خجالت نمی کشین می رین عربستان سه تا سه تا می خورین؟
اخه اینم تیمه من نمی دونم؟
خجالت نمی کشین می رین عربستان سه تا سه تا می خورین؟
اخه اینم تیمه من نمی دونم؟
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز شنبه هفته جاری برگزار میشود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس فردا (شنبه) با حضور کادر فنی و سرپرست باشگاه، در دفتر حبیب کاشانی برگزار میشود.بازی در برابر الاتحاد عربستان، بازی آینده پرسپولیس در لیگ برتر کشور و همچنین دومین دیدار سرخپوشان در لیگ قهرمانان آسیا در این جلسه به بحث و بررسی گذاشته میشود.
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
گم شدن گذرنامه محمد و فرار سرخپوشان از مصاحبه
گذرنامه مدافع پرسپوليس در بازگشت اين تيم به تهران گم شد.
با بازگشت کاروان پرسپوليس از عربستان پس ازشکست مقابل الاتحاد، گذرنامه عليرضا محمد، مدافع اين تيم گم شد تا کاروان پرسپوليس براي حل اين مشکل دقايقي در فرودگاه معطل شوند که با پيگيريهاي مسئولان، اين موضوع برطرف شد.
*زماني که حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس قصد خروج از فرودگاه مهرآباد را داشت، عدهاي به سمت وي رفته و در خصوص اتفاقات فرودگاه جده و دلايل کسب نتيجه ضعيف سرخپوشان مقابل الاتحاد از سرپرست باشگاه سؤالاتي را پرسيدند.
*پرسپوليسيها به محض ورود به فرودگاه، روزنامههاي امروز را تهيه و مطالعه کردند.
*کاروان پرسپوليس از طريق ترمينال شماره يک فرودگاه مهرآباد به تهران بازگشت و به غير از سرخپوشان مسافر ديگري در اين ترمينال حضور نداشت.
*بازيکنان پرسپوليس هنگام ورود به قدري آشفته و خسته بودند که با ديدن خبرنگاراني که قصد مصاحبه با آنها را داشتند، ترجيح ميدادند با فرار از دست آنها از اين کار ممانعت کنند.
*علي دايي، سرمربي پرسپوليس هنگام ترک فرودگاه، بازيکنان تيمش را جمع کرده و با آنها گفتوگويي خصوصي را انجام داد که پس از صحبتهاي دايي، پرسپوليسيها فرودگاه را ترک کردند.
کاروان تيم فوتبال پرسپوليس که با پروازي مستقيم از جده عربستان راهي کشورمان شده بود، ساعت 18 پنجشنبه شب از طريق فرودگاه مهرآباد وارد تهران شد.
پرسپوليسيها که در هفته اول مسابقات ليگ قهرمانان آسيا 3 بر يک بازي را به الاتحاد عربستان واگذار کردند، در حالي وارد تهران شدند که تعداد اندکي هوادار در فرودگاه از کاروان اين تيم استقبال کردند.
عليعسگر: مشكلات فرودگاه بهانه است؛ اصلا خوب نبوديم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس مشکلات فرودگاه جده را در شکست برابر الاتحاد يک بهانه دانست.
حميدرضا عليعسگر در خصوص بازي برابر الاتحاد عربستان و شکست برابر 3 بر يک اين تيم اظهار داشت: به عربستان رفته بوديم تا با امتياز به ايران بازگرديم، اما متاسفانه در ساختار دفاعي عملکرد خوبي نداشتيم و بازي را واگذار کرديم.
وي ادامه داد: آنها از موقعيتهاي خوب بهترين استفاده را ميکردند. يا گل به ثمر ميرساندند يا توپ به تيرک دروازه ما ميخورد، اما در مقابل بازيکنان پرسپوليس از موقعيتهايي که بهدست ميآوردند به خوبي استفاده نميکردند و ميدانستيم با اين روند به مشکل خواهيم خورد.
بازيکن پرسپوليس با بيان اينکه الاتحاد مهاجمان بسيار باهوشي داشت خاطرنشان کرد: نيمه اول بازي خوبي به نمايش نگذاشتيم، اما در نيمه دوم بهتر شديم. پس از دريافت گل دوم براي به ثمر رساندن گل و جبران نتيجه حمله کرديم، اما در ضد حمله گل سوم را هم دريافت کرديم و بازنده شديم.
عليعسگر گفت: مشکلات فرودگاه تنها يک بهانه است چون تيم ما در عربستان اصلاً خوب بازي نکرد. اگر از موقعيتهايي که بهدست آورديم استفاده ميکرديم شرايط متفاوت ميشد، اما با اين حال بايد در بازي برگشت جبران کنيم. فکر ميکنم ميتوانستيم به کسب 3 اميتاز به تهران بازگرديم، با کسب اين نتيجه روحيه بازيکنان براي بازي برگشت مضاعف خواهد بود.
دايي: اتفاقات فرودگاه جده روي بازي ما تاثير نداشت
سرمربي پرسپوليس گفت: اتفاقاتي نظير آنچه در فرودگاه جده گذشت نميتواند آنقدرها روي فوتبال ما تأثير داشته باشد.
علي دايي پس از بازگشت به ايران درباره اتفاقات فرودگاه جده و بازي مقابل الاتحاد صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* آقاي دايي، ابتدا ميخواهيم درباره اتفاقات فرودگاه جده و معطلي 8 ساعته در آنجا توضيح دهيد.
- متأسفانه اين اتفاق براي ما افتاد و تا حدودي ما را ناراحت کرد چون زماني طول کشيد تا وارد جده شويم. بايد قبول کنيم که شرايط اين طور بود اما اين مسائل نميتواند آنقدرها روي فوتبال ما تأثير داشته باشد.
* قبول داريد پرسپوليس مقابل الاتحاد خوب بازي نکرد؟
- به نظر من در برخي مواقع اشتباهات خيلي بدي داشتيم. متأسفانه آنطوري که خط دفاع ما بايد خوب کار ميکرد اين کار را نکرد و به هم ريخته بود. اگر شما بازي را به دقت نگاه کرده باشيد در نيمه دوم بعد از اينکه گل دوم را خورديم فوتبال رو به جلو را در زمين پياده کرديم. موقعيتهاي خوبي را بدست آورديم اما از آنها استفاده نکرديم تا حريف به گل سوم برسد.
* فکرش را نميکرديد که مهاجمان الاتحاد فرصت طلب هستند؟
- حرف شما را قبول دارم اما به نظر من نتيجه سه بر يک عادلانه نبود. من به بچهها گوشزد کرده بودم حمله مي کنيد فکر ساختار دفاعي هم باشيد. اگر داور پنالتي نوروزي را ميديد بازي دو بر دو بود و يا اگر غلامرضا رضايي توپي را که به دستش آمد بيدقتي نميکرد نتيجه را مساوي ميکرديم. مطمئن باشيد اگر گل تساوي را ميزديم شرايط عوض ميشد اما نشد.
* شما تنها نماينده ايران بوديد که در اولين هفته ليگ قهرمانان آسيا مغلوب شديد...
- اين بازي از آن چيزي که ما ميخواستيم فاصله داشت. در خط دفاع تيميمان نتوانستيم خوب کار کنيم به همين دليل نتيجه را واگذار کرديم.
* پس با اين حساب از عملکرد خط دفاعي راضي نيستيد؟
- موقعي که بر اثر بيدقتي و اشتباه، گل ميخوريم قطعا نبايد راضي باشم. ساختار دفاعي ما خوب نبود.
* در خصوص اظهارات ساکت مديرعامل سپاهان که اعلام کرده با برنامهريزي اجازه نداده در عربستان انگشتنگاري و چشمنگاري شوند چه نظري داريد؟
- راجع به چنين مسائلي حرف نميزنم. من در چارچوب سؤالات فني در خدمت شما هستم. به عنوان يک مربي فقط بايد در چارچوب فني حرف بزنم چون مسئول فني هستم. شما ميتوانيد اينگونه موارد را از آقاي کاشاني سؤال کنيد.
* بگذريم. براي وحيد هاشميان چه اتفاقاتي افتاد؟ به نظر ميرسيد بعد از سه دقيقه مصدوم شد.
- متأسفانه شرايط طوري رقم خورد که وقتي وحيد هاشميان وارد زمين شد بعد از چند دقيقه مصدوم شد و نتوانست به ما کمک کند. ما از او خواستيم اگر نميتواند در زمين بازي کند، چون هنوز فرصت داشتيم يک تعويض کنيم به ما اعلام کند اما وحيد در زمين ماند و شرايط طوري رقم خورد که ما نتوانستيم در اواخر بازي از تمام فرصتهايمان استفاده کنيم. کلا بايد به شما بگويم در بازي برابر الاتحاد فوتبال روي ديگرش را به ما نشان داد.
* تصور نميکرديد الاتحاد خطرناک باشد؟ از فيلم قبلي بازي اين تيم کاملا مشخص بود...
- ببينيد ما 4 يا 5 موقعيت بسيار خوب را در نيمه دوم داشتيم اما متأسفانه هيچ کدام از آنها را نتوانستيم به گل تبديل کنيم. خيلي از بچههاي ما موقعيتهاي خوبي داشتند اما استفاده نکردند ولي الاتحاد از کمترين موقعيت خود بهترين استفاده را کرد.
* با اين بازي نبايد نگران باشيم؟
- اين اولين بازي ما در ليگ قهرمانان آسيا بود. ميتوانيم جبران کنيم. مطمئن باشيد جبران خواهيم کرد.
* گفته ميشود خبرنگاري که با شما درگيري لفظي پيدا کرد اعلام آمادگي کرده با شما مناظره کند...
- شما برويد يک علي دايي پيدا کنيد تا با اين خبرنگار محترم رو در رو صحبت کند. من وقتم را براي اين گونه مسائل نميگذارم. متأسفانه نميدانم اين آقايان دنبال چه مسائلي هستند. من کارهاي مهمتري دارم و بايد به پرسپوليس خدمت کنم.
* شنيدهايم شما هم در مقابل اظهارات قبلي اين خبرنگار موضعگيريهايي کرده بوديد، درست است؟
- شايد تاريخ دقيق يادم نباشد اما ما در واکنش به حرف و حديثهاي خبرنگار محترم نامهاي را به آقاي ضرغامي رئيس صدا و سيما زدهايم و اعلام کردهايم اين آقا جو موجود در کنفرانس مطبوعاتي را به هم ميريزد. يعني من دوباره ميدانستم که اين آقا ميخواهد اين کارها را انجام دهد.
از روزي که من مربي تيم ملي شدم ايشان فقط بعد از باخت و مساوي در کنفرانسهاي مطبوعاتي من شرکت ميکند. در مصاحبه مطبوعاتي آنقدر ايشان از طرف من صحبت کرد و نظرات منفي داد که گفتم شما من را به ياد کارتون گاليور مياندازيد. اين خبرنگار در جايگاهي نيست که با ايشان بنشينم و رو در رو حرف بزنم و مناظره کنم. مناظره را آدمهاي بزرگ انجام ميدهند نه ايشان و به نظر من اصلا وقت مردم را نبايد با اين مسائل حاشيهاي که به درد ما نميخورد بگيريم.
* پس از شکست مقابل الاتحاد رسانههاي عربي حملات شديدي را عليه شما انجام دادند...
- ببينيد فوتبال برد و باخت دارد. اگر توپهاي ما گل ميشد قطعا رسانههاي عربي از اين حرفها نميزدند. شما نگاه کنيد ما موقعيتهايي که در بازي بدست آورديم چقدر بهتر از موقعيتهايي بود که سپاهان در ديدار برابر الهلال بدست آورد اما سپاهان حرفهايتر بود، بازيکنان بزرگتر و باتجربهتري داشت، در خط دفاعش بسيار مستحکم بود و توانست به پيروزي برسد.
* راه شکست تيمهايي که در ليگ قهرمانان هم گروه شما هستند را بلديد؟
- بله. من از هواداران ميخواهم مثل هميشه که به ما کمک کردند در ليگ قهرمانان آسيا چندين برابر به ما کمک کنند. هواداران هميشه باعث دلگرمي من و بازيکنان بودهاند و حضور پرشور آنها در ليگ قهرمانان آسيا کيفيت کاري ما را چندين برابر ميکند. بايد ثابت کنيم که چند برابر الاتحاد عربستان هوادار داريم.
* بگذريم. درباره بازي روز يکشنبه با پاس همدان توضيح دهيد.
- بازي با پاس بسيار سخت است. با توجه به مصدوميتهايي زيادي که گريبانگير تيم ما شده و وضعيت بد پاس در جدول بازي خيلي سنگيني داريم.
اخبار كوتاه از باشگاه پرسپوليس
جلسه کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس سهشنبه با حضور مدافع اخراجي سرخپوشان برگزار خواهد شد.
جلسه کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس به منظور بررسي تخلفات برخي از بازيکنان روز سهشنبه بعدازظهر برگزار ميشود. در اين جلسه شيث رضايي نيز حضور خواهد داشت.
*با تشخيص کادر فني تعطيلات پرسپوليس در ايام نوروز فقط 2 روز اعلام شد و سرخپوشان پوشان طبق اين برنامه در روزهاي اول و دوم عيد تعطيل هستند و از روز سوم تمرينات خود را ادامه خواهند داد.
* علي دايي، سرمربي پرسپوليس برنامهاي را تا انتهاي فروردين ماه 1390 را به بازيکنان ارائه کرد و طبق همان تمرينات پرسپوليس پيگيري خواهد شد.
باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) عصر امروز طی نامه ای رسمی به آلکس سوسی دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا، نسبت به نحوه داوری دیدار تیم های پرسپولیس و الاتحاد اعتراض کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در پی قضاوت سوخیدین مهر صالح داور مالزیایی بازی تیم های پرسپولیس و الاتحاد عربستان از مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) طی نامه ای بیان داشت: در دقیقه 52 دیدار تیم های پرسپولیس و الاتحاد در حالی که بازی روند خوبی را طی می کرد، بر روی هادی نوروزی بازیکن شماره 24 تیم پرسپولیس در محوطه جریمه الاتحاد توسط مدافع میزبان خطای پنالتی اتفاق افتاد که داور مالزیایی این مسابقه به راحتی از این صحنه چشم پوشی کرد و این عمل باعث شد تا در نتیجه و روند بازی تغییر حاصل شود و یک پنالتی واضح برای تیم پیروزی (پرسپولیس) محو گردد.
بر همین اساس، از آنجایی که تصمیم این داور مالزیایی در نتیجه بازی تاثیرگذار بوده، لذا باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) تقاضا دارد که این موضوع به طور جدی مورد بررسی کنفدراسیون فوتبال آسیا و کمیته داوران این کنفدراسیون قرار گیرد.
پرسپوليس در سالن تمرين كرد
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز در سالن ورزشگاه درفشيفر پيگيري شد.
تمرين پرسپوليس از ساعت 16 امروز در ورزشگاه درفشي فر دنبال شد.
بازيکنان پرسپوليس به دليل بارش برف و پوشيده شدن چمن ورزشگاه درفشي فر از برف در سالن ورزشگاه به تمرين پرداختند.
*بازيکنان در حالي به سالن رفتند که از حضور خبرنگاران در سالن به دليل نبودن جاي کافي جلوگيري شد.
* آرفي از ساعت 15:45 به تمرينات اختصاصي در کنار چمن ورزشگاه پرداخت.
* پرسپوليس بعد از ظهر فردا تمرينات خود را در ورزشگاه درفشي فر پيگيري خواهد کرد.
دو بازیکن خارجی پرسپولیس همراه با سایر بازیکنان این تیم به شهر مکه مکرمه رفتند.
برنا: بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که برای دیدار با الاتحاد به عربستان رفته بودند، پس از این بازی به شهر مکه رفتند تا کعبه را زیارت کنند.
نکته جالب توجه در این سفر معنوی حضور اشپیتیم آرفی و سکوبرت بود. این دو بازیکن خارجی نیز البته در غیاب تیاگو در کنار سایر بازیکنان حضور داشتند و خانه کعبه را زیارت کردند.
این تصویر مربوط به حضور سکوبرت و آرفی در مکه مکرمه است: (منبع عکس: سایت باشگاه پرسپولیس)