بیان کنیم و جالب اینکه روی هر دو گل، بیشتر از آنکه بازیکنان حریف صاحب موقعیت شوند، اشتباهات فردی بازیکنان ما باعث باز شدن دروازه مان شد!
    خیلی ها معتقدند بازیکنان 2 اخطاره، برای اینکه دربی را از دست ندهند خیلی محتاط بازی کردند؟
    من هم با شما هم عقیده هستم. متاسفانه دو اخطاره های ما برای اینکه شانس بازی مقابل استقلال را از دست ندهند کمتر از انتظار ظاهر شدند و این موضوع نیز یکی از دلایل ناکامی پرسپولیس در انزلی بود!
    در بازی چهارشنبه تا چه اندازه ترکیب اصلی دچار تغییرات می شود؟
    مطمئنا در برابر استقلال تغییراتی در ترکیب اصلی خواهیم داشت. همه دایی را می شناسند که تحت تاثیر اسم و سابقه کسی قرار نمی گیرد. به همین جهت قصد دارم بازیکنانی که در تمرینات قبل از مسابقه با انگیزه و آماده نشان دهند را در ترکیب اصلی قرار دهم.
    از استقلال کنونی چقدر شناخت دارید؟
    تقریبا اکثر بازی های استقلال را دیده ام و این تیم را حریف قابل احترام و بزرگی می دانم که در تمام خطوط بازیکنان خوبی در اختیار دارد و تصور می کنم بازی سختی پیش رو داریم.
    علی دایی تا چه اندازه به ایرانی یا غیر ایرانی بودن داور دربی حساسیت دارد؟
    راستش برای من فرقی نمی کند. مهم این است که صادقانه و هوشیارانه قضاوت کند و حق را به حقدار بدهد. البته هیچ داوری نمی تواند ادعا کند که اشتباه نمی کند اما درصد اشتباه و عمدی یا غیر عمدی بودن خطاها مهم است. چه بسا که بارها مشاهده شده که داوران خارجی دربی نیز اشتباه داشته اند. به همین جهت، داور این بازی چه ایرانی چه خارجی، امیدوارم داوری نقشی در نتیجه ای که رقم خواهد خورد، نداشته باشد.
    مهم ترین خاطره شما در سا ل هایی که به عنوان بازیکن در برابر استقلال بازی می کردید، چیست؟
    خاطره زیاد دارم اما هیچ وقت آن بازی که در سال 1373 انجام شد را که در آن دیدار با حساب دو بر صفر از حریف پیش افتادیم و حاکم توپ و میدان بودیم ولی به دلیل جو حاکم، بازی مساوی و بالاخره نیمه کاره تمام شد را فراموش نمی کنم که متاسفانه به خاطر مسائل بوجود آمده حاشیه ای در مسابقه مذکور، بازی سه بر صفر به سود استقلال اعلام شد. این دربی یکی از دربی هایی بود که هیچ وقت فراموش نمی کنم چون پرسپولیس می توانست به راحتی در آن بازی صاحب یک پیروزی پر گل شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هاشميان: هنوز به مرز آمادگي كامل نرسيده‌ام

وحيد هاشميان در حاشيه تمرين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه شرايطم نسبت به روزهاي قبل بهتر شده اما هنوز به مرز آمادگي کامل نرسيده‌ام.

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه شرايط خوبي دارم و با نظر دکتر تيم شروع به تمرين در کنار ساير بازيکنان کرده‌ام. با اين‌حال در شرايط آمادگي صددرصد نيستم، اميدوارم هرروز شرايطم بهتر شود تا بتوانم پرسپوليس را در شهرآورد همراهي کنم.

وي با اشاره به بازي حساس تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال گفت: بازي مقابل استقلال مثل همه بازي‌ها براي ما تنها 3 امتياز دارد اما هواداران حساسيت زيادي روي اين بازي دارند. ما سعي مي‌کنيم يک بازي خوب را مقابل استقلال به نمايش بگذاريم و همه بازيکنان تيم مصمم هستند استقلال را شکست دهند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرین روز شنبه ششم فروردین ماه سرخپوشان پشت درهای بسته برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرینات امروز (شنبه) از ساعت 11 صبح در مجموعه ورزشی درفشی فر انجام شد.
    تمرین با صحبت های علی دایی آغاز شد.
    بازیکنان تمرینات خود را با مولایی مربی بدنساز تیم شروع کردند.
    غلامرضا رضایی پا به توپ شد و در تمرینات گروهی شرکت کرد.
    سپهر حیدری به دلیل احساس درد اندکی که در کشاله ران احساس می کرد، اختصاصی به تمرین پرداخت.
    در ادامه بازیکنان در 4 گروه به بازی آقا وسط پرداختند.
    تمرین ساعت 11:50 تمام شد و بازیکنان محل تمرین را ترک کردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دربي سال 73 را فراموش نمي‌کنم
    دايي: اميدوارم داور در نتيجه دربي تاثير نداشته باشد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم داور مسابقه با استقلال، چه ايراني و چه خارجي در نتيجه بازي تاثير نداشته باشد.

علي دايي 4 روز مانده به دربي 70 گفت‌وگويي با سايت باشگاه پرسپوليس انجام داده است که مشروح آن را در زير مي‌خوانيد:
    *پرسپوليس در برابر ملوان شروع خوب و پاياني تلخ داشت!
    به نظرم نمي‌توان براي اين شکست دليلي جز دو اشتباه فردي و بچه‌گانه از سوي بازيکنان خودمان بيان کنيم و جالب اينکه روي هر دو گل، بيشتر از آنکه بازيکنان حريف صاحب موقعيت شوند، اشتباهات فردي بازيکنان ما باعث باز شدن دروازه‌ شد.

*خيلي ها معتقدند بازيکنان 2 اخطاره، براي اينکه دربي را از دست ندهند خيلي محتاط بازي کردند!
    من هم با شما هم عقيده هستم. متاسفانه دو اخطاره‌هاي ما براي اينکه شانس بازي مقابل استقلال را از دست ندهند کمتر از انتظار ظاهر شدند و اين موضوع نيز يکي از دلايل ناکامي پرسپوليس در انزلي بود!

*در بازي چهارشنبه تا چه اندازه ترکيب اصلي دچار تغييرات مي‌شود؟
    مطمئن باشيد در برابر استقلال تغييراتي در ترکيب اصلي خواهيم داشت. همه دايي را مي شناسند که تحت تاثير اسم و سابقه کسي قرار نمي‌گيرد. به همين جهت قصد دارم بازيکناني که در تمرينات قبل از مسابقه با انگيزه و آماده نشان دهند را در ترکيب اصلي قرار دهم.

*از استقلال کنوني چقدر شناخت داريد؟
    تقريبا اکثر بازي‌هاي استقلال را ديده‌ام و اين تيم را حريف قابل احترام و بزرگي مي دانم که در تمام خطوط بازيکنان خوبي در اختيار دارد و تصور مي‌کنم بازي سختي پيش رو داريم.

*علي دايي تا چه اندازه به ايراني يا غير ايراني بودن داور دربي حساسيت دارد؟
    راستش براي من فرقي نمي‌کند. مهم اين است که صادقانه و هوشيارانه قضاوت کند و حق را به حقدار بدهد. البته هيچ داوري نمي‌تواند ادعا کند که اشتباه نمي‌کند، اما درصد اشتباه و عمدي يا غير عمدي بودن خطاها مهم است. چه بسا که بارها مشاهده شده که داوران خارجي دربي نيز اشتباه داشته‌اند. به همين جهت، اميدوارم داوري چه ايراني و چه خارجي نقشي در نتيجه بازي نداشته باشد.

*مهم‌ترين خاطره شما در سال‌هايي که به عنوان بازيکن در برابر استقلال بازي مي‌کرديد، چيست؟
    خاطره زياد دارم، اما هيچ وقت بازي سال 1373 که با نتيجه 2 بر صفر از حريف پيش افتاديم را فراموش نمي‌کنم. در آن ديدار درحالي که حاکم توپ و ميدان بوديم، به دليل جو حاکم، بازي مساوي و بالاخره نيمه کاره تمام شد که متاسفانه به خاطر مسائل بوجود آمده حاشيه‌اي در مسابقه، بازي 3 بر صفر به سود استقلال اعلام شد. اين دربي يکي از دربي‌هايي بود که هيچ وقت فراموش نمي‌کنم چون پرسپوليس مي‌توانست به راحتي در آن بازي صاحب يک پيروزي پر گل شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يکشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۰ ۱۳:۰۰:۵۶

رضا شاهرودی چپ پای کلاسیک و محبوب پرسپولیس در دهه هفتاد که همچنان جایگاه خاصی در نزد هواداران سرخ دارد از جمله چهره­های شاخص تیمش در داربی هایی که حضور داشت به شمار می رفت. وی در ارتباط با داربی هفتادم و در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس از این بازی صحبت کرد.

بازی چهارشنبه یا به عبارتی داربی هفتادم را چگونه می بینی؟
    به نظر من شرایط این مسابقه با سایر دیدارهای دو تیم در لیگ برتر یا جام حذفی فرق دارد، تجربه ثابت کرده نمی توان با توجه به بازی های قبلی دو تیم، در مورد نتیجه این داربی اظهار نظر کرد و جالب اینکه هر گاه این ذهنیت در نزد هواداران دو تیم ایجاد شده که استقلال به لحاظ نفرات و یا جایگاهش در جدول نسبت به پرسپولیس شرایط بهتری دارد.، پرسپولیس هم فوتبالی و هم به لحاظ نتیجه، موفق­تر عمل کرده است و با توجه به شرایط کنونی پرسپولیس برنده این بازی است.
    نقاط قوت دو تیم را در کجا می بینی؟
    دو تیم به لحاظ نفرات خط میانی و حمله شرایط خوبی دارند و این­ نقطه قوت دو تیم به شمار می رود که این موضوع مطمئنا بر جذابیت های داربی هفتادم خواهد افزود اما استقلال در خط دفاعی آسیب پذیر­تر است.
    دوست نداری این بازی را از نزدیک ببینی؟
    قلبا دوست دارم کنار هواداران دو آتیشه پرسپولیس، نه در جایگاه شاهد این مسابقه باشم ولی در حال حاضر در تهران نیستم و به همراه خانواده در تعطیلات نوروزی به سر می­برم ولی با توجه به اشتیاقی که نسبت به تماشای این دیدار دارم ممکن است زودتر از موعد مقرر به تهران برگردم و در ورزشگاه آزادی کنار هواداران باشم.
    فکر می کنی چرا شاهرودی هم چنان نزد هواداران تیمش محبوب است؟
    خوب طبیعی است که اگر در زمان بازیگری در پرسپولیس یا استقلال نمایش خوبی در مستطیل سبز ارائه نداده باشی، بعد از پایان فوتبال­ات کمتر از شما یاد می کنند از طرفی چند سالی است که بیشتر بازیکنان دو تیم فقط تا زمانی که پیراهن یکی از این دو باشگاه را بر تن نکرده اند تلاش می کنند تا به این مهم دست یابند ولی متاسفانه وقتی به آن می رسند تصور می کنند به آخر خط رسیده اند و با خاطری آسوده بیشتر از ارائه توانائیشان به فکر ادامه حضور و حفظ پیراهن پرسپولیس و استقلال هستند. من سعی می کردم همیشه در زمین همان چپ پای محبوب هواداران باشم و برای تیم پرسپولیس موفقیت به ارمغان آورم. ضمن اینکه اگر فقط به مستطیل سبز فکر می کردم جایگاه بهتری نیز در جمع فوتبال دوستان کشورم داشتم.
    پس خودت هم قبول داری که شاهرودی قدر خودش را ندانست؟
    البته یک نکته را نباید فراموش کرد قبل از اینکه بازیکنان این دو تیم بخواهند سراغ مسائل حاشیه­ای بروند با توجه به حساسیت و ذهنیت هایی که جامعه ما به بازیکنان پرسپولیس و استقلال دارند، حاشیه ها سراغ آنها خواهد آمد. با این حال این هنر بازیکن است که تا چه اندازه برابر حاشیه ها دوام بیاورد. بنده نیز اکنون که از فوتبال خداحافظی کرده­ام متوجه شدم که در زمان بازیگری­ام اگر فریب زرق و برق حاشیه­های خارج از زمین فوتبال را نمی خوردم بسیار موفق­تر از شرایط کنونی بودم. ضمن اینکه خدا را شکر می­کنم تن خود و خانواده ام سالم است و محتاج کسی نیستم.
    چه خاطرات تلخ و شیرنی از داربی هایی که در آن حضور داشتی، داری؟
    شیرین ترین خاطره ام به پیروزی یک بر صفر سال 77 بر می­گردد که با سانتر دقیقی که انجام دادم مهدی هاشمی نسب تک گل بازی را به ثمر رساند ولی تلخ ترین آن به داربی سال 73 مربوط می شود که در دقیقه 65 و در شرایطی که دو بر صفر از استقلال جلو بودیم، از زمین اخراج شدم. در آن مسابقه استقلال باید 6 تایی می شد که متاسفانه بر اثر اشتباه داوری بنده از زمین اخراج شدم و بازی 2 بر 2 مساوی شد و فدراسیون نیز ما را سه بر صفر بازنده کرد.
    خوب شاید مستحق اخراج بودی و باالاجبار پرسپولیس باید ده نفره بازی می کرد؟
    در نیمه اول کارت زرد ناحقی دریافت کردم که وقتی از قلعه نوعی و فکری عبور کردم، فکری روی من خطا کرد و در کمال تعجب داور به من کارت زرد داد ولی مستحق در یافت کارت زرد دوم در نیمه دوم بودم زیرا روی تقوی خطا کردم و چون نیمه اول یک کارت زرد داشتم با کارت زرد دوم از زمین اخراج شدم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرین امروز (یکشنبه) سرخ پوشان پشت درهای بسته انجام شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، همان طور که از قبل اعلام شده بود تمرین امروز پرسپولیس پشت درهای بسته و بدون حضور اصحاب رسانه و هواداران انجام گرفت. نکته حائز اهمیت به حضور چندین هوادار شهرستانی پشت در ورزشگاه درفشی­فر مربوط می­شد که آنها با توجه به تعطیلات نوروزی و سفر به پایتحت قصد ملاقات نزدیک با چهره­های محبوب خود در محل تمرین پرسپولیس را داشتند.
    آنها زمانی که خود را به ورزشگاه درفشی­فر رساندند از این موضوع با خبر شدند. با این حال محمود خوردبین به نمایندگی از کادر فنی و بازیکنان در جمع آنها حاضر شد و حدود 20 دقیقه در مورد آخرین وضعیت تیم محبوبشان با آنها صحبت کرد.
    یک تماشاگر نابینا بلوچ که سالهاست در زمان برگزاری دربی از سیستان و بلوچستان به تهران سفر می کند در مجموعه ورزشی درفشی فر حاضر شد و با بازیکنان صحبت کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به دليل شکستگي دنده
    بازيكن پرسپوليس دربي 70 را از دست داد

ابراهيم شکوري بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس به دليل شکستگي دنده بازي مقابل استقلال را از دست داد.

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز از ساعت 10:30 در ورزشگاه شهيد درفشي فر پشت درهاي بسته دنبال شد. در اين تمرين ابراهيم شکوري بر اثر برخوردي با رحمان احمدي به شدت دچار مصدوميت شد.
    دکتر فريد زرينه در خصوص مصدوميت شکوري گفت: پس از اين اتفاق سريعا وضعيت شکوري را مورد بررسي قرار داديم که متاسفانه تست‌هاي ما مشخص کرد که شکوري از ناحيه دنده دچار شکستگي شده است. بر همين اساس او دربي 70 را قطعا از دست خواهد داد.
    زرینه درباره مصدوميت سپهر حيدري گفت: اين بازيکن کمي از ناحيه عضله دچار مشکل شده بود که براي او تمرينات اختصاصي در نظر گرفتيم. حيدري هيچ مشکلي براي بازي در دربي 70 ندارد. ساير بازيکنان پرسپوليس نيز در سلامتي کامل به سر مي‌برند.
    تيم‌ پرسپوليس در چارچوب هفته بيست هشتم ليگ برتر روز چهارشنبه ساعت 17 بعد از ظهر در ورزشگاه آزادي رو در روي استقلال قرار خواهد گرفت.

برچسب برای این موضوع