گلچهره سجاديه با ايبسن مي‌آيد


گلچهره سجاديه پس از مدتي دوري از عرصه تلويزيون و سينما به زودي نقشي را در تئاتر تلويزيوني «استاد معمار» به کارگرداني دکتر محمدرضا خاکي برعهده مي‌گيرد.
علي‌اصغر آزادان (تهيه‌کننده اين تئاتر تلويزيوني) درباره روند توليد اين اثر و مضمون و داستان کلي آن به مهر گفت: در حال حاضر مرحله ساخت دکورهاي اين تئاتر تلويزيوني در حال انجام است و همزمان با اين مرحله انتخاب عوامل نيز انجام مي‌شود. تاکنون حضور گلچهره سجاديه به عنوان بازيگر يکي از نقش‌هاي اصلي قطعي شده است. وي افزود: اين تئاتر تلويزيوني از وجهي رئاليستي برخوردار است و نگاه «ايبسن» به زندگي را نشان مي‌دهد. «استاد معمار» در اين نمايشنامه نمادي از زندگي است که به شکل‌هاي مختلف و در مراحل گوناگون خود را نمايان مي‌کند.
در تئاتر تلويزيوني «استاد معمار» حضور بهنوش طباطبايي، محمد مسوولي و حسين دلخواه قطعي شده است. اين اثر توسط شبکه چهار سيما تهيه و توليد مي‌شود.
گلچهره سجاديه بازيگر توانمند سينما و تئاتر ايران بازي در فيلمهايي چون: ردپاي گرگ، دندان مار، گروهبان، نگين و... را در کارنامه خود به ثبت رسانده است. وي سال گذشته با نمايش «مدآه» به عنوان کارگردان در جشنواره تئاتر فجر حضور داشت.

خراسان